درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
دوشنبه، 28 خرداد 1403 - 14:29   

مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند

  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


ادامه ادامه مطلب یک

نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد

  نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد


ادامه ادامه مطلب دو

ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند

  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


ادامه ادامه مطلب سه

می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند

  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  هفته‌های کاری 6 روزه در حال افزایش است
  اشتراک در اطلاعات بیشتر از هوش مصنوعی
  اقتصاددان استنفورد می‌گوید چرا بازگشت پنج روزه به دفتر بعید است
  چرا سم آلتمن از اوپن‌ای‌آی اخراج شد؟
  مهمترین چالش های ارتباط داخلی طبق گزارش آکسیوس
  بازاریابی به رهبری بنیانگذار: استراتژی بازاریابی B2B برای سال 2024
  نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد
  استراتژی بازاریابی FML چیست؟
  چگونه در همه چیز موفق باشیم
  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 4840صفحه نخست » سه شنبه، 5 شهریور 1392 - 10:38
دلایل مخالفت دانشگاه علمی کاربردی با دانشکده خبر
  

شارا- در حالیکه این روزها اخبار منتشر شده حاکی از تعطیلی دانشکده خبر و مخالفت دانشگاه علمی کاربردی با پذیرش دانشجو در این دانشکده شنیده می شود، معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی به دلایلی که اجازه پذیرش دانشجو به این دانشکده را نمی دهد، اشاره کرد.

به گزارش مهر، مدتهاست با اعلام مسئولان دانشکده خبر، دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک نهاد نظارتی به این دانشکده دانشجو و رشته ای نداده است. همین امر موجبات نارضایتی دانشجویان و مسئولان این دانشکده را به دنبال داشته است.

 

توضیحات رئیس دانشکده خبر

در این باره، قاسم فرج الهی - رئیس دانشکده خبر در گفتگو با خبرنگار مهر، از مشکلات موجود بر سر راه پذیرش دانشجو، خبر داد و با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی از حدود دو سال پیش تاکنون هیچ دانشجویی به این دانشکده نداده است، اظهار داشت: دانشکده خبر از بهترین و قوی ترین زیرمجموعه های کل دانشگاه جامع علمی کاربردی به شمار می آید و طی چهار سال گذشته ساختار و تشکیلات علمی و دانشگاهی بسیار مطلوبی نسبت به سالهای گذشته کسب کرده است.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد هیأت علمیهای دانشکده خبر، عضو هیأت علمی دانشگاههای دولتی کشور به شمار می آیند، اظهار داشت: هر کدام از این استادان حداقل ۲۰ سال سابقه حرفه ای و مهارتی در زمینه رسانه و خبر دارند و ۲۰ درصدشان دانشیار هستند، در حالیکه در هیچ مرکز دیگر علمی کاربردی چنین پتانسیلی وجود ندارد.

رئیس دانشکده خبر با بیان اینکه بر اساس یک سری تصمیمات که محور اصلی آن فضای آموزشی است، به دانشکده خبر دانشجویی اختصاص داده نشده، ادامه داد: ما می دانیم فضای فیزیکی آموزشی دانشکده خبر استاندارد نیست اما به این معنا نیست که فرد یا افرادی در حق یک بخش از نظام جمهوری اسلامی ایرانی ظلم کنند. یکی از ضعفهای بی خردانه مدیریت گذشته دانشکده خبر این بود که وقتی می توانستند در سال ۸۰ زمینی را با قیمت ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون تومان خریداری کنند الان باید با مبلغ ۱۰ میلیارد تومان این زمین را تهیه کرد.

 

تنگ نظری مسئولان دانشگاه علمی کاربردی

فرج الهی از تنگ نظری برخی مسئولان دانشگاه علمی کاربردی در حق دانشکده خبر گله کرد و گفت: برخی از مسئولان دانشگاه علمی کاربردی نمی توانند انتقاد را بپذیرند و اگر به نکته ای اشاره می کنند تصورشان این است که وحی منزل است، به عبارت روشن بگویم این افراد رسانه را نمی شناسند.

وی ادامه داد: درست است فضای آموزشی دانشکده خبر مناسب نیست اما دلیلی وجود ندارد مشتاقان تحصیل در این دانشکده بی انگیزه شوند و برخورد با این مرکز، اصلاً صحیح نیست؛ مجموعه وزارت ارشاد و خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در این باره تلاش بسیاری انجام دادند اما به نتیجه ای نرسید. دانشگاه علمی کاربردی حتی به درخواست وزیر ارشاد هم توجهی نمی کرد و رئیس این دانشگاه با پذیرش ۳۰ تن از بورسیه های نخبگان استخدام در مطبوعات کشور مخالفت کرد.

به گفته فرج الهی، عبدالرسول پورعباس - رئیس دانشگاه علمی کاربردی در نامه مخالفت خود نوشت: "این مقطع حرفه ای و مهارتی است و فقط برای افرادی که در استخدام مطبوعات هستند، امکانپذیر است."

این مقام مسئول، در ادامه این گفتگو با اشاره به فضایی آموزشی که از سوی خبرگزاری ایرنا برای دانشکده خبر در نظر گرفته شده، گفت: فضای بسیار وسیعی برای دانشکده خبر حوالی میدان راه آهن در نظر گرفته شده است اما منطقه آن برای دانشکده خبر و دانشجویانش مناسب نیست و در این زمینه کمی مخالفت دارم و زیر بار حرف زور هیچ فردی در این باره نمی روم.

وی در ادامه این گفتگو اعلام کرد: بسیار متاسفم که دانشکده خبر مدتی است اختیار جذب دانشجو ندارد و مسئولان مرتبط با این مشکل باید اشتباهاتشان را جبران کنند.

 

دانشکده خبر خروجی دارد؛ ورودی ندارد

رئیس دانشکده خبر همچنین با بیان اینکه تمام مراکز دانشکده خبر رشته های مرتبط با خبرنگاری، مترجمی خبر و روابط عمومی را دارند و دانشکده خبر مدتی است در این رشته ها اجازه پذیرش دانشجو ندارد، گفت: تنها ورودیهای دانشکده خبر در دوره های پودمانی، کاردانی و کارشناسی ارشد به شمار می آیند و به عبارت دیگر دانشکده خبر خروجی دارد در حالیکه این دانشکده در هر ترم می تواند حداقل ۴۰۰ دانشجو را جذب کند.

 

توضیحات دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش مهر، رجبعلی برزویی - معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با ارائه توضیحاتی درباره دانشکده خبر و مشکلات پیش آمده، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از دانشکده خبر و حوزه ای که می تواند خبرنگاران را برای ماموریت خاص تعیین کند، استقبال و حمایت می کند و تلاشش این است که دانشکده خبر یکی از کیفی ترین مراکز علمی کاربردی باشد که بتواند خبرنگاران را مهارتی تر و علمی تر پرورش کند.

وی ادامه داد: به همین دلیل، دانشگاه علمی کاربردی شاخصهای آموزشی و مدیریتی مکان را مد نظر قرار می دهد تا به این هدف برسد؛ در یکی دو سال اخیر، برخی از این مشکلات در دانشکده خبر ایجاد شده که دانشگاه علمی کاربردی این موارد را به دانشکده اطلاع داده است.

 

فاقد مجوز بودن برخی مدرسان

به گفته معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی، برخی از این موارد برطرف شده اما یک سری از موارد هنوز برطرف نشده است که عبارتند از کمبود بعضی از امکانات آموزشِ، غیرمرتبط و فاقد مجوز بودن بعضی از مدرسان.

 

رئیس قانونی دانشکده خبر کیست

برزویی در ادامه اظهار داشت: مهمترین نکته این است که مدتهاست دانشکده خبر رئیس قانونی خود را معرفی نمی کند تا توسط دانشگاه علمی کاربردی به تایید برسد و دانشگاه در این باره به فرد نگاه ندارد، به دلیل این مشکلات، دانشکده خبر محدودیتهایی را در توسعه داشته که به محض برطرف شدن این موارد، نه تنها وضعیت موجود را حفظ خواهد کرد بلکه می تواند ارتقا یابد و رشته های بسیار تخصصی تر و حتی در سطوح تحصیلات تکمیلی را اجرا کند و دانشگاه علمی کاربردی از این دانشکده حداکثر حمایت خود را به عمل می آورد.

این مقام مسئول دانشگاه علمی کاربردی، تاکید کرد: البته، دانشگاه علمی کاربردی نه تنها درباره دانشکده خبر بلکه درباره تمام مراکز این گونه عمل می کند و تاکنون برای مراکز زیادی تصمیمات مشابه گرفته شده و بعد از رفع آن مشکلات، مرکز بار دیگر با قوت به فعالیت خود ادامه داده، این امر در حرکت دانشگاه طبیعی است و بحث نظارت و ارزیابی یک فرایند دائمی به شمار می آید و هر مرکزی که از استانداردها کوتاه بیاید، علمی کاربردی یقیناً اقدامات لازم را انجام می دهد.

برزویی در پاسخ به این سوال که آیا با وجود تمام این مشکلات، دانشکده خبر تعطیل می شود یا خیر، تاکید کرد: نگاه دانشگاه علمی کاربردی، تعطیل شدن دانشکده خبر نیست.

http://www.farheekhtegan.ir/content/view/74561/73/

بازانتشار: شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی


  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها


  مهمترین چالش های ارتباط داخلی طبق گزارش آکسیوس


  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


  چگونه در همه چیز موفق باشیم


  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند


  بازاریابی به رهبری بنیانگذار: استراتژی بازاریابی B2B برای سال 2024


  استراتژی بازاریابی FML چیست؟


  چرا سم آلتمن از اوپن‌ای‌آی اخراج شد؟


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد