درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
شنبه، 26 خرداد 1403 - 22:20   

مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند

  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


ادامه ادامه مطلب یک

روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها

  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها


ادامه ادامه مطلب دو

ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند

  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


ادامه ادامه مطلب سه

می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند

  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها
  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند
  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی
  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند
  محاسبات و ذخیره‌سازی به سمت لبه حرکت می‌کنند و فناوری اطلاعات باید آماده باشد
  ما در حال مشاهده زندگی در آن سوی الگوریتم‌ها هستیم
  امبر دو باتون به عنوان مدیر ارشد ارتباطات جدید گروه رسانه‌ای گاردین منصوب شد
  ۳ گام ساده برای حفظ ارتباط در روابط‌عمومی
  انقلابی در روابط شما
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 51353صفحه نخست » خبر یکپنجشنبه، 6 بهمن 1401 - 22:51
ضرورت استفاده کارآمد نهاد وکالت از ظرفیت‌های جریان رسانه‌ای
در فضای فعلی، مدیریت منسجم و یکپارچه فرایند اطلاع‌رسانی در کانون‌های وکلا یک ضرورت است. از همین‌رو در ماه‌های پیش‌رو، لازم است روابط‌عمومی و شورای سیاستگذاری رسانه‌ای اسکودا، با طراحی روندهایی، ارتباط روابط‌عمومیها با اسکودا را پررنگ‌تر کند و روابط‌عمومی‌ها هم باید بیش از گذشته در چارچوب کلان سیاست‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی منسجم گام بردارند.
  

جعفر کوشا، رئیس اسکودا در این همایش بر ضرورت استفاده کارآمد نهاد وکالت از ظرفیت‌های جریان رسانه‌ای تاکید کرد و گفت: امروز نه فقط در کانون‌های وکلا و نهاد وکالت، بلکه در سراسر کشور، تعهد به ایجاد آرامش، پرهیز از غوغاسالاری و التهاب‌آفرینی، ایجاد ارتباط موثر با مردم، رعایت اخلاق حرفه‌ای و پایبندی به منافع ملی باید سرلوحه اقدامات باشد. این مسئله باید در همه فعالیت‌های خبری و اطلاع‌رسانی نیز در دستور کار قرار گیرد و لازم است از هر اقدامی که خلاف این قاعده است، پرهیز شود.

عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی در ادامه هجمه مستمر از تریبون‌های رسمی و غیررسمی به نهاد وکالت طی سال‌های گذشته را مصداق بحران عنوان کرد و گفت: در عین حال اداره نهاد وکالت در شرایط فعلی، مصداق مدیریت بحران یا مدیریت در شرایط بحران است.

وی با بیان اینکه در شرایط جدید رسانه‌ای، اطلاع‌رسانی و ارتباطات از مهم‌ترین ابزارهای مدیریت بحران است و باید بیش از گذشته در استفاده از ظرفیت روابط‌عمومی‌ها برای اداره امور وکالت، اهتمام داشته باشیم، تصریح کرد: در فضای فعلی، مدیریت منسجم و یکپارچه فرایند اطلاع‌رسانی در کانون‌های وکلا یک ضرورت است. از همین‌رو در ماه‌های پیش‌رو، لازم است روابط‌عمومی و شورای سیاستگذاری رسانه‌ای اسکودا، با طراحی روندهایی، ارتباط روابط‌عمومیها با اسکودا را پررنگ‌تر کند و روابط‌عمومی‌ها هم باید بیش از گذشته در چارچوب کلان سیاست‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی منسجم گام بردارند.

رئیس اسکودا در ادامه نگاه بخشی، رقابت‌های غیرضروری یا اولویت دادن به مسائل حاشیه‌ساز و غیرضروری در سیستم اطلاع‌رسانی کانون‌های وکلا را نوعی آفت دانست و بر ضرورت اهتراز از آن به ویژه در شرایط ویژه فعلی تاکید کرد.

امروز اقناع با روش‌های سنتی امکان‍‍پذیر نیست

کوشا با بیان اینکه اقناع، اکسیرِ تاثیرگذاری ارتباطات در عصر حاضر و فرایندی است که با گسترش استفاده از رسانه‌های جدید، به دشواری حاصل می‌شود، گفت: در دوره و زمانه‌ای که الگوهای ارتباطی و دینامیک اخبار متاثر از شبکه‌های اجتماعی، دگرگون شده و مخاطبان خودشان تولیدکننده موثر پیام شده‌اند، اقناع به روش‌های گذشته و با نگاه سنتی اتفاق نمی‌افتد. از همین‌رو بیان رویدادها و اخبار کانون‌های وکلا، صرفا با نگاه سنتی گذشته و مدل‌های اطلاع‌رسانی کلیشه‌ای، کم‌فایده و حتی بی‌فایده است.

وی با تاکید بر اینکه امروز اقناع با روش‌های سنتی امکان‍‍پذیر نیست گفت: امروز باید با استفاده از شبکه‌های اجتماعی مردم را اقناع کرد. در این راستا باید از مدل‌های مختلف اطلاع‌رسانی استفاده کنیم. در این مسیر باید مدل‌ها و پدیده‌ها را بشناسیم تا برآیند آن استقرار عدالت در جامعه باشد.‍‍

این حقوقدان و وکیل دادگستری افزود: برای اینکه مجموعه وسیع تلاش‌ها در نهاد وکالت ابتر نماند، روابط‌عمومی‌های کانون‌های وکلا، به عنوان یک کارویژه موظفند با استفاده از نیروهای خلاق رسانه‌ای و متخصصان تولید محتوا و حرفه‌ای‌ها، طرحی نو دراندازند و روش‌های تازه‌ و نوآورانه برای ارتباط موثرتر با مردم بیابند.

وی در ادامه با بیان اینکه علاوه بر پیچیدگی فضای رسانه‌ای جدید و لزوم تطبیق و روزآمدسازی روندهای اطلاع‌رسانی، عامل دیگری که دشواری و پیچیدگی کار روابط‌عمومی‌ها را بیشتر کرده، هجمه مستمر به نهاد وکالت از سوی تریبون‌داران متعدد است، تاکید کرد: روابط‌عمومی‌ها علاوه بر ابداع روش‌های موثر و اقناعی برای اطلاع‌رسانی اقدامات و فعالیت‌های کانون‌ها، باید با پمپاژ اخبار جعلی و دروغ معارضان نهاد وکالت مقابله کنند و اجازه ندهند این خبرسازی‌ها در افکار عمومی کشور موثر واقع شود.

روابط‌عمومی‌های کانون‌های وکلا مجرای ارتباط و تعامل کانون‌ها با مردم باشند

رئیس اسکودا، کارکرد روابط‌عمومی مدرن در دوره حاضر را برخلاف فرایندهای یک‌طرفه سنتی و قدیمی عنوان کرد و خطاب به مدیران روابط‌عمومی کانون‌های وکلای سراسر کشور گفت: شما باید علاوه بر ایفای نقش‌های سنتی، مجرای ارتباط و تعامل کانون‌های وکلا با مردم هم باشید. ارتباط موثر و دو طرفه با مردم، از ضرورت‌های مدیریت در دنیای امروز است، دوران گویندگی صرف به سر آمده و باید گوش شنوایی برای شنیدن حرف‌های مردم هم داشته باشیم. روابط عمومی‌ همان گوشی است که کانون‌های وکلا به‌وسیله آن صدای مردم هستند و حرف آنها را می‌شنوند.

کوشا خاطرنشان کرد: با تسریع چرخه اطلاع‌رسانی و گستردگی مصرف رسانه‌ای مردم، جریان‌های رسانه‌ای با سرعت غیرقابل مهاری بسط پیدا می‌کنند و انفعال کانون‌های وکلا در چنین فضایی، در حکم سم است. انفعال آنها را از تحولات عقب نگه می‌دارد و باعث می‌شود، مقهور جریان‌سازی‌های مغرضانه شوند. آنچه از چنین انفعالی جلوگیری می‌کند، تحرک روابط‌عمومی‌هاست. لازم است با پایش موثر و دقیق فضای رسانه‌ها و افکار عمومی، مدیران کانون‌های متبوع‌تان را از فضای افکار عمومی آگاه و در مواردی نیاز به واکنش دستگاه هست، نقش کاتالیزور و تسریع کننده را ایفا کنید.

ضرورت پایش جریانات رسانه‌های اجتماعی از سوی روابط عمومی‌ کانون‌ها

عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی در پایان حضور موثر در رسانه‌های اجتماعی و پایش جریانات و تحولات این رسانه‌ها را دیگر کارویژه روابط‌عمومی‌های کانون‌های وکلا عنوان کرد و گفت: در همین زمینه لازم است با تهیه توصیه‌نامه‌ها و ارائه آموزش‌های کاربردی و مفید، حضور وکلا و مدیران کانون‌ها را در رسانه‌های اجتماعی موثر و هدفمند کنید.

ضرورت توسعه یکپارچه روابط عمومی‌ کانون‌های وکلای سراسر کشور

در ابتدای این نشست نیز دکتر سیروس شهریاری، دبیر همایش ملی «روابط‌عمومی کانون‌های وکلای دادگستری ایران؛ سیاست‌ها و راهکارهای عملی» در سخنانی با بیان اینکه فضای ارتباطات رسانه‌ای در اغلب موارد عرصه را بر حرفه وکالت تنگ کرده و حتی از اکثر تریبون‌های رسمی به شغل شریف و اجتماعی وکالت و نیز بر پیکره فرشته عدالت هجمه‌های ناروایی روا داشته می‌شود، گفت: شناخت راهکارها و سیاست‌های عملی توسعه تئوری روابط‌عمومی از الزامات امروز نهاد وکالت است، لذا از کانون‌ها تقاضامندم که به این نیاز حیاتی که راه حل چیست، بیاندیشند تا پس از این نشست به چند راهکار عملی دست یابیم و طی شیوه‌نامه علمی آن را به شورای سیاستگذاری روابط‌عمومی اسکودا و یا در صورت لزوم به تصویب شورای اجرایی ارائه کنیم تا منجر به توسعه یکپارچه روابط‌عمومی کانون‌ها شود.

بهرام فرهمند صابر، رئیس کانون وکلای دادگستری بوشهر نیز در این همایش ضمن خیرمقدم به حاضران در همایش، بر ضرورت توسعه یکپارچه روابط‌عمومی‌های فعال در نهاد وکالت تاکید کرد.

در ادامه این نشست نیز دکتر حمید شکری خانقاه، استاد ارتباطات به ارائه مطالبی در حوزه «روابط‌عمومی سازمانی» پرداخت و گفت: کار روابط‌عمومی اطلاع رسانی نیست بلکه مدیریت هوشمندانه ارتباطات انسانی است. با این روش می‌توان چهره‌ نهاد وکالت را اعتلا بخشید. نظام ارتباطات برای نهاد وکالت، ارتباط آفرینی و عدالت‌آفرینی می‌کند.

سپس روسا، نمایندگان و مسئولان روابط‌عمومی کانون‌های وکلای دادگستری ایران پیشنهادات خود را درباره چگونگی توسعه روابط‌عمومی در نهاد وکالت جهت ارائه در شورای سیاستگذاری روابط‌عمومی اسکودا و در صورت لزوم شورای اجرایی و هیات عمومی به منظور اتخاذ رویه‌های متحدالشکل در روابط‌عمومی کانون‌های سراسر کشور مطرح کردند.

 

 

 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  گوگل ارسال پیام به جمینی را در پیام‌های اندروید آسان‌تر می‌کند


  ۳اصل برای کارآفرینان از دیدگاه گرگ راکوزی


  بهبود روابط‌عمومی با قدرت هوش مصنوعی


  هوش مصنوعی فریب خورد! عکس برنده مسابقه عکاسی، کار انسان بود نه هوش مصنوعی


  اولین گردهمایی مدیران روابط‌عمومی نمایشگاه های کشور برگزار شد


  ششمین شماره ماهنامه الکترونیکی راهبرد ارتباطات و روابط‌عمومی منتشر شد


  رئیس انجمن متخصصان روابط‌عمومی: روابط‌عمومی در مدیریت و رهبری سازمان‌ها نقش محوری دارد


  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


  چالش بازاریابی: اندازه‌گیری بازگشت سرمایه


  کریستوفر بلر، ترول لیبرال، علیرغم سرکوب فیس‌بوک و هوش مصنوعی، به پیشروی خود ادامه می‌دهد


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد