درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
شنبه، 26 خرداد 1403 - 22:24   

مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند

  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


ادامه ادامه مطلب یک

روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها

  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها


ادامه ادامه مطلب دو

ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند

  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


ادامه ادامه مطلب سه

می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند

  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها
  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند
  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی
  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند
  محاسبات و ذخیره‌سازی به سمت لبه حرکت می‌کنند و فناوری اطلاعات باید آماده باشد
  ما در حال مشاهده زندگی در آن سوی الگوریتم‌ها هستیم
  امبر دو باتون به عنوان مدیر ارشد ارتباطات جدید گروه رسانه‌ای گاردین منصوب شد
  ۳ گام ساده برای حفظ ارتباط در روابط‌عمومی
  انقلابی در روابط شما
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 50604صفحه نخست » ادامه مطلب چهارپنجشنبه، 14 مهر 1401 - 13:08
ابزاری برای تقویت دسترسی نابینایان به محتوای مجازی
در برنامه‌ریزی یک رویداد بزرگ امکان دسترسی همگانی مهم است، و جام جهانی نیز از این قاعده مستثنی نیست. استارتاپی در قطر بناست محتوای دیجیتال این مسابقات را در دسترس هواداران نابینا بگذارد.
  

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)-|| در برنامه‌ریزی یک رویداد بزرگ امکان دسترسی همگانی مهم است، و جام جهانی نیز از این قاعده مستثنی نیست. استارتاپی در قطر بناست محتوای دیجیتال این مسابقات را در دسترس هواداران نابینا بگذارد.

بازی‌های رایانه‌ای برای کاربرانِ دچار ضعف یا عدم بینایی چالش خود را دارد اما یک ابزار جدید، امکان بازی و بهره‌برداری از محتوای دیجیتال را برای برخی از آنها متحول کرده است.

سامانه بانوکِل محصول خلاقیت دو دانشجوی مهندسی در پارک علم و فناوری قطر است‌ و ابداعش مرهون یک اتفاق بوده است. دست عبدالرزاق در تصادفی شکست و او راهی مرکز نیازهای ویژه شد، و آنجا بود که این ایده به ذهنش خطور کرد.

او خود دراین‌باره می‌گوید:‌ «از همانجا ارتباط ما با نابینایان بیشتر شد. از خودمان پرسیدیم چطور از فناوری استفاده می‌کنند؟ آیا اینستاگرام و واتساپ دارند؟ دسترسی‌شان به منابع درسی چطور است؟ بعد همه مشکلات‌شان را بررسی کردیم، از دسترسی به محتوای دیجیتال تا پیدا کردن داوطلبی که آن را برایشان قابل خواندن کند.»

این فناوری برای کاربران امکانِ یادگیری و خواندن خط بریل و همچنین دسترسی به حجم عظیمی از محتوای دیجیتال نظیر کتاب‌ها و بازی‌ها را فراهم می‌کند. طراحان این سامانه می‌گویند تا پیش از این فناوری بریل بسیار گران و کُند و نامطمئن بوده و همین امر شکاف میان نابینایان و دیگران را بیشتر می‌کرده است.

ساخت بانوکِل چالش‌هایی هم داشته، از جمله تولید محصولِ تازه در دوران همه‌گیری. اما وقتی مسئولان برگزاری جام جهانی قطر از این طراحان خواستند تا اطلاعات دیجیتال بازی‌ها را در دسترس نابینایان قرار دهند انگیزه و اعتمادبه‌نفس آنها دوچندان شد.

احمد که خود مدرس خط بریل و یکی از کاربران بانوکل است پیش‌بینی می‌کند که این وسیله می‌تواند به ابزار روزانه یک نابینا بدل شود. او معتقد است پیشرفت فناوری مشکل دسترسی نابینایان به محتوای دیجیتال را به مرور از میان خواهد برد.
کانونی برای حمایت از استارتاپ‌ها

یکی از کسانی که درک درستی از معنای موفقیت در کارآفرینی دارد حیفا ال‌عبدالله، مدیر نوآوری پارک علم و فناوری قطر است. او درباره ویژگی زیرساخت اصولی برای استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاری در فناوری می‌گوید: «نکته مهم ایجاد فضا برای اجتماع این کار است، یعنی آوردن افراد و ایجاد ارتباطات لازم برای استارتاپ‌ها و وصل کردن آنها به سرمایه‌گذار و راهنما و فرصت‌های بازار. اگر بیرون از قطر هم فرصت‌هایی باشد با برنامه‌های تازه‌ امکان بهره‌برداری از آنها را برایشان فراهم می‌کنیم.»

حیفا می‌گوید که این کانون در مراحل مختلف به کارآفرینان کمک می‌کند و می‌افزاید: «مرحله اول شکل‌گیری ایده‌ است که در آن به استارتاپ‌های تازه‌کار شیوه یافتن ایده‌های موفق و ایجاد الگوی کسب‌وکار را آموزش می‌دهیم. در مرحله بعد با برنامه اِلِوِیت کمک‌شان می‌کنیم که رشد کنند. بعد از این خودشان می‌بینند که آیا ایده‌‌شان بیرون از قطر مشتری دارد و آیا می‌توانند به دنبال بازارهای دیگر بروند یا نه.»

به‌نظر او که مدتهای مدید در کار نوآوری بوده و با استارتاپ‌های زیادی همکاری داشته عنصر کلیدی نه تمرکز بر ایده بلکه فراهم کردن تیم درست برای هر کار است. او دراین باره می‌گوید: «مسیر سختی است. و اگر همکاران‌تان در کنارتان باشند احتمال موفقیت‌ بیشتر است. و اینکه در بسیاری از استارتاپ‌ها شاهد بوده‌ام که رفتن مسیر به تنهایی آسان نیست، پس شریک پیدا کنید.»
مسابقه زنده تلویزیونی برای تقویت روحیه علم و کارآفرینی

پارک علم و فناوری قطر یک برنامه تلویزیونی سرگرم‌کننده و آموزشی به نام ستارگان دانش دارد که در آن مبتکران و کارآفرینان با هم رقابت می‌کنند. هدف برنامه ستارگان دانش ایجاد علاقه به علم و نوآوری است، اما گذشته از این باعث تقویت روحیه کارآفرینی نیز می‌شود، روحیه‌ای که بسیار بیشتر از ۱۲ هفته این مسابقه دوام می‌آورد.

خالد ابوجسوم در سال ۲۰۱۲ در برنامه ستارگان دانش شرکت کرد و بعد از ۱۲ هفته رقابت برنده این مسابقه شد. او که یک روبات آشپز ابداع کرده این برنامه را فرصتی منحصربه‌فرد می‌داند و می‌گوید: «سیرِ فشرده‌ای بود که مرا وارد چرخه تولید محصول کرد؛ از تأیید طرح اولیه تا مهندسی و طراحی، و در نهایت بازاریابی و سنجشِ ارزش تجاری محصول.»

خالد معتقد است که ابداعش کوششی برای حل یک مسئله جهانی بوده و می‌گوید: «مسئله تهیه غذای باکیفیت یک مسئله جهانی است که باید به‌وسیله فناوری و دانش روباتیک برایش راه‌حلی یافت.»

ماجد لبادیدی نیز شرکت‌کننده سومین فصل مسابقه ستارگان دانش بود. او حالا مدیر یک شرکت تولید پادکست عربی به نام روای کتب است و تا کنون تعدادی کسب‌وکار راه‌اندازی کرده است و امروز تجاربش را با شرکت‌کنندگان تازه این مسابقه در میان می‌گذارد.

ماجد معتقد است که دشوارترین بخش کارآفرینی حفظ انگیزه شخصی است و می‌افزاید: «در این کار امروز فوق‌العاده است و فردا بمب از آسمان می‌بارد. باید منتظر بود که سرمایه‌گذار زنگ بزند و مشتری پیغام بدهد. هیچ چیزی ثابت نیست. پس باید همواره انظباط را حفظ کرد. و حفظ اشتیاق برای داشته‌هایتان بسیار سخت است،‌ اما بالاخره کارها روی غلتک می‌افتد. من یاد گرفته‌ام که باید صبور بود. باید نظم داشت تا کارها نتیجه بدهد.»
 

منبع: euronews

 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  گوگل ارسال پیام به جمینی را در پیام‌های اندروید آسان‌تر می‌کند


  ۳اصل برای کارآفرینان از دیدگاه گرگ راکوزی


  بهبود روابط‌عمومی با قدرت هوش مصنوعی


  هوش مصنوعی فریب خورد! عکس برنده مسابقه عکاسی، کار انسان بود نه هوش مصنوعی


  اولین گردهمایی مدیران روابط‌عمومی نمایشگاه های کشور برگزار شد


  ششمین شماره ماهنامه الکترونیکی راهبرد ارتباطات و روابط‌عمومی منتشر شد


  رئیس انجمن متخصصان روابط‌عمومی: روابط‌عمومی در مدیریت و رهبری سازمان‌ها نقش محوری دارد


  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


  چالش بازاریابی: اندازه‌گیری بازگشت سرمایه


  کریستوفر بلر، ترول لیبرال، علیرغم سرکوب فیس‌بوک و هوش مصنوعی، به پیشروی خود ادامه می‌دهد


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد