درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 17:10   

مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند

  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


ادامه ادامه مطلب یک

نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد

  نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد


ادامه ادامه مطلب دو

ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند

  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


ادامه ادامه مطلب سه

می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند

  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  چرا سم آلتمن از اوپن‌ای‌آی اخراج شد؟
  مهمترین چالش های ارتباط داخلی طبق گزارش آکسیوس
  بازاریابی به رهبری بنیانگذار: استراتژی بازاریابی B2B برای سال 2024
  نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد
  استراتژی بازاریابی FML چیست؟
  چگونه در همه چیز موفق باشیم
  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها
  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند
  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 45868صفحه نخست » روابط عمومی ایرانیدوشنبه، 8 دی 1399 - 10:10
روابط عمومی و شناخت جامعه پیرامونی
بهزاد خورشیدی - در جمع‌بندی این دوره از آثار ارسالی مدیران روابط عمومی کارخانه ها، موسسه ها و شرکت ها و...! در امر تولید محتوای مدیا که شامل فیلم های کوتاه مستند، تیزر، کلیپ، انیمیشن، موشن گرافیک و...! به یک نکته حائز اهمیت می رسیم که متاسفانه در این دوره هم با انبوهی از آثار ضعیف، تکراری و حتی نازل مواجه شدیم.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)-|| قرن بیست و یکم را عصر ارتباطات و دنیای مدیا نام نهاده اند؛ عصری که در گستره خبری جهش چشمگیر و پرشتابی داشته است.


با نگاهی به فلسفه و ماهیت شکل‌گیری رسانه‌های گروهی در جوامع مختلف، بی تردید جنبه اطلاع‌رسانی و نیز پل ارتباطی بودن بین سیستم‌ها و دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی وجه غالب بوده است. در حقیقت این نقش و جایگاه، انتظار مخاطب از رسانه‌های گروهی بوده و هست و سایر کارکردهای رسانه‌ها از جمله آموزش و سرگرمی به‌عنوان بخش جنبی محتوا در نظر گرفته می‌شد. انسان امروزی نمی‌تواند در برابر حوادث، اتفاقات و رخداد‌های جهانی بی تفاوت باشد چرا که می‌داند هر رویدادی حتی در دورترین مناطق جهان نسبت به موقعیت مکانی اش می‌تواند به‌طور غیر مستقیم یا مستقیم در زندگی او تاثیر گذار باشد.

 

 به این ترتیب انسان امروزی برای ادامه زندگی و موفقیت، نیازمند کسب اطلاعات از جهان پیرامون خود است. در این فرایند ارتباطی سنتی مهم‌ترین منابع جمع آوری اطلاعات از طریق ارتباط رسانه‌ها با روابط عمومی دستگاه‌ها و تجزیه و تحلیل داده‌ها به منظور پاسخگویی به مخاطبان و افکار عمومی بوده است. در حقیقت یک ارتباط دو سویه و تعاملی میان رسانه و روابط عمومی برقرار بوده تا به انتظارات افکار عمومی پاسخ داده شود و بالطبع، جامعه نیز با علم بر صداقت و صراحت و صحت مطالب بیان شده در رسانه‌های گروهی رسمی، افکار، اندیشه‌ها، رفتار و کنش‌ها و واکنش‌های خود را نسبت به همه امور اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... شکل می بخشید.

 

درحقیقت رسانه‌های گروهی اعم از دیداری، شنیداری و نوشتاری برای بخش اعظم جامعه حجت تلقی می شدند. اما در سال‌های اخیر با ورود ابزارهای نوین و توسعه تکنولوژی‌های ارتباطی، نسل پیشین رسانه‌های گروهی و به عبارتی (سنی) کارکرد خبری و اطلاع رسانی خود را از دست داده‌اند. امروزه مخاطب منتظر انتشار اخبار از منابع و ابزارهای ارتباطی قدیمی از جمله رادیو، تلویزیون و مطبوعات نمی‌نشیند چون هر آنچه می‌خواهد در سریعترین و کوتاه ترین زمان از طریق رسانه‌های مجازی و ابزارهای در اختیار از جمله تلفن همراه و یا رایانه دریافت می‌کنند


از این رو نقش روابط عمومی بیش از هر زمان دیگر از اهمیت استراتژیک تری برخوردار می شود. چرا می گوییم استراتژی، چرا که باید برای رسیدن به این هدف با نقشه راه دقیق و مدون تری نسبت به گذشته گام برداشت! در واقع روابط عمومی به عنوان یک علم دارای اصول منطقی، نظریه، الگـو و معرفـت شناسـی بوده و از قدرت پیش بینی نتایج و ظرفیت بسیار بالا برای سازماندهی روابط اجتماعی و بهبود عملکرد سازمان های اجتماعی برخوردار است. این توانمنـدی زمـانی قابلیـت بروز بیشتری را می یابد که نظام های حاکم بر جامعه از یک نظام باز تبعیت کننـد، در این صورت، توان و قدرت عمل روابط عمومی به حداکثر می رسد و به تعالی بخشیدن روابط اجتماعی کمک می نماید.

