درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
سه شنبه، 25 اردیبهشت 1403 - 13:40   

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

۷ اصل حمایتی در روابط

  ۷ اصل حمایتی در روابط


ادامه ادامه مطلب دو

برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی

  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

فناوری، پایان شکست فتوشاپ

  فناوری، پایان شکست فتوشاپ


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  ما دقیقاً چه‌کاره‌ایم؟
  چرا «روز ملی ارتباطات و روابط عمومی» و «روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی» از تقویم رسمی کشور حذف شد؟
  منصور شیخ‌الاسلامی مدیر حوزه مدیر روابط‌عمومی صندوق کارآفرینی امید شد
  تنزل جایگاه روابط‌عمومی: مشکلی دیرینه و فراتر از دولت‌ها
  ۲۷ اردیبهشت، روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی
  در روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی چه باید کرد؟
  عذرخواهی و گلایه‌های عضو باسابقه شورای روابط‌عمومی استان مازندران
  مدیرکل روابط‌عمومی‌ و امور بین الملل استانداری فارس: آموزش، پیش نیاز عملکرد مطلوب روابط عمومی‌هاست
  روز ملی روابط‌عمومی: بازگشایی پارادایم جدید روابط‌عمومی
  چگونه روابط‌عمومی دیجیتال را با موفقیت با روابط‌عمومی داخلی ادغام کنیم
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 35250صفحه نخست » ارتباطات و روزنامه نگاریچهارشنبه، 25 مهر 1397 - 08:50
میانگین درآمد جهانی خبرنگاران چقدر است؟
میثم لطفی - روزنامه‌نگاری یکی از جذاب‌ترین و درعین حال پرمخاطره‌ترین مشاغل جهان محسوب می‌شود و آن را یکی از شغل‌های سخت و زیان‌آور می‌دانند. با این توضیحات به نظر شما میانگین درآمد سالانه روزنامه‌نگاران در عرصه جهانی چقدر است؟
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- اگر با حرفه روزنامه‌نگاری سر و کار دارید یا یکی از اطرافیان شما در این عرصه مشغول به‌کار است حتماً تاکنون بارها شنیده‌اید که:‌ «اگر قصد ثروتمند شدن را دارید وارد عرصه خبر و روزنامه‌نگاری نشوید.» بسیاری از بزرگان این عرصه جمله بالا را تأیید می‌کنند و با وجود این گفته می‌شود که اگر خوش‌شانس باشید و در یکی از شعبات روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها یا شبکه‌های خبری بزرگ مشغول به کار شوید، ممکن است میانگین درآمد شما نسبت به دیگر همکاران بالاتر باشد. به‌طور کلی می‌توان گفت میانگین حقوقی که در عرصه روزنامه‌نگاری پرداخت می‌شود بسته به تجربه شما و حوزه‌ای که در آن مشغول به کار هستید تغییر می‌کند. با وجود این، در این زمینه عوامل متعدد و پیچیده‌ای تأثیرگذار است که می‌توان میانگین درآمد یک روزنامه‌نگار را در هر کشور تغییر دهد. در حالی که بسیاری از روزنامه‌های بزرگ جهان با مشکلات مالی مواجه شده‌اند، با وجود این انجمن روزنامه‌نگاران آسیایی - امریکایی (AAJA) میانگین درآمدهای مرتبط با این حوزه را منتشر کرده است.


گزارشگران و خبرنگاران
انجمن روزنامه‌نگاران آسیایی- امریکایی به نقل از «اداره آمار کار» گزارش داد: میانگین درآمد خبرنگاران در طول یک سال 43 هزار و 780 دلار است و به عبارت دیگر می‌توان گفت هر خبرنگار در امریکا به‌ ازای هر ساعت کار 21 دلار حقوق می‌گیرد. این رقم به عوامل مختلف از جمله موقعیت جغرافیایی و نوع رسانه بستگی دارد. به‌عنوان مثال در ایالت‌های بزرگ امریکا از جمله واشنگتن، نیوجرسی و ماساچوست میانگین درآمد سالانه یک گزارشگر یا خبرنگار به 60 هزار دلار هم می‌رسد. با وجود این در دیگر ایالت‌ها مراکز خدمات اطلاعاتی، شبکه‌های تلویزیونی کابلی و مراکز پخش برنامه‌های رادیویی- تلویزیونی درآمد سالانه 53 هزار دلاری را به خبرنگاران خود می‌پردازند.


تحلیلگران خبر
خبرنگاران و گزارشگران پس از طی چند سال و تبحر در حوزه خود می‌توانند در قالب تحلیلگر خبر به فعالیت خود ادامه دهند. این حوزه از رسانه نیاز به تجربه و کار بیشتر در بخش‌های مختلف دارد و بنابراین شخصی که در این زمینه مشغول به کار است، درآمد بالاتری خواهد داشت. به طور میانگین هر تحلیلگر خبر درآمد سالانه 72 هزار و 710 دلاری را کسب می‌کند و بسته به رسانه‌ای که در آن مشغول به‌کار است، رقم مذکور می‌تواند تا 146 هزار و 230 دلار هم افزایش یابد. فلوریدا و ماساچوست از جمله ایالت‌های امریکا محسوب می‌شوند که بالاترین دستمزد را به تحلیلگران خبر پرداخت می‌کنند و میانگین درآمد این دسته از افراد در دو ایالت مذکور دست کم 100 هزار دلار گزارش شده است.


رسانه‌های جدید
روی کار آمدن شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌ها را با تحولات فراوان روبه‌رو کرده است و بسیاری از رسانه‌های سنتی از جمله روزنامه‌ها برای آنکه بازی را نبازند و همچنان در این عرصه رقابتی حضور داشته باشند، زیرمجموعه‌های جدید از جمله سایت‌های خبری آنلاین یا صفحات اجتماعی راه‌اندازی می‌کنند. خبرنگاران می‌توانند در این حوزه هم مشغول به کار شوند. ولی با توجه به اینکه رسانه‌های جدید بتازگی در این عرصه مرسوم شده‌اند هنوز نمی‌توان میانگین درآمد مشخص برای آنها اعلام کرد. شما به‌عنوان خبرنگار می‌توانید در قالب گزارشگر اختصاصی صفحه اجتماعی یک روزنامه کاغذی مشغول به کار شوید تا گزارش‌های شما فقط در صفحه مربوط به شبکه اجتماعی منتشر شود. در چنین شرایطی میانگین درآمد سالانه شما می‌تواند با میانگین درآمد گزارشگر روزنامه برابری کند. گزینه دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که یک سایت خبری اختصاصی برای خود راه‌اندازی کنید که در چنین شرایطی باید از طریق آگهی‌های تبلیغاتی، حامیان مالی، یا فروش خدمات رسانه‌ای و خبری به کسب درآمد بپردازید. با وجود این باید توجه داشته باشید که درآمدهای صاحب سایت خبری هم محدودیت دارد و البته می‌توان در این بخش بیشتر از یک وبلاگ‌نویس کسب درآمد کرد.


بجز موارد یاد شده، هر یک از روزنامه‌های بزرگ برای خود دستمزدهای متفاوتی را تعریف کرده‌اند. به‌عنوان مثال روزنامه «نیویورک تایمز» به طور میانگین به خبرنگاران و گزارشگران خود سالانه 105 هزار و 963 دلار حقوق می‌دهد که این رقم بسته به تبحر خبرنگاران از 95 هزار دلار تا 115 هزار دلار تغییر می‌کند. در خبرگزاری رویترز نیز هر خبرنگار یا گزارشگر می‌تواند میانگین درآمد سالانه 93 هزار و 546 دلار را به دست آورد، میانگین درآمد سالانه هر خبرنگار در روزنامه «واشنگتن پست» 85 هزار و 601 دلار گزارش شده است و خبرنگار روزنامه «لس‌آنجلس تایمز» درآمد سالانه 90 هزار و 654 دلاری را به دست می‌آورد. البته باید توجه داشته باشید که درآمد روزنامه نگاران در همه کشورهای جهان تا این اندازه زیاد نیست و به‌عنوان مثال پرداخت حقوق روزنامه‌نگاران در ایران با تأخیر چند ماه بسیار مرسوم است.

 

منبع: روزنامه ایران
 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  روابط‌عمومی از حقوق بشر تا بخش کشاورزی


  ۷ اصل حمایتی در روابط


  4 نکته برای ایجاد برندسازی کارفرمایی استارتاپ شما


  روابط‌عمومی ایدیولوژیک؛ اثرهای مثبت و منفی


  گاهی به چیزی فراتر از نیازهای جسمانی توجه کن


  چالش‌های پوشش خبری و راهکارهای رفع آن


  پرورش صحیح، در گروی آموزش مناسب


  خبرنگاری توسعه


  ایران قوی با روابط عمومی قوی


  چند نکته در مورد بهترین راه برای نوشتن بیانیه مطبوعاتی


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد