درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
چهارشنبه، 26 اردیبهشت 1403 - 23:48   

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

۷ اصل حمایتی در روابط

  ۷ اصل حمایتی در روابط


ادامه ادامه مطلب دو

برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی

  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

فناوری، پایان شکست فتوشاپ

  فناوری، پایان شکست فتوشاپ


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  عذرخواهی و گلایه‌های عضو باسابقه شورای روابط‌عمومی استان مازندران
  مدیرکل روابط‌عمومی‌ و امور بین الملل استانداری فارس: آموزش، پیش نیاز عملکرد مطلوب روابط عمومی‌هاست
  روز ملی روابط‌عمومی: فراتر از انتشارات مطبوعاتی - بازگشایی پارادایم جدید روابط‌عمومی
  چگونه روابط‌عمومی دیجیتال را با موفقیت با روابط‌عمومی داخلی ادغام کنیم
  چرا داشتن یک موسیقی متن در محل کار می‌تواند بهره‌وری شما را افزایش دهد
  فناوری، پایان شکست فتوشاپ
  چند نکته در مورد بهترین راه برای نوشتن بیانیه مطبوعاتی
  ۷ اصل حمایتی در روابط
  گاهی به چیزی فراتر از نیازهای جسمانی توجه کن
  چالش‌های پوشش خبری و راهکارهای رفع آن
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 40514صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومییکشنبه، 28 مهر 1398 - 22:07
عسل را به اندازه مصرف کنید
خوردن عسل، اغلب به عنوان یک ماده مغذی و مفید، طرفداران بسیاری دارد اما باید بدانید که بهترین حالت مصرف روزانه عسل، نصف قاشق چای خوری است و بیشتر از آن توصیه نمی شود.
  

 شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-|| خوردن عسل، اغلب به عنوان یک ماده مغذی و مفید، طرفداران بسیاری دارد اما باید بدانید که بهترین حالت مصرف روزانه عسل، نصف قاشق چای خوری است و بیشتر از آن توصیه نمی شود.
 
 به گزارش شارا به نقل از وله، عسل، بیشتر وقتها همراه خوردنی ها برای کاهش مقدار کالری، به مصرف می رسد و با خاصیت شیرینی طبیعی خود، جایگزین شیرینی های مصنوعی می شود. اغلب افراد دوست دارند این ماده طبیعی شیرین را با چای مصرف کنند اما بهترین حالت مصرف عسل روزانه، نیم قاشق چای خوری است.
 
 با وجود آنکه عسل به عنوان یک شیرینی طبیعی محبوب و سالم تر از شکر شهرت دارد، غذای چندان عالی نیست چون از نظر علمی خاصیت خود شکر را ندارد.
 
 علیرغم اینکه هر دو ماده، حاوی گلوکز و فروتوز هستند شکر به جز ترکیب هیدرونات موجود در آن، حاوی هیچگونه ارزش غذایی نیست و عسل نیز ویتامین یا ماده معدنی ندارد.
 
 تفاوت هایی بین شکر و عسل وجود دارد. مثلا عسل بیشتر از شکر فلوکتوز دارد و شیرینیش بیشتر است. به هرحال هر شخصی بنا به تشخیصش یکی از این دو ماده را انتخاب می کند.
 
 اما لازم است برای انتخاب شیرینی مورد نظر قهوه به این نکات توجه کنید:
 
 عسل سرشار از آنتی اکسیدانت است که از التهاب جلوگیری می کند، به همین دلیل مانع بروز بسیاری عوامل ضد سلامت می شود و به ایجاد تاثیر مثبت در ایمنی بدن کمک می کند.
 
 در مقایسه با شکر که درصد چربی و پروتئین آن صفر است، عسل مغذی تر است اما تاثیر آن زیاد نیست.
 
 یک قاشق چای خوری عسل، حاوی 22 کالری است در حالی که این مقدار شکر تنها حاوی 16 کالری است.
 
 مقدار مصرف عسل به میزان کم در طول روز برای سلامتی بهتر است، چون مصرف زیاد آن منجر به دیابت، چاقی و حملات قلبی می شود.
 
 در مصرف روزانه عسل همراه با قهوه زیاده روی نکنید چون بعضی افراد قهوه زیاد مصرف می کنند نباید هر بار به آن عسل اضافه کنند.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  روابط‌عمومی از حقوق بشر تا بخش کشاورزی


  ۷ اصل حمایتی در روابط


  4 نکته برای ایجاد برندسازی کارفرمایی استارتاپ شما


  روابط‌عمومی ایدیولوژیک؛ اثرهای مثبت و منفی


  گاهی به چیزی فراتر از نیازهای جسمانی توجه کن


  چالش‌های پوشش خبری و راهکارهای رفع آن


  پرورش صحیح، در گروی آموزش مناسب


  خبرنگاری توسعه


  چند نکته در مورد بهترین راه برای نوشتن بیانیه مطبوعاتی


  واکاوی ورود داده‌نگاری به یک روزنامه شاخص محلی


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد