درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 00:09   

مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند

  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


ادامه ادامه مطلب یک

روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها

  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها


ادامه ادامه مطلب دو

ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند

  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


ادامه ادامه مطلب سه

می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند

  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها
  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند
  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی
  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند
  محاسبات و ذخیره‌سازی به سمت لبه حرکت می‌کنند و فناوری اطلاعات باید آماده باشد
  ما در حال مشاهده زندگی در آن سوی الگوریتم‌ها هستیم
  امبر دو باتون به عنوان مدیر ارشد ارتباطات جدید گروه رسانه‌ای گاردین منصوب شد
  ۳ گام ساده برای حفظ ارتباط در روابط‌عمومی
  انقلابی در روابط شما
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 26450صفحه نخست » سه شنبه، 4 آبان 1395 - 02:12
اینترنت جهان 7 شاه‌کلید دارد
کلید اینترنت در دستان ۱۴ نفر است!
شاید کمی عجیب و حیرت آور باشد که بگوییم اینترنت جهان ۷ شاه‌کلید دارد و اختیار آن در دستان ۱۴ نفر است. در چند روز آینده طی مراسمی کلیدداران اینترنت عوض خواهد شد. صبح جمعه، یادآور یک روز مهم برای جهانیان است؛ در این روز کلیدداران اینترنت در قالب سازمانی، مسئولیت خود را به عهده می گیرند.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- شاید کمی عجیب و حیرت آور باشد که بگوییم اینترنت جهان ۷ شاه‌کلید دارد و اختیار آن در دستان ۱۴ نفر است. در چند روز آینده طی مراسمی کلیدداران اینترنت عوض خواهد شد. صبح جمعه، یادآور یک روز مهم برای جهانیان است؛ در این روز کلیدداران اینترنت در قالب سازمانی، مسئولیت خود را به عهده می گیرند.


یکی از بهترین مثال ها درمورد قطعی اینترنت مربوط به همین دو روز پیش است که هکرها ترافیک سنگینی را روی سایت شرکتی به نام «Dyn» روانه کردند و متاسفانه سرورهای شرکت Dyn نتوانست آن ترافیک سنگین را تاب بیاورد.


اما Dyn چیست؟ Dyn مسئول اصلی و تامین کننده DNS یا Domain Name System است. در واقع این شرکت آدرس اینترنتی سایت‌ها (مثلا: Gadgetnews.ir) را به یک IP متناظر می کند؛ از این طریق است که کامپیوترها می توانند صفحات وب را شناسایی کنند و به محلی نامربوط نروند.


Dyn فقط یک ارائه دهنده خدمات DNS است. اگر چه هکرها به حال نتوانسته اند کنترل شبکه های Dyn را در اختیار بگیرند، اما در صورتی که هکرها بتوانند کنترل آن را -هرچند کوتاه- در اختیار بگیرند و باعث اخلال در DNS شوند، آنگاه متوجه می‌شویم که اینترنت چقدر به DNS وابسته است. اگر اخلالی در DNS صورت بپذیرد دیگر قادر نخواهیم بود به سایت‌های اینترنتی مانند گجت نیوز، گوگل، فیسبوک و … دسترسی داشته باشیم.


بالاترین سطح دسترسی به DNS در دستان افرادی از کشورهای مختلف است که به «افسران رمز» مشهورند.


از سال ۲۰۱۰ میلادی، هر سه ماه یک بار، افسران رمز در قالب مراسمی کاملا امنیتی گرد هم می ‌آیند تا برای قفلِ مجازیِ اینترنت کلیدی جدید بسازند و آن را مهر و موم کنند. این مراسم به «جشن کلید» مشهور است.


افراد شرکت کننده در این اجلاس، اعضای «سازمان اینترنت، عهده‌دار اسامی و اعداد اختصاص‌داده‌شده» (ICANN) هستند. ICANN مسولیت دارد تا آدرس‌هایِ اینترنتیِ عددی را به سایت‌ها و کامپیوترها تخصیص بدهد.


اگر فردی کنترل دیتابیس ICANN را در اختیار بگیرد به راحتی می تواند کنترل اینترنت را در اختیار بگیرد. مثلا آن فرد می‌تواند افراد را به سایت‌های تقلبی و غیر اصلی بفرستد، به جای اینکه آن‌ها را به سایت‌های اصلی و واقعی هدایت کند. درک این موضوع کمی ملموس‌تر خواهد شد اگر فکر کنیم مثلا فرد هکر بتواند صاحبان حساب‌های بانکی را به سایتی تقلبی بفرستد.


ICANN برای محافظت کامل و ایمن از DNS تصمیم گرفته است کنترل آن را فقط به یک نفر واگذار نکند. این سازمان ۷ نفر را انتخاب کرده و به هر فرد یک کلید واقعی داده است. ۷ نفر دیگر هم به عنوان عضو علی‌البدل حضور دارند تا در مواقع ضروری و وقتی برای هفت نفر اصلی مشکلی بوجود آمد بتوانند کنترل اینترنت را در دست بگیرند و خللی در اینترنت بوجود نیاید؛ پس، ICANN 14 کلیددار دارد. برای این مراسم حضور سه نفر از کلیدداران یا به عبارت بهتر حضور سه کلید الزامی است، چرا که برای باز کردن تجهیزات محافظتی DNS تعداد حداقل ۳ کلید لازم است.


ابتدا گاوصندوق‌ها توسط کلیدهای فیزیکی باز می شوند. درون این گاوصندوق‌ها کلیدهای هوشمند کارتی وجود دارند. به سه کلید احتیاج است تا به دستگاه ایجاد کننده‌ی شاه‌کلیدِ اینترنت دسترسی پیدا کرد.


این شاه‌کلید در واقع کدهای کامپیوتری هستند و بیشتر با نام root key-signing شناخته می‌شوند. این شاه‌کلید نوعی رمز است که می‌تواند به دیتابیس ICANN دست یابد. این شاه‌کلید کلید/رمزهای جدیدی ایجاد می کند که می توانند قسمت‌های ریزتر و هر قسمت از اینترنت را به طور جداگانه کنترل و محافظت کند. این کلید/رمزهای ثانویه در واقع اینترنت مکان‌های مختلفی را کنترل می‌کند که توسط سازمان های امنیتی اینترنتی مورد استفاده قرار می گیرند.


تدابیر شدید امنیتی شدیدی قبل و بعد از برگزاری این مراسم وجود دارد. اعضای شرکت کننده در این مراسم باید از درهای رمزنگاری شده و همچنین پس از اسکن شدن دست‌هایشان عبور کنند تا به اتاقی کاملا ایمن و محافظت شده برسند. در این اتاق امکان برقراری هیچگونه ارتباط الکترونیکی با خارج از آن وجود ندارد. درون اتاق «افسران رمز» با دیگر مقامات رسمی ICANN ملاقات می کنند. همچنین در این اتاق بینندگان و مهمانان دعوت شده نیز حضور دارند.


کل مراسم به طور کامل زیر ذره بین قرار دارد، از ابتدا تا انتهای آن ضبط و صدابرداری می‌شود. تمام مراحل مراسم با جزئیات کامل نوشته و در بین شرکت کنندگان توزیع می‌شود؛ بنابراین در صورت کوچکترین انحراف از برنامه‌های از قبل تعیین شده، همه متوجه آن خواهند شد.


پس از پایان مراسم گروه های شرکت کننده در مراسم یکی یکی از اتاق محافظت شده بیرون می آیند. پس از آن به رستورانی در همان اطراف می‌روند و جشن برگزار می‌کنند.


با همه‌ی این تفاسیر و وجود قوانین و ضوابط امنیتی، اینترنت یک فناوری کاملا آزاد است که متعلق به هیچ فرد یا نهادی نیست. اینترنت در کشور آمریکا اختراع شده است، اما آمریکا در اواخر همین ماه از نظارت و کنترل DNS انصراف خواهد داد. از این پس، ICANN عهده دار این مسئولیت خواهد بود.


ICANN از نقش بین‌المللی خود و همچنین اعتمادی که سرتاسر جهان به این سازمان دارد کاملا آگاه است. این سازمان اجازه می‌دهد که مردم این مراسم را به صورت پخش مستقیم از طریق اینترنت مشاهده نمایند.


۶ آبان‌ماه (۲۷ اکتبر) ICANN یکی دیگر از این مراسمات را برگزار می کند که بسیار تاریخی خواهد بود. اولین بار است که این این سازمان قصد دارد شاه‌کلید را خودش تغییر دهد.


در پایان سخنی از مت لارسون –رئیس اسبق تحقیقات در ICANN- می‌آوریم که می‌گوید:
اگر شما این کلید/رمز را داشته باشید، و به عنوان مثال بتوانید نسخه‌ی روت زون (root zone) مخصوص خودتان را بسازید، شما در موقعیتی قرار خواهید گرفت که می‌توانید ترافیک زیادی را به مقاصد دلخواهتان هدایت کنید.
 

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  گوگل ارسال پیام به جمینی را در پیام‌های اندروید آسان‌تر می‌کند


  ۳اصل برای کارآفرینان از دیدگاه گرگ راکوزی


  بهبود روابط‌عمومی با قدرت هوش مصنوعی


  هوش مصنوعی فریب خورد! عکس برنده مسابقه عکاسی، کار انسان بود نه هوش مصنوعی


  اولین گردهمایی مدیران روابط‌عمومی نمایشگاه های کشور برگزار شد


  ششمین شماره ماهنامه الکترونیکی راهبرد ارتباطات و روابط‌عمومی منتشر شد


  رئیس انجمن متخصصان روابط‌عمومی: روابط‌عمومی در مدیریت و رهبری سازمان‌ها نقش محوری دارد


  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


  چالش بازاریابی: اندازه‌گیری بازگشت سرمایه


  امبر دو باتون به عنوان مدیر ارشد ارتباطات جدید گروه رسانه‌ای گاردین منصوب شد


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد