درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 22:59   

درگیری در سازمان رادیو ملی آمریکا پس از متهم شدن به جانب‌داری لیبرالی

  درگیری در سازمان رادیو ملی آمریکا پس از متهم شدن به جانب‌داری لیبرالی


ادامه ادامه مطلب یک

مکث بومر: نشانه‌ای که نشان می‌دهد باید واقعاً رسانه‌های اجتماعی را کنار بگذارید

  مکث بومر: نشانه‌ای که نشان می‌دهد باید واقعاً رسانه‌های اجتماعی را کنار بگذارید


ادامه ادامه مطلب دو

برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی

  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  چه اتفاقی برای لوگوی کوکاکولا افتاد؟
  گوگل با رشد 15 درصدی درآمد، آن را "عصر جمینی" اعلام کرد
  روزنامه‌نگاری مستقل و مبتنی بر واقعیت: تحت فشار
  تسلا کل تیم بازاریابی خود را اخراج کرد
  مکث بومر: نشانه‌ای که نشان می‌دهد باید واقعاً رسانه‌های اجتماعی را کنار بگذارید
  سمینار تخصصی «هوش مصنوعی مولد در روابط عمومی» برگزار شد
  درگیری در سازمان رادیو ملی آمریکا پس از متهم شدن به جانب‌داری لیبرالی
  گوگل متوجه می‌شود که عوامل هوش مصنوعی چالش‌های اخلاقی جدیدی ایجاد می‌کنند
  شش مرحله کلیدی در توسعه سفر ای‌اس‌جی
  مزایای استفاده از ابزارهای یکپارچه در روابط‌عمومی
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 30707صفحه نخست » سه شنبه، 10 مرداد 1396 - 10:54
مقررات جدید رگولاتوری فروش اینترنت از اول شهریور
جزئیات نرخ‌های جدید اینترنت ثابت
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، جزئیات نرخ‌های جدید اینترنت نامحدود را که اول مردادماه مصوب شد، تشریح کرد و گفت: در این مصوبه برای کم‌مصرف‌ها نیز بسته اینترنت درنظر گرفته شده است.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، جزئیات نرخ‌های جدید اینترنت نامحدود را که اول مردادماه مصوب شد، تشریح کرد و گفت: در این مصوبه برای کم‌مصرف‌ها نیز بسته اینترنت درنظر گرفته شده است. کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هفته گذشته در مصوبه‌ای نحوه ارائه سرویس اینترنت پرسرعت ثابت را از مدل حجمی به سرعت تغییر داد. براساس این مصوبه از این پس اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات اینترنت ADSL، فیبرنوری و VDSL باید به تفکیک سرعت موردتقاضای مشترک به وی سرویس ارائه دهند و خرید اینترنت بر مبنای حجم (گیگ) متوقف می‌شود. صادق عباسی شاهکوه مدل جدید ارائه خدمات اینترنت را توضیح داد و گفت: در این مصوبه نرخ‌های جدید بر مبنای ۶ مدل سرعت اینترنت درنظر گرفته شده است که با توجه به میزان مصرف کاربران ADSL هزینه ماهانه اینترنت برای کاربران کاهش یافته است. در همین حال محدودیت ارائه تکنولوژی نیز برداشته شده است و اپراتورها می‌توانند متناسب با تقاضای سرعت کاربر به وی اینترنت ADSL، فیبرنوری و VDSL بدهند.

 

نرخ‌های جدید

معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه این مصوبه کمتر از یک هفته آینده به اپراتورهای اینترنت ابلاغ می‌شود، افزود: اپراتورها ظرف مدت یک هفته زمان خواهند داشت تا تعرفه‌های جدید را برای مشترکانشان اعمال کنند. براین اساس حداکثر از اول شهریورماه، کاربران اینترنت را با سرعت و قیمت متفاوت دریافت خواهند کرد. وی با اشاره به آمادگی زیرساخت‌های فنی اپراتورهای اینترنت برای ارائه این خدمات، تاکید کرد: در مصوبه مرداد سال ۹۵ موضوع اینترنت غیرحجمی در کنار اینترنت حجمی به تصویب رسیده بود که امسال با حذف اینترنت حجمی و تغییرات جزئی در نرخ‌های اینترنت غیرحجمی، این مصوبه را بازنگری کردیم. معاون رگولاتوری با بیان اینکه برمبنای مصوبه جدید، سرویس اینترنت با تعرفه «اتصال محور» ارائه می‌شود، توضیح داد: در این سرویس، مبنای قیمت‌گذاری سرعت است و کاربران به‌جای خرید حجم دانلود، بابت میزان سرعتی که دریافت می‌کنند، هزینه پرداخت خواهند کرد. وی با توضیح اینکه سرویس اتصال‌محور به معنای استفاده بی‌نهایت نیست و برای آن نیز حد درنظر گرفته است، گفت: در دنیا نیز این مدل سرویس به مصرف منصفانه (Fair Usage Pallsy) معروف است و کاربر بابت سقف حجم تعریف شده، باید هزینه پرداخت کند.

 

تفکیک اینترنت داخلی و بین‌الملل

عباسی‌شاهکوه با بیان اینکه در این مصوبه سرعت اینترنت با دو پارامتر حجم اینترنت برای مصرف بین‌المللی و داخلی درنظر گرفته شده است، افزود: حجم استفاده از اینترنت داخلی ۲ برابر اینترنت بین‌المللی تعریف شده که این موضوع با هدف تقویت ترافیک ارتباطات داخل کشور و افزایش میزان محتوای داخلی است.  وی گفت: در این مصوبه اپراتورهای اینترنت مجاز هستند حداکثر تا سقف ۱۰ برابر اینترنت بین‌الملل نیز به کاربران با همان قیمت مقطوع درنظر گرفته شده و به شرط تامین ظرفیت شبکه انتقال، اینترنت داخلی بدهند. با این تبصره و با هدف افزایش میزان رقابت میان اپراتورها، انتظار داریم میزان استفاده از سرویس‌های داخلی افزایش چشمگیری یابد.

عباسی‌شاهکوه تاکید کرد: طبق این مصوبه، در صورتی که فردی ۵ تا ۸ ساعت در روز به‌طور مداوم هم محتوای داخلی دانلود کند، بازهم حجم مصرفی‌اش به اتمام نمی‌رسد. این مصوبه به نفع کاربرانی است که از ویدئو استفاده می‌کنند. وی هدف از اجرای این مصوبه را تعریف مدل اقتصادی شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: حتی برای کاربران این گزینه را نیز قرار داده‌ایم که بتوانند تقاضا دهند به‌جای حجم درنظر گرفته شده برای اینترنت بین‌الملل از حداقل دو برابر اینترنت داخلی استفاده کنند. به این معنی که کاربر می‌تواند به جای ۱۰گیگابایت حجم اینترنت بین‌الملل از ۵ گیگابایت آن استفاده کرده و ۵ گیگابایت باقی‌مانده را با ضریب حداقل ۲ برابر برای اینترنت داخلی استفاده کند. به معنای دیگر کاربر می‌تواند حجم مصرف سرویس ترکیبی خود شامل اینترنت بین‌الملل و اینترنت داخلی را تبدیل کند.

 

نظارت بر کیفیت سرعت اینترنت

معاون رگولاتوری در مورد نحوه نظارت بر ارائه سرویس اینترنت طبق مصوبه جدید نیز به مهر گفت: کنترل سرعت از کنترل حجم راحت‌تر بوده و کاملا مشخص است. تا پیش از این اپراتورها مجاز بودند که تا میزان یک‌هشتم سرعت اینترنت کاربر را پایین بیاورند اما در مصوبه جدید این موضوع لغو شده و برای سرعت قابل‌ارائه به کاربران کف و سقف درنظر گرفته‌ایم و روی آن نظارت خواهیم داشت. وی گفت: معمولا حداقل سرعت استفاده کاربران از طریق دانلود و مودم مشخص است و درصورت عدم تطابق سرویس ارائه‌شده با سرعتی که کاربر درخواست داده است، می‌تواند به رگولاتوری شکایت خود را ارائه کند.

 

قرارداد مشترکان حذف نمی‌شود

صادق عباسی شاهکوه در مورد تعیین تکلیف مشترکانی که قرارداد آنها تا اول شهریورماه با اپراتورها به اتمام نمی‌رسد برای استفاده از تعرفه‌های جدید، گفت: قرارداد این مشترکان تا پایان زمان درنظر گرفته شده، ادامه می‌یابد و اپراتورها ملزم هستند مطابق با همان قرارداد قبلی به کاربر سرویس بدهند. وی توضیح داد: تا پیش از این اینترنت با سرعت ۲ مگابیت برثانیه با حجمی حدود ۱۰ گیگابایت برای استفاده از اینترنت بین‌الملل حدود ۵۵ هزار تومان در ماه هزینه داشت اما هم‌اکنون با حدود ۳۵ هزار تومان کاربر می‌تواند اینترنت با سرعت ۲ تا ۶ مگابیت را در یک ماه مصرف کند.

 

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره 4107

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  10 عبارت برای ابراز قدردانی بدون گفتن "متشکرم"


  هرگز کسی را آزار نده


  بهترین راه برای تحقق رویاهای‌تان این است که از خواب بیدار شوید


  گیمیفیکیشن در روابط‌عمومی


  راهنمای کوتاه بحران


  شش مرحله کلیدی در توسعه سفر ای‌اس‌جی


  دیپلماسی روابط‌عمومی


  ارتباطات ترکیبی


  کسی غلطی می‌کند و کسی به غلط جواب می‌دهد


  مزایای استفاده از ابزارهای یکپارچه در روابط‌عمومی


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد