
شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || مهدی باقریان با بیان این مطلب گفت: چیزی که بیش از همه باید در این فرایند و موج بزرگ منتظر دیدن آن باشیم انفجاری عظیم در استفادهی روابطعمومیها از «مدلهای تخصصی هوش مصنوعی مولد» است. ما باید انتظار داشته باشیم که این مدلهای خاص در همه جا، شبیه نرمافزارهایی که هماکنون از آن استفاده میکنیم رایگان در دسترس همه باشند و به عنوان دستیار متخصصان روابطعمومی - و شاید سازنده - به ارتقای کمی و کیفی برنامههای ارتباطی کمک کنند.
رییس انجمن متخصصان روابطعمومی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه مراسم روز ملی ارتباطات و روابطعمومی با اشاره به فرصتهای جدید روابطعمومی در عصر هوش مصنوعی مولد گفت: در آینده بسیار نزدیک مدلهایی از هوش مصنوعی مولد را تجربه خواهیم کرد که عملکرد بسیار بالایی دارند و بهطور خاص و تخصصی برای کارهایی مانند تولید محتوا، افزایش بهرهوری، سادهسازی فرایندهای کاری، صرفهجویی در زمان، بهبود پستها، ایمیلها، اینفوگرافیکها و گزارشها، و ... تنظیم شدهاند.
باقریان تصریح کرد: ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی در همه زمینهها از جمله مدیریت محتوا، شخصیسازی پیامها، مدیریت شهرت، تحلیل احساسات، مدیریت بحران، بهینهسازی سئو، مدیریت رسانههای اجتماعی و تجزیه و تحلیل تصویر و ویدیو و ... به روابطعمومیها کمک میکنند تا سریعتر و کارامدتر از گذشته عمل کنند.
رییس انجمن متخصصان روابطعمومی در ادامه گفت: همچنین با اتوماسیون میتوان بسیاری از وظایف روابطعمومیها را خودکار کرد.
باقریان اصافه کرد: ما در عصر فناوری، اتوماسیون و مدلهای هوش مصنوعی مولد زندگی میکنیم و با خودکارسازی بسیاری از وظایف روابطعمومی، کارهای متخصصان روابطعمومی آسانتر میشود و برخی امور مانند نوشتن بیانیههای مطبوعاتی و سایر اشکال و گونههای روابط رسانهای، تهیه و برگزاری سخنرانیها، سازماندهی و شرکت در رویدادها و انجام انواع تحلیلها به رباتها سپرده میشود.
وی به روابطعمومیها توصیه کرد به جای سندنویسی و پرداختن به برخی امور نمایشی و حاشیهای که معمولا برای خاک خوردن در کتابخانهها طراحی و نوشته میشوند و ارزش افزوده چندانی ندارد بودجهها را صرف اتوماسیونسازی فعالیتهای روابطعمومی بکنند و از این طریق ارزش واقعی روابطعمومی را به رخ بکشند.
باقریان در ادامه با طرح فعالیتهای انجمن متخصصان روابطعمومی در چهار بخش فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، رویدادهای علمی، تولید و نشر محتوای علمی اظهار کرد: برگزاری جشن ملی روابطعمومی، جشنواره ملی انتشارات روابطعمومی، مراسم گرامیداشت روز جهانی روابطعمومی و دکتر حمید نطقی بنیانگذار روابطعمومی ایران، انتشار کتاب سال، چند ویژهنامه اختصاعی و موضوعی و دو کتاب در حوزه تحول دیجیتال، برخی فعالیتهای انجمن در سال گذشته است و امیدواریم با مشارکت اعضا این فعالیتها در همه بخشها توسعه پیدا کند.
وی در پایان به انواع فعالیت آموزشی و پژوهشی انجام شده توسط انجمن یادآور شد: انجام طرح «سنجش دیدگاه کارکنان روابطعمومی در خصوص ادغام اداره کل حوزه ریاست و اداره کل روابطعمومی» با همکاری ایسپا و انجمن متخصصان روابطعمومی برای نخستینبار در ایران، یک قدم به رصد و ارزیابی نظاممند و مستمر وضعیت روابطعمومی در کشور نزدیکتر میشویم و انجام اینگونه فعالیتها به ارتقای جایگاه و ارزشمندی روابطعمومی کمک میکند.
|