سینما رسانه ای مهم برای جهانی مدرن


از پیدایش صنعت سینما بیش از یکصدسال می گذرد و اگر در روزگاری نه چندان دور برای دیدن یک فیلم حتما باید به سالن سینما می رفتیم امروزه با گسترش تکنولوژی و رسانه های مجازی، سینما در تلفن همراه مخاطبان هم نفوذ پیدا کرده است. در واقع با پیشرفت تکنولوژی دوره مراحل مقدماتی به پایان رسید و به چشم انداز گسترده ای از دستاوردهای فیلم و سینما دست پیدا کردیم. تکنولوژی پیشرفته و پیشروی در آن، عناصر متوالی از زیبایی شناختی را به فیلم‌های سینمایی اضافه کرد به گونه‌ای که ابزاری همیشگی برای فیلم‌سازان شد. در حقیقت با گسترده شدن فناوری جنبه‌های زیبایی شناختی فیلم مطرح شد.

مخاطب شناسی


با علم به این که به نسبت پیشرفت رسانه مدیا در یک دهه گذشته در جهان آگاهی یافته ایم به پرسشی بزرگ نیز می رسیم که چرا با این همه گستردگی و پیشرفت در صنعت دیجیتال و حتی قابل دسترس بودن آن ولی همچنان اغلب مدیران کارخانه‌ها، موسسه ها و شرکت های دولتی و خصوصی، به امر مخاطب شناسی عصرمدرن کم اطلاع و حتی در برخی موارد ناآگاه هستند. قطع به یقین امروزه کارکارد معرفی وتبلیغات نسبت به یک دهه گذشته تغییرات وسیع و گسترده ای کرده است. از این رو نباید همچنان برای معرفی و تبلیغ با ساز و کار عقب مانده پنجاه سال گذشته عمل کرد. یک مدیر کاربلد برای موفقیت در پیشبرد اهداف از پیش تعیین شده نیاز به یک مشاور و مدیر روابط‌عمومی آگاه به امر رسانه مدرن و مدیا دارد.


اینگونه نباشد که ابزارمان دیجیتال و مدرن باشد ولی تفکرمان همچنان بدوی و آماتوری!


کار را باید به کاردان سپرد و جور دیگر بایدنگریست!


در جمع‌بندی این دوره از آثار ارسالی مدیران روابط عمومی کارخانه ها، موسسه ها و شرکت ها و...! در امر تولید محتوای مدیا که شامل فیلم های کوتاه مستند، تیزر، کلیپ، انیمیشن، موشن گرافیک و...! به یک نکته حائز اهمیت می رسیم که متاسفانه در این دوره هم با انبوهی از آثار ضعیف، تکراری و حتی نازل مواجه شدیم.

 

گفت و گوهای بی تاثیر، تصاویر شتابزده و تکراری، موسیقی های که اغلب آرشیوی از تِرک های آشنا هستند و به نوعی دِموهایی که از فرط تکرار دیگر شنیدنی هم نیستند! انیمیشن ها و موشن گرافی هایی که گویی دانشجویان سال اول دانشکده کار کرده اند، عاری از تکنیک موجز و خام دستانه. جالب تر آنکه برخی از دوستان از نمونه تیزر (که آن هم استاندارد زمان بندی و یا تایمینگ را رعایت نکرده اند، زمان مفید یک تیزر استاندارد، 16و30و59ثانیه است ) در بخش کلیپ و فیلم های کوتاه هم ارسال کرده اند.


البته لازم به ذکر است که خوشبختانه در آثار ارسالی از چند موسسه و شرکت و...!


با آثاری استاندارد و درخور توجه نیز مواجه شده ایم که حتی در فرم و محتوا هم بسیار درخشان و بدیع بوده اند. در واقع یکی از اهداف مهم جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی ارتقا سطح کیفی تولیدکنندگان آثار تولیدمحتوا و بصری همکاران روابط عمومی در سراسر کشور است و امیدوارنه به آینده چشم دوخته ایم.

مرجع: شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)

 

 

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  امبر دو باتون به عنوان مدیر ارشد ارتباطات جدید گروه رسانه‌ای گاردین منصوب شد


  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها


  چالش بازاریابی: از رقبا پیشی بگیرید


  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی


  کریستوفر بلر، ترول لیبرال، علیرغم سرکوب فیس‌بوک و هوش مصنوعی، به پیشروی خود ادامه می‌دهد


  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


  تأثیر شگفت‌انگیز هوش مصنوعی در آینده شغل روابط‌عمومی


  چرا فرهنگ‌سازی منجر به نتایج می‌شود: توصیه‌هایی از کارآفرینان


  محاسبات و ذخیره‌سازی به سمت لبه حرکت می‌کنند و فناوری اطلاعات باید آماده باشد


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد