درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 18:22   

مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند

  مواد مغذی که ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کنند


ادامه ادامه مطلب یک

نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد

  نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد


ادامه ادامه مطلب دو

ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند

  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


ادامه ادامه مطلب سه

می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند

  می‌سی‌سی‌پی راهنمای از بین بردن مطبوعات آزاد را منتشر می‌کند


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  چرا سم آلتمن از اوپن‌ای‌آی اخراج شد؟
  مهمترین چالش های ارتباط داخلی طبق گزارش آکسیوس
  بازاریابی به رهبری بنیانگذار: استراتژی بازاریابی B2B برای سال 2024
  نظریه جدیدی نحوه انتقال اطلاعات توسط امواج را شرح می‌دهد
  استراتژی بازاریابی FML چیست؟
  چگونه در همه چیز موفق باشیم
  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی
  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها
  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند
  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12844صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومیدوشنبه، 3 شهریور 1393 - 11:13
گودرزی: حق پخش را بدهید تا مجبور به گدایی نشوم
همه پول قرارداد کی‌روش را باید فدراسیون فوتبال بدهد
درست در روزی که یکی از روزنامه‌های ورزشی روی جلدش از قول سخنگوی فراکسیون ورزش خطاب به محمود گودرزی نوشته بود او باید از استیضاح وزیر علوم درس بگیرد، وزیر ورزش در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی شهید شیرودی نشستی با خبرنگاران برگزار کرد و گفت که از کارت‌های زرد و قرمز مجلس نمی‌ترسد. در شرایطی که اصطکاک بین فوتبال و تلویزیون به اوج خودش رسیده، گودرزی در این جلسه از صداوسیما هم انتقاد کرد.
  

همه پول قرارداد کی‌روش را باید فدراسیون فوتبال بدهد

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- درست در روزی که یکی از روزنامه‌های ورزشی روی جلدش از قول سخنگوی فراکسیون ورزش خطاب به محمود گودرزی نوشته بود او باید از استیضاح وزیر علوم درس بگیرد، وزیر ورزش در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی شهید شیرودی نشستی با خبرنگاران برگزار کرد و گفت که از کارت‌های زرد و قرمز مجلس نمی‌ترسد. در شرایطی که اصطکاک بین فوتبال و تلویزیون به اوج خودش رسیده، گودرزی در این جلسه از صداوسیما هم انتقاد کرد.



برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره، 50 سال زمان می‌خواهیم!
وجود پروژه‌های نیمه‌کاره ورزشی، همیشه یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های مدیران این بخش بوده است. گودرزی در قسمتی از سخنانش به این موضوع اشاره می‌کند و حرف‌های تکان‌دهنده‌ای می‌زند: «در حال حاضر 3870 پروژه ناتمام در کشور داریم که تا امروز فقط کلنگ آنها خورده است، بدون اینکه منابع آن پیش‌بینی شود و با ارگان‌های لازم در جهت تامین منابع آن هماهنگی شود.
با بررسی‌هایی که انجام دادیم برای اتمام این پروژه‌ها بیش از 50 سال زمان نیاز داریم و بیش از 7 هزار میلیارد تومان برای اتمام کار نیاز است.» به نظر می‌رسد نیش این قسمت از حرف‌های گودرزی، بیشتر معطوف به وزرای ورزش دو دولت قبلی باشد؛ کسانی که اتفاقا خیلی روی ساخت‌وساز پروژه‌های ورزشی اصرار داشتند. وزیر ورزش در مورد اینکه با این همه پروژه ناتمام چه خواهد کرد، می‌گوید: «سیاست دولت این است که پروژه‌های بالای 90 درصد تا پایان سال به اتمام برسد و می‌خواهیم چیزی حدود 150پروژه را امسال به پایان برسانیم. بقیه این پروژه‌ها برای سال‌های بعد باقی می‌ماند. طبق اهدافی که لحاظ شده این اجازه وجود دارد که پروژه‌های زیر 50 درصد را با در نظر گرفتن تخفیف و مسائلی به بخش خصوصی انتقال دهیم.» با توجه به اینکه گفته می‌شود تا به حال 80 درصد از روند احداث ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان سپری شده، با تعاریف گودرزی بعید است تا پایان سال 93 نیز شاهد افتتاح این پروژه بحث‌برانگیز باشیم.


جوسازی‌ها در مورد کی‌روش نگذاشت تصمیم مطلوبی بگیریم
بی‌گمان جالب‌ترین بخش از سخنان گودرزی در کنفرانس مطبوعاتی‌اش جایی بود که او در مورد کارلوس کی‌روش حرف زد. اظهارات وزیر ورزش در این بخش که پاسخی برای سوال خبرنگار خبرگزاری فارس بود، به وضوح نشان می‌دهد او از جو مثبتی که بعد از جام جهانی به سود مربی پرتغالی ایجاد شد، راضی نیست: «هنگام بازگشت تیم ملی فوتبال به فرودگاه رفتم با اولین نفری که دست دادم به من گفت آقا کی‌روش را نگه دار، گفتم چشم. دومی هم زیر گوشم گفت نگه دار. این موضوع تا نفر صدم ادامه داشت و گفتم الان راننده اتوبوس هم این را می‌گوید. با خودم گفتم این مجموعه هماهنگ شده است. اینکه چه کسی آن را ایجاد کرده خیلی مهارت داشته جمله «کی‌روش را نگه دار» را می‌شنیدیم و این صحبت‌ها هم مطرح بود چه باخت شرافتمندانه‌ای. ما هم به خیابان ریختیم که چه باخت خوبی داشتیم و خدا را به خاطر این باخت خوب شاکریم! کارشناسی‌ها نشان می‌دهد نسبت به 3 دوره قبل فرقی نکرده‌ایم و روی همان پله ایستاده‌ایم. 4 سال آینده باز هم نتیجه دو باخت و یک مساوی خواهد بود و این مساله تا ابد پشت قباله ماست.» وزیر ورزش معتقد است جوسازی‌ها به نفع کی‌روش مانع از تغییر کادر فنی شد: «یک مربی قبل از انقلاب همین نتیجه را برای ما داشته و الان هم با کی‌روش همین نتیجه کسب شده است. مبنا باید کارشناسی باشد که نیست. اجازه دهیم در یک فرآیند منطقی به نتیجه برسیم. اگر منافع ملی حکم کرد کسی را نگه داریم ما هم نگه می‌داریم اگر نتایج تغییر نمی‌کند یا از مربی داخلی خوب یا خارجی دیگری استفاده کنیم. ما از مربیان زبده دنیا پیشنهادهای زیادی داشتیم اما همین جوسازی‌ها مانع شد تا تصمیم مطلوبی بگیریم. من به فدراسیون گفتم اجازه ندارید زیر بار هر شرایطی بروید. به نظرم شرایط کی‌روش اضافه شده و رقمی هم که گفته‌اند تثبیت شده است. وارد جزئیات نمی‌شوم اما اجازه ندهیم مربی یک تیم رئیس فدراسیون شود.» و این هم حرف آخر: «وزارت ورزش یک ریال هم بابت قرارداد کی‌روش به فدراسیون فوتبال پرداخت نخواهد کرد و این وظیفه فدراسیون است که هزینه‌های قرارداد این سرمربی را پرداخت کند.»


از کارت زرد و قرمز نمی‌ترسم
اما اینکه چه شد بحث به مجلس و ترس و این حرف‌ها کشید، موضوع از پرسشی پیرامون برخوردهای دوگانه وزارت ورزش با روسای فدراسیون‌ها شروع شد: «انتخابات فدراسیون بوکس برگزار شد و اعتراض وجود داشت نسبت به حضور رئیس قبلی و ما هم تا زمانی که قانون تکلیف را مشخص نکرد، اجازه ورود را ندادیم. رئیس فدراسیون تیراندازی هم نماینده مجلس بود. قرار بود آن نماینده مجلس ظرف دو ماه استفساریه از مجلس بیاورد اما تعلل زیادی کرد. من از این مساله خیلی واهمه ندارم که کارت زرد بگیرم یا قرمز، اما باید عنوان کنم که برخی اوقات قانون خیلی روشن نیست. ما استفسار می‌کنیم که نماینده مجلس دوشغله محسوب می‌شود یا نه، اما آقایان جواب نمی‌دهند.»


حق پخش را بدهید تا مجبور به گدایی نشوم
گودرزی سپس به ماجرای حق پخش و درگیری‌های فوتبال و تلویزیون می‌پردازد و شدیدا جانب ورزش را می‌گیرد: «ما در بحث اختلاف‌نظر بین قوه قضائیه و مجریه واقعا نمی‌دانیم طرف کدام را باید بگیریم. به نظر می‌رسد اینجا دیوار ورزش کوتاه‌ترین دیوار است و متاسفانه رسانه‌ها هم در تخریب این دیوار نقش دارند. از نمایندگان بپرسید چرا جواب نمی‌دهند به ما؟ من متوجه شدم شورای امنیت کشور، وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال را منع کرد از احقاق حق از صداوسیما. این امنیتی شدن باعث می‌شود حق ورزش گرفته نشود. خصوصی‌سازی یکی از راه‌هایش همین است. در ایران دریافت حق پخش تلویزیونی حق مسلم ورزش است. چرا وقتی قرار است حقی استیفا شود، شورای امنیت به نفع ورزش کشور حرکت نمی‌کند و این اتفاق نمی‌افتد؟ آن وقت ما باید پاسخگوی مشکلات دیگر باشیم. تیم‌های ما باید از طریق حق پخش تلویزیونی اداره شوند تا من مجبور نشوم کاسه گدایی را جلوی هرکسی بگیرم تا اسپانسر شوند و به فوتبال کمک کنند. در مورد سایر فدراسیون‌ها هم همین مشکل را داریم چون بر مدار قانون حرکت نمی‌کنند. من تفسیر قانون را بلد نیستم و قانون باید خیلی شفاف به ما پاسخ بگوید.» به نظر می‌رسد وزیر ورزش بعد از این اظهارات نسبتا تند، باید منتظر واکنش صداوسیما باشد، چون مسوولان تلویزیون بارها نشان داده‌اند حق پخش برای آنها یک خط قرمز اساسی است.


چهارمی ایران در گوانگجو یک تصادف بود
ورزش ایران در آستانه یک چالش بزرگ به نام بازی‌های آسیایی اینچئون قرار دارد، به‌ویژه که مقام چهارمی چهار سال پیش در گوانگجو حسابی توقعات را بالا برده است. گودرزی اما در این مورد نظر متفاوتی دارد: «من نتایج بعد از انقلاب را بررسی کرده‌ام. اگر آنها را بر اساس نرخ روند بررسی کنیم باید برآیند آن عنوان پنجمی و ششمی برای ما باشد. چهارمی ما در دوره گذشته یک تصادف بوده است. ما 59 مدال گرفته‌ایم اما رقیب‌مان 79 مدال گرفت که 20 مدال بیشتر از ما بود. فقط یک مدال طلا باعث شد که ما از این رقیب بالاتر قرار بگیریم. اما اگر یک مدال نقره آنها طلا می‌شد ما خیلی پایین‌تر از این بودیم. با این حال کارشناسان ما پیش‌بینی کرده‌اند که ما 20 مدال طلا را می‌گیریم و اینکه رقیب ما هم 25 مدال طلا بگیرد را رد نمی‌کنیم. اگر بخواهیم واقع‌بینانه صحبت کنیم ما پنجم می‌شویم یا ششم. یعنی پنج و نیم می‌شویم، اما اینکه آن تصادف دوباره رخ دهد و ما چهارم شویم هم وجود دارد. ما قبلا تصور نمی‌کردیم که والیبال به این شرایط برسد، اما برای این کار برنامه وجود داشته است. اینکه بخواهیم فوری و فوتی چنین پیشرفتی داشته باشیم، به هیچ عنوان اتفاق نخواهد افتاد.»


منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۲۷۹
 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  امبر دو باتون به عنوان مدیر ارشد ارتباطات جدید گروه رسانه‌ای گاردین منصوب شد


  ادای احترام به دکتر سید وحید عقیلی در دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


  سرمایه‌گذاری استراتژیک در آموزش متخصصان روابط‌عمومی در زمینه هوش مصنوعی


  چالش بازاریابی: از رقبا پیشی بگیرید


  روابط‌عمومی: اسیر توهمات؟ چالش‌ها و راهکارها


  کریستوفر بلر، ترول لیبرال، علیرغم سرکوب فیس‌بوک و هوش مصنوعی، به پیشروی خود ادامه می‌دهد


  ربات‌های انسان‌نما به دنبال مشاغل تولیدی هستند


  تأثیر شگفت‌انگیز هوش مصنوعی در آینده شغل روابط‌عمومی


  محاسبات و ذخیره‌سازی به سمت لبه حرکت می‌کنند و فناوری اطلاعات باید آماده باشد


  چرا فرهنگ‌سازی منجر به نتایج می‌شود: توصیه‌هایی از کارآفرینان


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد