درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
شنبه، 1 اردیبهشت 1403 - 19:14   

متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد

  متا لامای ۳ و به‌روزرسانی هوش مصنوعی را منتشر کرد


ادامه ادامه مطلب یک

متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!

  متا تولید تصاویر هوش مصنوعی در زمان واقعی را به واتس‌اپ می‌آورد!


ادامه ادامه مطلب دو

برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!

  برندگان جوایز جهانی عکاسی سونی 2024 معرفی شدند!


ادامه ادامه مطلب سه

مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند

  مسابقه عکس جهانی مطبوعات 2024: برندگان مشخص شدند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  هفته کاری ۴ روزه در ترکیه: مزایا و چالش‌ها
  ده‌ها مدیر صنعت تبلیغات و روابط‌عمومی با صنایع بسیار آلوده کننده ارتباط دارند
  بیلبورد معطر مک دونالد: نبوغی در بازاریابی
  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  دانشگاه‌ها به دنبال متخصصان ارتباطات استراتژیک در بحبوحه افزایش انتقادات عمومی هستند
  تبعیض در استخدام: یافته‌های یک مطالعه جدید
  کارشناس روابط‌عمومی: واکنش بوئینگ پس از حوادث اخیر رضایت‌بخش نبود
  ۱۰مهارت گفتگو که همه ما باید یاد بگیریم
  50 مدیر ارشد بازاریابی کارآفرین فوربس
  نوشتن کتاب: راهی برای تبدیل شدن به یک رهبر فکری
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 30613صفحه نخست » چهارشنبه، 4 مرداد 1396 - 10:15
بازاریابی مجازی
اپلیکیشن‌ها، راه‌حل تکرار مشتریان
امروزه اپلیکیشن‌ها از مهم‌ترین ابزارهای بازاریابی با موبایل هستند. گسترش گوشی‌های هوشمند و افزایش روزافزون تعداد کاربران آنها باعث شده استفاده از اپلیکیشن‌ها به سطوح قابل توجهی برسد.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، امروزه اپلیکیشن‌ها از مهم‌ترین ابزارهای بازاریابی با موبایل هستند. گسترش گوشی‌های هوشمند و افزایش روزافزون تعداد کاربران آنها باعث شده استفاده از اپلیکیشن‌ها به سطوح قابل توجهی برسد. براساس آمارهای موجود، 90 درصد کاربران گوشی‌های هوشمند، علاوه‌بر استفاده از مرورگرهای اینترنتی برای جست‌وجوی اطلاعات، اقدام به دانلود اپلیکیشن‌های مختلف هم می‌کنند. نتایج یک پژوهش دیگر نشان می‌دهد از این میزان کاربر 85 درصد، اپلیکیشن‌های موبایل را به وب‌سایت‌های مناسب موبایل ترجیح می‌دهند. به همین دلیل، نیاز است که توجه بیشتری به این ابزار قدرتمند در توسعه بازار شود.

 

گسترش اپلیکیشن‌ها در مقابل جست‌وجوهای اینترنتی به‌دلیل سهولت استفاده، سرعت بیشتر و سادگی جست‌وجو بوده است. آیکون‌های اپلیکیشن، امکان دسترسی سریع و آسان به محتوای یک برند یا کسب‌وکار را فراهم می‌سازند و به این طریق برای کسانی اهمیت می‌یابد که به‌طور مکرر قصد خرید محصولات و خدمات شما را دارند. اما علاوه‌بر سهولت استفاده و جست‌وجوی اطلاعات، اپلیکیشن‌ها می‌توانند از قابلیت‌های گوشی‌های هوشمند هم بهره برده و خدمات بهتری به کاربران خود ارائه دهند. به عنوان مثال می‌توان از میکروفن، شتاب‌سنج یا جی‌پی‌اس موبایل استفاده کرد تا خدمات متمایزی به مشتریان ارائه کرد.

چند سال پیش، یک اپلیکیشن موبایل ارائه شد که نواختن گیتار را آموزش می‌داد. این اپلیکیشن از میکروفن موبایل استفاده می‌کرد و با بررسی صدای گیتار، راهنمایی‌هایی برای نواختن آن و رفع ایرادات ارائه می‌کرد. استفاده از میکروفن در اپلیکیشن‌های شناسایی موسیقی در حال پخش هم از دیگر کاربردهای رایج است. اما جی‌پی‌اس هم ابزار بسیار مهم دیگری است که امروزه تقریبا تمام اپلیکیشن‌های برجسته از آن استفاده می‌کنند. شناسایی موقعیت کاربر به کسب‌وکارها این فرصت را می‌دهد تا مناسب‌ترین خدمات را براساس مکان آنها ارائه دهند. در این صورت، علاوه‌بر آنکه کاربر با سرعت بیشتری به خواسته خود می‌رسد، اطلاعات با اولویت بالاتر (براساس موقعیت مکانی خود) را هم ابتدا دریافت می‌کند. برای مثال، اپلیکیشنی را در نظر بگیرید که اطلاعات رستوران‌ها را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این اپلیکیشن در صورت شناسایی موقعیت کاربر خود، می‌تواند نزدیک‌ترین رستوران‌های آن منطقه را به نمایش گذاشته و سایر نتایج کم‌اهمیت را حذف کند. این ویژگی زمانی اهمیت بیشتری می‌یابد که متوجه می‌شویم بیشتر جست‌وجوکنندگان با موبایل، از خانه خارج شده و می‌خواهند در کمتر از یک دقیقه برای مقصد خود تصمیم‌گیری کنند.

اپلیکیشن فیس‌بوک، یکی از اولین و بهترین نمونه‌های تسهیل خدمات برای کاربران بود. این اپلیکیشن برای یافتن سایر دوستان استفاده‌کننده از فیس‌بوک، از دفترچه مخاطبان فرد استفاده می‌کرد تا مشخص شود چه افراد دیگری در این شبکه اجتماعی عضو هستند. همچنین برای اضافه کردن یک عکس، نیازی نبود که فرد پای کامپیوتر نشسته و وارد وب‌سایت شود. او می‌توانست به راحتی از دوربین موبایل خود یا سایر عکس‌های موجود در موبایل خود استفاده کند. این اپلیکیشن همچنین موقعیت مکانی فرد را یافته و به او کمک می‌کرد تا در صورت نیاز، آن را به اشتراک بگذارد. چنین آسان‌سازی‌هایی باعث می‌شود یک اپلیکیشن کاربرد بیشتری یافته و استفاده‌کنندگان از آن، بارها و بارها به آن رجوع کنند. سال‌ها بود که کسب‌وکارهای بزرگ سر این موضوع بحث می‌کردند که آیا باید یک اپلیکیشن موبایل بسازند یا باید وب‌سایتی مناسب برای کار با موبایل ایجاد کنند. اما این بحث دیگر مطرح نیست. مشتریان شما احتمالا درخواست هر دو را دارند.

پیش از آنکه اپلیکیشن خود را ایجاد کنید، باز هم به بررسی اهمیت و تناسب آن با کسب‌وکار خود بپردازید. همان‌طور که گفته شد، اپلیکیشن‌ها برای مراجعه‌های مکرر مناسب هستند. در صورتی که کسب‌وکار شما این ویژگی را دارد و مشتریانی دائمی دارید که یا برای خرید محصولات و خدمات شما باید به‌طور مکرر در ارتباط با شما باشند یا خدمات پشتیبانی روزانه‌ای نیاز دارند که اپلیکیشن در کنار وب‌سایت مناسب موبایل، گزینه‌ای ایده‌آل برای شما خواهد بود. اما در صورتی که مشتریان شما دائمی نبوده یا در اپلیکیشن خود نمی‌توانید خدماتی متمایز با وب‌سایت ارائه دهید، شاید اهمیت آن برای شما کاهش یابد. به‌طور کلی این ابزار برای کسب‌وکارهایی مناسب‌تر است که بسیار برجسته بوده و جزو چند شرکت پیشرو بازار به حساب می‌آیند. این موضوع به‌ویژه زمانی اهمیت بیشتری می‌یابد که درمی‌یابیم کاربران موبایل، معمولا اپلیکیشن‌های خود را حذف می‌کنند تا فضای زیادی از حافظه آنها گرفته نشود. آنها تنها اپلیکیشن‌ها را نگه می‌دارند که دست کم در یک ماه، چند بار به آن مراجعه کنند.

اگر تشخیص دادید که داشتن یک اپلیکیشن برای ارائه خدمات بهتر به مشتریانتان حیاتی است، باید در مورد نوع آن تصمیم‌گیری کنید. به جز اپلیکیشن‌هایی که از همان ابتدا روی موبایل قرار دارند و تولیدکننده موبایل، در مورد آنها تصمیم‌گیری می‌کند، سایر آنها باید دانلود و نصب شوند. بیشتر کسب‌وکارهای برجسته و برندهای بازار، اپلیکیشن‌های رایگانی ارائه می‌کنند تا تعداد مشتریان و میزان فروش خود را افزایش دهند. در این صورت، هزینه‌های توسعه و نگهداری اپلیکیشن‌ها از افزایش فروش، تامین می‌شود. در طرف دیگر، برخی اپلیکیشن‌ها وجود دارند که دانلود و استفاده از آنها، نیازمند پرداخت مبلغی کم یا زیاد است. این گزینه برای کسب‌وکارهایی مطرح می‌شود که خود اپلیکیشن به عنوان کالا یا خدمت تولیدی محسوب می‌شود. در حالتی مابین این دو، اپلیکیشن‌هایی قرار دارند که دانلود و استفاده از آنها رایگان است اما برای استفاده از برخی خدمات و ویژگی‌های خاص آنها، مشتریان مجبور به پرداخت مبلغی خواهند بود. علاوه‌بر این روش‌های مدیریت درآمد، در برخی موارد هم می‌توان اقدام به پذیرش تبلیغات و نمایش آنها در محیط اپلیکیشن کرد. در هر صورت، هیچ‌کدام از این 4 راه‌حل متداول‌، قطعی نبوده و باید براساس نوع کسب‌وکار و استراتژی برندسازی آن، در مورد مناسب‌ترین گزینه، تصمیم‌گیری صورت گیرد.

 

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره 4102

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  باج دادن به باجگیران رسانه‌ای: اشتباهی که نباید مرتکب شوید


  انواع مختلف شهرت


  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


  چگونه می‌توان کارمندان را به سفیران برند تبدیل کرد


  ۱۰مهارت گفتگو که همه ما باید یاد بگیریم


  ارتباط موثر، کلید محافظت از مردم و جامعه در برابر بحران‌های محیطی


  تحول دیجیتال، راهکارهایی برای بهره‌مندی روابط‌عمومی


  نوشتن کتاب: راهی برای تبدیل شدن به یک رهبر فکری


  10 نکته برای ایجاد خبرنامه‌های تاثیرگذارتر


  هوش مصنوعی و فرسایش شناخت انسان


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد