درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
پنجشنبه، 10 خرداد 1403 - 01:36   

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

گوگل در تلاشی برای خرید هاب‌اسپات در بزرگترین معامله خود، مایکروسافت را به چالش می‌کشد

  گوگل در تلاشی برای خرید هاب‌اسپات در بزرگترین معامله خود، مایکروسافت را به چالش می‌کشد


ادامه ادامه مطلب دو

ربات‌ها در استارباکس ناور 1784: 100 ربات به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند

  ربات‌ها در استارباکس ناور 1784: 100 ربات به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند


ادامه ادامه مطلب سه

زندگی شاد بدون رسانه‌های اجتماعی

  زندگی شاد بدون رسانه‌های اجتماعی


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  نرخ تبدیل آزمایش رایگان چقدر است؟
  اپل هوش مصنوعی مولد را به ایموجی‌ها اضافه می‌کند: چه معنایی دارد؟
  کانوا: ابزارهای طراحی خود را برای تسلط بر فضای کاری حرفه‌ای ارتقا می‌دهد
  زندگی شاد بدون رسانه‌های اجتماعی
  مرتبه استادی، عنوانی که برازنده او بود
  مرتبه استادی، عنوانی که برازنده او بود
  هنر جنگ روابط‌عمومی
  اطلاع‌رسانی پولی: چالش‌ها و فرصت‌ها
  چرا بسیاری از مدیران قادر به رهبری موثر نیستند؟
  ارزشیابی ارتباطات: یک چک‌لیست برای سنجش ارتباطات
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 27735صفحه نخست » پیشخوان شارا-پیشنهادهای کاربران روابط عمومیچهارشنبه، 29 دی 1395 - 02:01
چرا نمی توانیم از کار کردن بیش از اندازه دست برداریم؟
اگر وضعیتی پیش می آمد که همگی خلع سلاح می شدیم، می توانستیم زندگی آرام تر، شادتر و باکیفیت تری، داشته باشیم. بااینهمه در حالی که اصولا نیازی به این همه ساعات کار بیشتر نداریم، اما به دلایلی که شاید اگر درست فکر کنیم چندان منطقی هم نباشند، نمی توانیم از کار کردن بیش از اندازه دست بکشیم. به عبارت دیگر مشاغل ما به صورت زندان هایی درآمده اند، که نمی خواهیم از آنها فرار کنیم.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- داشتن برخی از مشاغل لذتبخش است. بنابراین کسانی که از اینگونه مشاغل دارند، با کمال میل اوقات زیادی را صرف انجام کارهای مربوطه می کنند. بااینهمه حتی اینگونه افراد هم گاهی از خود می پرسند، آیا باید تا این اندازه برای کار خود وقت صرف نمایند؟ اما واقعیت این می باشد، که برای بسیاری از ما ساعات کاری هرگز تمام نمی شوند. چراکه حتی پس از ترک محل کار و رفتن به خانه نیز، ادامه پیدا می کنند. این ادامه از جمله از طریق استفاده از تلفن های هوشمند، تحقق پیدا می کند.


در سال 1930 جان مینارد کینس تصور کرد امکان دارد در خلال یک قرن بعد جامعه به اندازه ای دارا شود، که زمان اشتغال مردم به کارشان به 15 ساعت در هفته کاهش یابد. البته او در آن هنگام دچار توهم نشده بود. بلکه با مقایسه و حساب دو دو تا چهارتا به چنین باوری رسید. چراکه در آن هنگام زمان کاری از 60 ساعت در هفته، به 40 ساعت کاهش یافته بود.

 

ترکیب ساعات اضافی غیرکاری با پولی که مردم درمی آوردند، سبب ایجاد برهه تفریحی، تعطیلات خانوادگی و خوردن غذای دسته جمعی در برابر تلویزیون شد. در نتیجه چشم انداز آینده نیز، روشن به نظر می رسید. در این چشم انداز ساعات کاری معین و پایان پذیر، و طبقه شاغل مرفه بودند. زیرا می توانستند برای خرید خانه و اتومبیل پول پس انداز کنند، مرخصی بگیرند و تعطیلات دلپذیری سپری کنند، و برای بازنشستگی بی دردسر اعتبار مالی کافی داشته باشند.

 

در آن دوره بانکداران بر اساس قانون 3-6-3 زندگی می کردند: وام گرفتن با سود 3 درصد، وام دادن با بهره 6 درصد، و راه افتادن به سمت زمین گلف در ساعت 3 پس از نیمروز! یعنی تفکری که انسان تا اندازه ای کار کند، که پول لازم جهت خرید مایحتاج و سطح زندگی مورد نظرش را درآورده باشد.

البته دیدگاه کارل مارکس با جان مینارد کینس تفاوت داشت. چراکه از نظر وی اشتغال داشتن به انجام کار خوب، به معنی خوب زندگی کردن هم بود. یعنی دست اندرکاری در شغلی مولد و هدفمند وسیله ای محسوب می شد، که مردم می توانستند از طریق آن نیرو و استعداد بالقوه خویش را تشخیص بدهند. بنابراین امکان دارد نتوان برای بسیاری از دیدگاه های کارل مارکس در مورد جهان نوین، ارزش زیادی قایل شد. اما درباره ارتباط انسان با کارش اشتباه نمی کرد.


بااینهمه این نقطه نظرات جان مینارد کینس بود، که با این جهان همخوانی بیشتری داشت. چراکه به موازات پیدایش جهان دارا، تا پیش از دهه 1970 میزان دستمزد ساعتی کارکنان ماهر افزایش، و ساعات کار هفتگی آنها کاهش یافت. اما همزمان مشکلی هم به وجود آمد. اینکه افراد دارای مهارت های شغلی کمتر دریافتند، که ناچارند برای از دست ندادن کار خود حتی اضافه حقوق های کمتری را قبول کنند.

 

قدرت چانه زنی این کارگران که کارهای بدنی انجام می دادند، با پیشرفت فناوری و جهانی شدن، کاهش بیشتری هم یافت. چراکه این دو پدیده به روسا اجازه دادند، هزینه اینگونه کارها را کمتر هم بکنند. همزمان گسترش کشور دارا متوقف، و روندی عکس آغاز شد. چراکه دولت ها از طریق کاهش مالیات و برداشتن محدودیت های بازار کار، به شدت در پی افزایش رشد بودند. بنابراین رویای جان مینارد کینس حتی در مورد کسانی مصداق پیدا نکرد، که همچنان روی پله های بالای نردبان درآمد ایستاده بودند. چراکه این طبقه خواه و ناخواه ساعات بیشتری کار می کرد.

 

در مقابل ساعات کاری کم درآمدها بیشتر و بیشتر کاهش می یافت. این در حالی است که پیش از آن یک نیروی متخصص می توانست هفته ای 50 ساعت کار کند، همسرش در خانه به امور زندگی و بچه ها برسد، و کل خانواده زندگی خوبی داشته باشند. در صورتی هم که یک زوج متخصص شاغل بودند، می توانستند هر یک هفته ای 35 ساعت کار کنند، کارهای خانه را هم دونفری انجام دهند، و درآمد و ساعات فراغت بیشتری نیز، داشته باشند.

اما در حال حاضر احتمالا چنین زوجی هر یک هفته ای 60 ساعت کار می کنند، و به چندین نفر پول می دهند، که مراقب فرزندانشان باشند. چرا؟ یکی از دلایل این می باشد، که همه ما گیر افتاده ایم. زیرا فناوری و جهانی شدن به این مفهوم است که کسانی در حفظ مشاغل خود موفق می شوند، که خوب هم رقابت کنند. این رقابت در تمامی حوزه های حرفه ای کاری از بانکداری گرفته تا شرکت های حقوقی، وجود دارد. زیرا دسترسی به بازارهای محدود جهانی مستلزم چنین رقابتی است.

 

 رقابتی که نیاز به داشتن درآمدهای هنگفت را افزایش می دهد. یعنی مساله ای که تحقق آن تنها از طریق ساعات کاری بیشتر امکانپذیر می باشد. ما این ساعات و درآمدهای حاصله را از آن رو افزایش می دهیم، که زندگی خوبی داشته باشیم. اما در هنگامی که از خستگی نا نداریم، رویای زندگی ساده تر در شهرهای کوچکتر، و با ساعات کاری کمتر را در سر می پرورانیم. به عبارت دیگر همه ما در یک مسابقه تسلیحاتی کابوس گونه به سر می بریم.

 

اگر وضعیتی پیش می آمد که همگی خلع سلاح می شدیم، می توانستیم زندگی آرام تر،  شادتر و باکیفیت تری، داشته باشیم. بااینهمه در حالی که اصولا نیازی به این همه ساعات کار بیشتر نداریم، اما به دلایلی که شاید اگر درست فکر کنیم چندان منطقی هم نباشند، نمی توانیم از کار کردن بیش از اندازه دست بکشیم. به عبارت دیگر مشاغل ما به صورت زندان هایی درآمده اند، که نمی خواهیم از آنها فرار کنیم.

 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  ربات‌ها در استارباکس ناور 1784: 100 ربات به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند


  جستجوی هوش مصنوعی گوگل خشم آنلاین را برمی‌انگیزد


  سه نکته برای بازسازی گذشته خود


  گوگل در تلاشی برای خرید هاب‌اسپات در بزرگترین معامله خود، مایکروسافت را به چالش می‌کشد


  طوفان رسانه‌ای چیست؟


  چرا ثبات در بازاریابی ویدیویی و تناسب اندام مهم است؟


  هنر جنگ روابط‌عمومی


  ارتباطات بحران: وجه اشتراک جنجال‌های تبلیغاتی اپل، بامبل و سوئل


  هوش مصنوعی صنعت بزرگسالان را تکان می‌دهد، اما برخی سازندگان نگران فرار مخاطبان هستند


  ارزشیابی ارتباطات: یک چک‌لیست برای سنجش ارتباطات


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد