درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 01:27   

حسن عمیدی به عنوان سرپرست دفتر رسانه وزارت صمت منصوب شد

  حسن عمیدی به عنوان سرپرست دفتر رسانه وزارت صمت منصوب شد


ادامه ادامه مطلب یک

گوگل دوباره پایان کوکی‌های شخص ثالث را در کروم به تعویق انداخت

  گوگل دوباره پایان کوکی‌های شخص ثالث را در کروم به تعویق انداخت


ادامه ادامه مطلب دو

برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی

  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  متا در حال قرار دادن ربات‌های چت در همه جاست تا شما به جایی نروید
  متا در حال قرار دادن ربات‌های چت در همه جاست تا شما به جایی نروید
  جوایز، مسئولیت اجتماعی شرکتی و جنجال به عنوان آهن‌ربای رسانه‌ای
  عکس ریش فتوشاپ شده مارک زاکربرگ در فضای مجازی وایرال شد
  فراتر از تبلیغات: بن‌بست پایداری در تبلیغات دیجیتال
  روابط‌عمومی و ارتباطات در روز زمین 2024: مسئولیت‌ها، کارکردها و نقش‌ها
  پیش‌بینی 2024: هفت روند روابط‌عمومی که امسال اهمیت خواهند داشت
  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی
  دنیای روابط‌عمومی فراتر از کنفرانس‌های مطبوعاتی
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 32376صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومیجمعه، 29 دی 1396 - 00:21
مورد عجیب دانلد ترامپ
آنچه در پی می آید تنها مشت نمونه خروار از ویژگی های منحصر به فرد وی (به ترتیب حروف الفبا) است. همچنین به سبب محدودیت جا، از پرداختن به بیشتر واکنش های دیگران در قبال کردار او خودداری می شود.
  

پیش درآمد
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-  * شنبه پیش رو/ بیستم ژانویه نخستین سالگرد به ریاست جمهوری رسیدن دانلد ترامپ است.


* موضعگیری های هر رئیس جمهور آمریکا برای کانادا به ویژه از دیدگاه اقتصادی، از اهمیت فوق العاده برخوردار می باشد. کمااینکه تنها در سال 2015 ارزش کالاهای مبادله شده بین دو کشور سر به 770 میلیارد دلار آمریکا زد.


* سیاستمداران نیز مانند همه، ویژگی های مثبت و منفی دارند. اما از آنجا که در بالاترین سطوح اجرایی هستند، ویژگی هایشان در داخل و خارج تاثیرات مثبت و منفی گسترده دارند. این امر به ویژه در مورد رؤسای جمهور آمریکا (اینک دانلد ترامپ) صدق می کند، که سکاندار اداره بزرگترین اقتصاد، قدرت نظامی و… دنیا، هستند. اما وی در بسیاری از جنبه ها شباهتی به پیشینیان خود ندارد. کمااینکه بگونه ای مستمر جنجال برمی انگیزد.

 

 شمار این جنجال ها به اندازه ای زیاد بوده، که نمی توان در این ستون به همه آنها پرداخت. آنچه در پی می آید تنها مشت نمونه خروار از ویژگی های منحصر به فرد وی (به ترتیب حروف الفبا) است. همچنین به سبب محدودیت جا، از پرداختن به بیشتر واکنش های دیگران در قبال کردار او خودداری می شود.

افسانه خودساخته بودن
دانلد ترامپ بارها خود را فردی خودساخته معرفی کرده که با اندک کمکی در آغاز راه، خویشتن را تا سطح کنونی بالا کشیده است. اینکه در سال 1977 پدر یک میلیون دلار در جیب او گذاشته، بعد 9 میلیون دلار از سهم الارثش را از پیش دریافت کرده، و پس از مرگ پدر نیز تقریبا 40 میلیون دلار از او ارث برده، با چه سنجه و ملاکی کمکی اندک خوانده می شود؟


انتخابات مهندسی شده
آقای ترامپ در خلال مبارزات انتخاباتی اخیر ریاست جمهوری خود بارها گفت، که انتخابات مهندسی شده صورت می گیرد، و هیلاری نابکار و دستیاران حیله گرش به طریقی موفق می شوند، پیروزی در انتخابات را بدزدند. پیروزی ای که در واقع حق خودش (دانلد ترامپ) است. بنابراین تنها در صورتی رقیب برنده انتخابات خواهد شد، که تقلب صورت بگیرد.


ایجاد محدودیت اینترنتی
در ژانویه گذشته آجیت پای به عنوان رئیس نوین کمیسیون ارتباطات (ناظر بر صنایع رسانه ای و ارتباطات از راه دور آمریکا) دولت دانلد ترامپ منصوب شد. منتصبی که از آن هنگام به این سو از جمله قوانین پشتیبان رقابت رسانه های داخلی را از حیز انتفاع انداخته/ برنامه هایی را که به افراد ندار اجازه می دهند به اینترنت دسترسی بیشتری داشته باشند، از درون تهی کرده/ و…


بدون هیچ پیشینه سیاسی
معمولا رؤسای جمهور آمریکا پیش از رسیدن به چنین سمتی، پیشینه های سیاسی سطح بالایی داشته اند. اما دانلد ترامپ اینگونه نبود. کمااینکه آقای اوباما در مراسم شام رسمی کاخ سفید در بهار 2016 از جمله با لحنی تمسخرآمیز خاطرنشان کرد: می گویند وی برای رئیس جمهور شدن، در سیاست خارجی تجربه ندارد. اما اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم، او برای دیدار با دخترهای شایسته جهان و… سال ها وقت صرف کرده است.


تردید در سلامت روانی
نخستین کسی که سلامت روانی آقای ترامپ را آن هم ماه ها پیش از انتخابات ریاست جمهوری زیر سوال برد، کیت ئولبرمن تحلیلگر سیاسی، خبرنگار رسانه ها و نویسنده آمریکایی، بود.


در کتاب بسیار جنجالی <آتش و خشم، درون کاخ سفید> نوشته مایکل وولف نیز که در پنجم ژانویه انتشار یافت، بحث‌ سلامت روانی او دوباره مطرح شد. بگونه ای که سبب گردید، رکس تیلرسون وزیر خارجه در این مورد از رئیس خود پشتیبانی  کند.


در کتاب <مورد خطرناک دانلد ترامپ> هم که در سوم اکتبر 2017 منتشر شد، 27 روانپزشک و کارشناس مربوطه هشدار داده اند، نباید قدرت مرگ و زندگی ریاست جمهوری به فردی با بی ثباتی روحی آقای ترامپ سپرده شود.


روز شانزدهم ژانویه رانی جکسون پزشک رئیس جمهور در پی معاینه سه ساعته آقای ترامپ، از عادی بودن عملکرد ذهنی او خبر داد.


جنجال های جنسی
هرچند برخی از رؤسای جمهور پیشین نیز رسوایی جنسی داشته اند، اما مورد دانلد ترامپ با همه تفاوت دارد. به نظر می رسد انتشار فیلمی جنجالی از گفت و گویش در سال 2005 با بیلی بوش، ایراد اتهام دست درازی جنسی از سوی بیش از دوازده زن و… کافی نبودند، که روز دوازدهم ژانویه فاش شد، استفانی کلیفورد/ استورمی دانیلز بازیگر فیلم های هرزه نگاری در پاییز 2016 می خواست با شبکه تلویزیونی ان بی سی در مورد ادعای رابطه جنسی با آقای ترامپ مصاحبه کند. اما پیش از رسیدن به توافق با این شبکه، در قبال دریافت 130 هزاردلار از مایکل کوهن وکیل دانلد ترامپ، پذیرفت در این باره ساکت بماند.


اما اوضاع زمانی رسوایی برانگیزتر شد که در شانزدهم ژانویه جیکوب وایزبرگ سردبیر مجله اسلیت نوشت، خانم نامبرده به او گفته در حالی یک سال (در 2006) با دانلد ترامپ روابط جنسی داشته، که از ازدواج وی با ملانیا کمتر از دو سال می گذشت.


البته کاخ سفید و آقای کوهن به شدت این اظهارات را تکذیب کرده اند.


خیلی باهوش دانستن خود
اقای ترامپ در واکنش به کتاب مایکل وولف در صفحه توییترش از جمله نوشت، که ثبات فکری و هوش زیاد دو اندوخته مهم زندگی اش هستند. همچنین مسیر کاری خود تا رسیدن به ریاست جمهوری را مستلزم نبوغ خیلی زیاد دانست. این در حالی است، که حتی از بسیاری از رویدادهای اخیر کشورش اطلاعی ندارد. کمااینکه در حساب توییتری اش سبب عدم شرکت درمراسم گشایش ساختمان نوین سفارت جدید آمریکا در لندن را، فروش زمین سفارت پیشین در این شهر از سوی باراک اوباما ذکر کرد. حال آن که این اقدام در سال 2008/ برهه ریاست جمهوری جرج بوش صورت گرفت.


دروغگویی
دیوید کی جانسون نویسنده برنده جایزه پولیتزر پیش از انتشار کتابش زیر عنوان <برساختن دانلد ترامپ> در چهارم آگست 2016، در نوشتاری برای نشریه دیلی میل از جمله آقای ترامپ را مردی خواند که از 25 سال پیش به این سو در مرکز بزرگنمایی ها، افسانه بافی ها، دروغ های شاخدار، و مقولاتی به مراتب بدتر، قرار داشته است. بدتر اینکه این وضعیت همچنان ادامه دارد.


رفتار توهین آمیز
* با همسر حتی در ملأعام

رؤسای جمهور دست کم برای حفظ ظاهرمعمولا نشان می دهند، که زندگی زناشویی شان خوب می باشد. اما چنین موردی از همان لحظات نخست آغاز ریاست جمهوری دانلد ترامپ، درباره وی و همسرش صدق نکرده است. کمااینکه زمانی که وارد کاخ سفید می شدند و میشل و باراک اوباما منتظر استقبال از آنها بودند، آقای ترامپ از اتومبیل مربوطه پیاده شد و در حالی به سمت پله ها رفت، که ملانیا را به حال خود رها کرده بود. حال آن که آقایان اوباما، بوش و کلینتون، در چنین روزی به همراه همسران خود گام برداشتند. این عملکرد آقای ترامپ در برخی دیگر از سفرهای رسمی با همسرش نیز، تکرار شد.
* توهین جمعی به ملت ها، پیروان ادیان و…


او روز یازدهم ژانویه در نشست رسمی کاخ سفید ضمن اشاره به مهاجران اهل کشورهایی از جمله آفریقایی پرسید: چرا ما مردم کشورهایی را راه می ‌دهیم، که سوراخ آبریزگاه هستند؟


بدیهیست که این سخنان واکنش هایی را برانگیختند. کمااینکه روپرت کولویل سخنگوی سازمان ملل متحد از اظهارات وی از جمله با عنوان نژادپرستانه و شرم آور یاد کر‌د. اتحادیه آفریقا نیز در بیانیه‌ بی‌ سابقه خود خواستار پوزش رسمی وی شد. ابا کالوندو سخنگوی این اتحادیه به اشاره به چگونگی ورود سیاهان به آمریکا، این اظهارات را برخلاف رفتارهای پذیرفته شده دانست. دولت بتسوانا آن را ناپسند و نژادپرستانه خواند. مکی سال رئیس جمهور سنگال گفت، از این اظهارات شوکه شده است. میکائل ژان فرماندار کل اسبق کانادا و مدیرکل کنونی سازمان بین المللی کشورهای فرانسوی زبان که هائیتی تبار است، با صدور بیانیه ای سخنان وی را تحقیر بشریت خواند.


البته آقای ترامپ تنها به خارجی ها توهین نکرده، و نمی کند. کمااینکه در خلال مبارزات انتخاباتی نه تنها به همه رقبای هم حزبی و غیرهم حزبی خود، بلکه به رئیس جمهور وقت، برخی از شبکه های تلویزیونی، مسلمانان، مهاجران، پاپ، بیل کلینتون و خبرنگاران، القاب زشت داد، و یا به آنها توهین کرد.


شباهت به مستبدان/ دیکتاتورها
به نوشته ویلیام دی کوهن روزنامه نگار سرشناس، دانلد ترامپ خواهان وفاداری بی چون و چرای کابینه و کارکنانش می باشد… آرزومند است، که وزارت دادگستری بیشتر از او اطاعت کند…


از دیگر سو به ویژه با استفاده از اهرم های تهدید و مالی (مثلا کاهش بیش از نیمی از کمک های آمریکا به آژانس ویژه سازمان ملل متحد برای کمک به آوارگان فلسطینی در واکنش به عکس العمل رهبران فلسطینی در قبال به رسمیت شناختن بیت ‌المقدس/ اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل) می خواهد رهبران و مردم سایر نقاط جهان را فرمانبردار خود کند.


کشاندن دنیا به مرز جنگ هسته ای
البته که رؤسای جمهور آمریکا و کره شمالی همواره مخالفان سرسخت یکدیگر بوده اند. اما پیشینیان آقای ترامپ با روش های عاقلانه تر با طرف مقابل برخورد می کردند. ولی عملکرد او کار را به جایی رساند که حتی دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهارات خود به مناسبت سال نو، بگونه ای غیرمستقیم به نگرانی هایش درباره خطر تنش سلاح های هسته ای بین دو کشور پرداخت. بسیاری از کارشناسان هم هشدار داده اند که امکان دارد جنگ بین این دو به شلیک اینگونه سلاح ها منجر شود، که برای کل کره زمین خطرناک است.
 

منبع: http://iranjavan.net

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  سه درس روابط‌عمومی از مدیریت بحران


  چگونه رسانه‌ها و روابط‌عمومی می‌توانند در شرایط جنگی به پیروزی کمک کنند؟


  بهترین راه برای تحقق رویاهای‌تان این است که از خواب بیدار شوید


  گیمیفیکیشن در روابط‌عمومی


  راهنمای کوتاه بحران


  6 مشکل پیش روی روابط‌عمومی در جهان معاصر


  نقش روابط‌عمومی‌‌ دیجیتال در برند سازی


  4 رفتار کمتر شناخته شده رهبری برای تسلط بر موفقیت


  ارتباطات ترکیبی


  کسی غلطی می‌کند و کسی به غلط جواب می‌دهد


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد