درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
شنبه، 8 اردیبهشت 1403 - 00:46   

درگیری در سازمان رادیو ملی آمریکا پس از متهم شدن به جانب‌داری لیبرالی

  درگیری در سازمان رادیو ملی آمریکا پس از متهم شدن به جانب‌داری لیبرالی


ادامه ادامه مطلب یک

مکث بومر: نشانه‌ای که نشان می‌دهد باید واقعاً رسانه‌های اجتماعی را کنار بگذارید

  مکث بومر: نشانه‌ای که نشان می‌دهد باید واقعاً رسانه‌های اجتماعی را کنار بگذارید


ادامه ادامه مطلب دو

برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی

  برنامه‌های انجمن متخصصان روابط‌عمومی به مناسبت روز روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی

  فراخوان دومین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  مدل قدرتمند هوش مصنوعی جدید، گفتار را به متن، حتی اصطلاحات تخصصی شرکت شما، به دقت تبدیل می‌کند
  چگونه مخاطبان خود را تعریف کنید: راهنمای گام به گام
  روزنامه‌نگاران نگاه انتقادی خود را به سمت کارفرمایان خود معطوف می‌کنند
  آستری‌بات اس وان: ربات انسان‌نمای سریع و دقیق
  سرپرست مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  سهام متا به دلیل نگرانی‌های مربوط به هزینه‌های هوش مصنوعی و کاهش رشد سقوط کرد
  ۹ توصیه برای آغاز فعالیت حرفه‌ای خبرنگاری
  عملکرد آژانس‌های روابط‌عمومی WPP در سه ماهه اول ۲۰۲۴ چگونه بود؟
  آینده روابط‌عمومی مستقل
  چگونه از روابط‌عمومی برای رشد کسب‌وکار خود استفاده کنید
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 23755صفحه نخست » یکشنبه، 9 خرداد 1395 - 11:07
کارگاه مارکتینگ
توسعه بازار در میدان عمل
در یادداشت پیشین در خصوص اجرای نظام‌مند توسعه بازار صحبت کردیم و تا اینجای کار از انجام دو بخش کار که می‌تواند منجر به توسعه بازار در کسب‌و‌کارهای مختلف شود، صحبت شد.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)،  در یادداشت پیشین در خصوص اجرای نظام‌مند توسعه بازار صحبت کردیم و تا اینجای کار از انجام دو بخش کار که می‌تواند منجر به توسعه بازار در کسب‌و‌کارهای مختلف شود، صحبت شد. همان‌طور که گفته شد در بخش اول تحلیل‌ها و استراتژی‌ها مورد توجه است و برای انجام آن مطالعات گسترده در خصوص تحلیل بازار صورت می‌گیرد.

پس از تحلیل رقابتی و محک رقبا از هر حیث، برنامه اصلی، پیش تدوین استراتژی شرکت‌هاست که می‌تواند راه‌ها و منافذ اصلی دستورات رقابتی را به ما نشان دهد و در نهایت ارتباط با مشتریان است که در تکمیل برنامه‌ها و ایجاد راهکارهای منطقی، مسیر را واضح‌ و مشخص می‌کند.

بخش بعدی که به آن پرداختیم ایجاد تصور مناسب برای مشتریان بود؛ تصوری که برای ما و مشتریان ما باید معقول و متبوع باشد تا بتوانیم طرح‌های توسعه را به کمک آنها پیاده‌سازی کنیم.برای انجام این بخش در گام اول از راه‌اندازی و توسعه وب‌سایت به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی که کاربردهای چندگانه دارد نام بردیم و نکاتی را در خصوص مشخصات یک وب‌سایت مناسب که می‌تواند در جهت برنامه‌های توسعه‌ای ما موثر باشد، برشمردیم. در ادامه به بخش‌های دیگر کار می‌پردازیم و فرآیند توسعه بازار را مرور می‌کنیم.

به نظر می‌رسد در بخش دوم و زمانی که ما دریافتیم باید تصویر مناسبی نزد مشتریان قدیم و جدید برای جذب یا ادامه همکاری داشته باشیم، طبیعتا باید برندینگ را در دستور کار داشته باشیم. فارغ از تمام تعریفات و تحلیل‌هایی که در این سال‌ها در خصوص برند و برندینگ مطرح شده است و از آنجا که اهداف این یادداشت بیشتر سمت و سوی کسب‌و‌کارهای B2B را دارد و قصد هم نداریم وارد مباحث بسیار تخصصی شویم، به تعریف ساده‌ای از این عملیات در یک جمله بسنده خواهیم کرد.

برندینگ در واقع «ارائه مفهوم موضوعی یکپارچه برتمام ابعاد نام تجاری است؛ به گونه‌ای که بتواند ثبات آن نام را به خوبی نشان دهد و با آن مفاهیم شناخته شود» اطلاق می‌شود، بنابر این با در نظر گرفتن مخاطبان، نام تجاری شرکت شما در تمامی مراحل باید به‌گونه‌ای معرفی شود که انسجام، قدرت و مشابهت با چشم‌اندازها و اهداف شما در آن متبلور باشد.

در کسب‌و‌کارهای B2B، همخوانی شکل و مفهوم در لوگوی شرکت، بروشور، CDهای تبلیغاتی، کاتالوگ، پوشه‌ها، اطلاعیه‌های تبلیغاتی، امضای کارکنان و توصیفات مشتریان برای ایجاد وجهات ظاهری برند کفایت می‌کند. مهم این است که تمامی عناصر شرکت اعم از مدیران و کارکنان و اجزای آن، یکصدا اهداف را به‌صورت ظاهری و محتوایی نشان دهند.

بخشی از عملیات برندینگ شما می‌تواند در انتخاب و آرایش مکان فیزیکی دفتر کار و رابطه کارکنان با مشتریان در دفتر کار تعریف شود و نکته‌ای جزئی ولی حائز اهمیت است. همان‌طور که از مراجعت به خانه یک نویسنده ادبی یا فلسفی انتظار خانه‌ای درخور وی (از لحاظ چیدمان و اشیای داخل آن) را دارید، طبیعتا باید دفترکار به‌گونه‌ای طراحی شود که در راستای برنامه‌های شما باشد. به همین دلیل است که در اغلب اوقات دفاتر معماری تفاوت‌های زیادی با دفاتر و بنگاه‌های مالی دارند. برندینگ گلوگاه توسعه بازاریابی است و پس از فعالیت‌های توسعه‌ای به مراتب راحت‌تر و عملی‌تر می‌شود.

اما بخش سوم فرآیند توسعه بازار و پس از توجه به بخش‌های قبلی و اجرای آنها، شیوه‌های قرارگیری کسب‌و‌کار شما در معرض بازارهای جدید و افزایش فروش است. به‌طورکلی برنامه‌های توسعه بازار در دو حالت اتفاق می‌افتد. شما برای توسعه بازار خود یا باید بر تعداد مشتریان خود در محدوده بازارهای فعلی بیفزایید یا اینکه دروازه بازارهای جدیدی را بگشایید.

یک مدیر توسعه کسب‌و‌کار (BDM) نیازمند یک برنامه راهبردی و عملی برای این کار است. ایجاد بانک‌های اطلاعاتی و شناخت مشتریان مستتر ابتدایی‌ترین راهکار برای انجام چنین برنامه‌ای است. در کسب‌و‌کارهای B2B اغلب پیش می‌آید که از تبلیغات شرکت‌ها اغلب نتیجه لازم ایجاد نمی‌شود و به همین منظور ارائه تبلیغات هدفمند بخشی از وظایف توسعه بازار تلقی می‌شود. معمولا این تبلیغات صرفا با معرفی خدمات و توانایی‌های بالقوه شرکت امکان‌پذیر نیست و لزوما باید با پرزنت یک پروژه انجام شده آغاز شود و از آن پروژه به‌عنوان رزومه کاری و نشان توانایی‌های شرکت نام برده ‌شود.

اما برای گشایش بازارهای جدید کار متفاوت است. کشف و فعالیت در بازارهای جدید مستلزم مطالعات دقیق و مفصل است. فضای بازار و فعالان آن، شیوه کارکرد اجزا، تعاملات مالی و کشش بازار باید مورد ارزیابی قرار گیرد و پس از آن تصمیم‌گیری در این خصوص صورت پذیرد. برای ورود به بازار جدید شاید لازم باشد تغییراتی در ارائه محصول چه از جهت بازرگانی و چه از جهت فنی ایجاد شود و متعاقب آن تحقیقات کاربردی بازار صورت پذیرد.

بسیاری از شرکت‌ها ورود به بازار جدید را با معرفی یک محصول جدید همزمان می‌کنند و برخی دیگر با وجود آمدن شبکه‌های جدید متناسب با فعالیت‌های خود، مبادرت به انجام چنین برنامه‌هایی می‌کنند. با این‌حال مسلما این پایان کار نیست. بازار جدید همچون کودکی نوپا نیاز به توجه بیشتر دارد و وقت بیشتری را برای توجه، پیگیری و فعالیت‌های پس از فروش می‌طلبد. هرچند وفادارسازی مشتریان از وظایف توسعه‌دهندگان کسب‌و‌کار نیست اما برای اینکه با اطمینان بگوییم کسب‌و‌کاری توسعه‌یافته است باید حداقل بخشی از مشتریان را دائما در کنار خود نگه داریم.

 

منبع: فرصت امروز

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  10 عبارت برای ابراز قدردانی بدون گفتن "متشکرم"


  نسل چهارم روابط‌عمومی‌


  چگونه از روابط‌عمومی برای رشد کسب‌وکار خود استفاده کنید


  هرگز کسی را آزار نده


  چالش‌های سلامت روانی متخصصان روابط‌عمومی


  شش مرحله کلیدی در توسعه سفر ای‌اس‌جی


  آینده روابط‌عمومی مستقل


  دیپلماسی روابط‌عمومی


  ۹ توصیه برای آغاز فعالیت حرفه‌ای خبرنگاری


  مزایای استفاده از ابزارهای یکپارچه در روابط‌عمومی


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد