درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
دوشنبه، 8 خرداد 1402 - 17:18   

🔶 نخستین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی برگزار می‌شود

  🔶 نخستین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی برگزار می‌شود


ادامه ادامه مطلب یک

🔶 تمدید مهلت ارسال آثار به بیست و دومین دوره «جوایز صنعت روابط‌عمومی ایران»

  🔶 تمدید مهلت ارسال آثار به بیست و دومین دوره «جوایز صنعت روابط‌عمومی ایران»


ادامه ادامه مطلب دو

حملات دولت هنگ‌کنگ به آزادی بیان لطمه زده است

  حملات دولت هنگ‌کنگ به آزادی بیان لطمه زده است


ادامه ادامه مطلب سه

منع خبرنگاران تایوانی از پوشش خبری مجمع جهانی بهداشت

  منع خبرنگاران تایوانی از پوشش خبری مجمع جهانی بهداشت


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  راه‌حل‌های روابط‌عمومی|11|: تحول فناوری روابط‌عمومی
  اقناع سازی و تنویر افکار عمومی از وظایف و کارکردهای روابط عمومی است
  آیین تودیع و معارفه مسئول روابط عمومی و سرپرست مرکز ۱۳ کانون استان تهران
  مدیر روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجمن ورزش های هوایی کشور منصوب شد
  ‍تاکید مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر بر نقش روابط‌عمومی در معرفی تولیدات متنوّع نیشکری
  روابط عمومی‌های برتر شهرداری قم معرفی شدند
  اشتغال ۷۹ نفر در روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شهرداری قم
  تجلیل از رابطان روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ادارات راهداری شهرستان های استان زنجان
  استاندار خوزستان: روابط عمومی‌ها با تکنیک‌های مقابله با دشمن آشنا باشند
  ضرورت استفاده از رویکردهای نوین درساختار روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
  ادامه مطلب دو  

🔶 تمدید مهلت ارسال آثار به بیست و دومین دوره «جوایز صنعت روابط‌عمومی ایران» 🔶 تمدید مهلت ارسال آثار به بیست و دومین دوره «جوایز صنعت روابط‌عمومی ایران»
بیست‌ودومین دوره «جوایز صنعت روابط‌عمومی ایران» در سال 1402 توسط موسسه کارگزار روابط‌عمومی برگزار می‌شود. هدف از اعطای این جوایز، شناسایی متخصصان روابط‌عمومی است که عملکرد برجسته‌ای در اعتلای روابط‌عمومی داشته‌اند.
یکشنبه، 27 فروردین 1402 - 08:54

آیین تکریم و معارفه مدیرمسئول خبرگزاری ایمنا آیین تکریم و معارفه مدیرمسئول خبرگزاری ایمنا
آیین تکریم و معارفه مدیرمسئول خبرگزاری ایمنا امروز دوشنبه بیست و هشتم فروردین‌ماه با حضور علی معرک‌نژاد مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان در خبرگزاری ایمنا برگزار شد.
سه شنبه، 29 فروردین 1402 - 11:01

تیم کوک در آستانه افتتاح اولین فروشگاه‌های خرده‌فروشی اپل به هند سفر می‌کند تیم کوک در آستانه افتتاح اولین فروشگاه‌های خرده‌فروشی اپل به هند سفر می‌کند
شرکت اپل اعلام کرد که در حال توسعه گسترده در بازار جنوب آسیاست. سازنده آیفون این هفته اولین دو فروشگاه خرده فروشی خود را در هند افتتاح خواهد کرد.
دوشنبه، 28 فروردین 1402 - 14:00

سرپرست روابط‌عمومی سازمان انتقال خون منصوب شد سرپرست روابط‌عمومی سازمان انتقال خون منصوب شد
دکتر بلوچی در جلسه معارفه مدیر جدید روابط‌عمومی، که در حضور کارکنان و مدیران مجموعه معاونت اجتماعی سازمان برگزار شد، ضمن مروری بر عملکرد یک ساله معاونت اجتماعی سازمان و فراز و فرودهایی که پشت سر گذاشته است گفت: این معاونت با توجه به اهمیت خانواده بزرگ اهدا کنندگان و بیماران نیازمند به خون، یکی از مهمترین معاونت های سازمان است و طی سالی که گذشت تجربیات و دستاوردها و چالشهایی را پشت سرگذاشت که هر معاونت نوپایی در بدو تأسیس با آن مواجه است.
یکشنبه، 27 فروردین 1402 - 20:22

ارزیابی نقش و اهمیت اعتماد در تجارت ارزیابی نقش و اهمیت اعتماد در تجارت
نظرسنجی از 500 مدیر اجرایی، 2508 مصرف کننده و 2012 کارمند در 17-23 فوریه 2023 انجام شد.
پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 15:58

استفاده از فناوری دیجیتال تاثیر منفی چشمگیری بر رشد خردسالان ندارد استفاده از فناوری دیجیتال تاثیر منفی چشمگیری بر رشد خردسالان ندارد
این پژوهش مشخص کرد خردسالانی که در سن دوسالگی در روز بیش از یک ساعت از دستگاه‌های دیجیتالی دارای صفحه نمایش استفاده کردند، در چهارسالگی هیچ خللی در توانایی‌های اجتماعی‌شان مشاهده نشد.
چهارشنبه، 23 فروردین 1402 - 11:44

 احتمال شکایت از «چت‌ جی‌پی‌تی» در استرالیا احتمال شکایت از «چت‌ جی‌پی‌تی» در استرالیا
برایان هود، شهردار یکی از مناطق استرالیا، می‌گوید چنانچه چت‌جی‌بی‌تی اطلاعاتی نادرستی را که درباره او به اشتراک گذاشته است، تصحیح نکند، از اوپن ای‌آی، مالک نر‌م‌افزار چت‌ جی‌پی‌تی، شکایت خواهد کرد.
شنبه، 19 فروردین 1402 - 13:04

تلاش برای بازگشت مدیر روابط‌عمومی به فدراسیون فوتبال تلاش برای بازگشت مدیر روابط‌عمومی به فدراسیون فوتبال
امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه علیرضا وهابی از چهره‌های خوشنام و باسابقه به عنوان جانشین علوی انتخاب شده است. این در شرایطی است که وهابی به عنوان یکی از اعضای روابط‌عمومی فعالیت می‌کرد و همچنان در این عرصه مشغول کار و تلاش است. شنیده‌ها حکایت از این دارد که مسئولان فدراسیون فوتبال در تلاش برای بازگرداندن علوی به فدراسیون هستند.
پنجشنبه، 17 فروردین 1402 - 13:52

نقش پول در دموکراسی ـ چه کِسی باید نامزد مقام ریاست جمهوری شود؟ (نظریهِ مهم اندی رونی روزنامه نگار آمریکایی) نقش پول در دموکراسی ـ چه کِسی باید نامزد مقام ریاست جمهوری شود؟ (نظریهِ مهم اندی رونی روزنامه نگار آمریکایی)
در آن زمان (اواخر مارس و اوایل اپریل 2007) با اینکه تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هنوز 19 ماه باقی بود، رسانه های این کشور پُر از عکس هایی بود که در یکی از آنها بانو هیلاری کلینتون (یکی از نامزدهای وقت) و شوهرش را نشان می داد که ظرف سه ماه 26 میلیون دلار پول برای تبلیغات انتخاباتی جمع کرده بودند (عکس زیر):
چهارشنبه، 16 فروردین 1396 - 09:18

حوزه روابط‌عمومی با هوش مصنوعی دست وپنجه نرم می‌کند حوزه روابط‌عمومی با هوش مصنوعی دست وپنجه نرم می‌کند
پلتفرم‌های روابط‌عمومی به سرعت از قابلیت‌های هوش مصنوعی نیز استفاده می‌کنند و از آن درآمد کسب می‌کنند. بله، اما: همه حرفه‌ای‌های روابط‌عمومی این اشتیاق را برای هوش مصنوعی ندارند.
دوشنبه، 14 فروردین 1402 - 13:10

بایدن خواستار آزادی خبرنگار آمریکایی بازداشت‌شده در روسیه شد بایدن خواستار آزادی خبرنگار آمریکایی بازداشت‌شده در روسیه شد
پیش‌تر، اعضای تحریریه روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در واکنش به بازداشت این خبرنگار، روز پنجشنبه‌ در مقاله‌ای خواستار «اخراج سفیر روسیه» و همچنین «همه روزنامه‌نگاران روسی شاغل از ایالات‌ متحده» شده بودند. آن‌ها این اقدام را «کمترین‌ انتظار» خود خوانده بودند. انتظار و خواسته‌ای که بایدن آن را برآورده نکرد، اما روز جمعه در پاسخ به سوال خبرنگاران کاخ سفید درباره پیام او به روسیه در‌مورد گرشکویچ، گفت: «‌آزادش کنید.»
دوشنبه، 14 فروردین 1402 - 11:17

وزارت اقتصاد دستگاه برتر در حوزه پاسخگویی به انتقادات و شبهات رسانه‌ای وزارت اقتصاد دستگاه برتر در حوزه پاسخگویی به انتقادات و شبهات رسانه‌ای
احسان صالحی دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در این زمینه اعلام کرده است؛ بر اساس بررسی‌ها و ارزیابی های به‌عمل آمده در اداره کل رصد و پایش دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت از عملکرد پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی به انتقادات و شبهات رسانه‌ای طی سال ۱۴۰۱، وزارت امور اقتصادی و دارایی با ۴۵۰ نقد و ۷۳ درصد پاسخگویی به عنوان یکی از دستگاه‌های برتر انتخاب شده است.
شنبه، 12 فروردین 1402 - 15:55

سرپرست جدید روابط‌عمومی شرکت راه‌آهن منصوب شد سرپرست جدید روابط‌عمومی شرکت راه‌آهن منصوب شد
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، طی حکمی «جلال مختاری» را به عنوان سرپرست روابط‌عمومی راه‌آهن منصوب کرد.
جمعه، 11 فروردین 1402 - 12:00

 هوش‌ مصنوعی می‌تواند ۳۰۰ میلیون شغل را نابود کند هوش‌ مصنوعی می‌تواند ۳۰۰ میلیون شغل را نابود کند
طبق گزارش جدید بانک گولدمن ساکس، هوش مصنوعی مولد می‌تواند ۳۰۰ میلیون شغل را از بین ببرد.
چهارشنبه، 9 فروردین 1402 - 17:57

ایراد امنیتی در ویرایش تصاویر گوشی‌های پیکسل گوگل ایراد امنیتی در ویرایش تصاویر گوشی‌های پیکسل گوگل
کارشناسان هشدار می‌دهند که اسکرین‌شات‌های برش‌ داده شده ممکن است شامل هر چیزی از کارت اعتباری گرفته تا عکس‌های خصوصی باشند.
یکشنبه، 6 فروردین 1402 - 12:07

گوگل عرضه عمومی چت‌بات هوش مصنوعی «بارد» را آغاز کرد گوگل عرضه عمومی چت‌بات هوش مصنوعی «بارد» را آغاز کرد
گوگل اعلام کرده است که بارد فعلا در حالت آزمایشی قرار دارد. این ربات پس از ثبت‌نام، پیامی به کاربر می‌گوید: «بارد یک نسخه آزمایشی است. همانطور که بارد را امتحان می‌کنید، لطفاً به یاد داشته باشید ربات همیشه درست کار نخواهد کرد و ممکن است پاسخ‌های نادرست یا نامناسب بدهد.»
جمعه، 4 فروردین 1402 - 16:24

پنجمین ازدواج روپرت مرداک غول رسانه‌ای پنجمین ازدواج روپرت مرداک غول رسانه‌ای
روپرت مرداک، غول رسانه‌ای، کمتر از یک سال پس از طلاقش از جری هال، برای پنجمین بار نامزد کرد. به گزارش شارا، این میلیاردر 92 ساله فاش کرد که از "آن لزلی اسمیت"، 66 ساله، خواستگاری کرده است.
چهارشنبه، 2 فروردین 1402 - 23:48

نوروز: پیدایش آن و برخی از رویدادهای این روز نوروز: پیدایش آن و برخی از رویدادهای این روز
  نوشیروان کیهانی زاده- نوروز و آیین های باشکوه آن، مسیری سه هزار ساله را پیموده تا به ما رسیده است. «نوروز» کهنسالترین آیین ملی در جهان است که جاودانه مانده و یکی از عوامل تداوم فرهنگ ایرانیان
یکشنبه، 3 فروردین 1393 - 07:41

«نوروز» کهنسال ترین آیین ملی در جهان «نوروز» کهنسال ترین آیین ملی در جهان
نوروز و آیین های باشکوه آن، مسیری سه هزار ساله را پیموده تا به ما رسیده است. «نوروز» کهنسالترین آیین ملی در جهان است که جاودانه مانده و یکی از عوامل تداوم فرهنگ ایرانیان و مردمی است که در محدوده امپراتوری پیشین پارسیان زندگی می کنند.
پنجشنبه، 28 اسفند 1393 - 23:14

توصیه‌های مهم جهت "مسافرت نوروزی" توصیه‌های مهم جهت "مسافرت نوروزی"
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- نوروز در راه است و عید نوروز فرصتی مناسب برای مسافرت نوروزی است. اگر به هر دلیلی، تصمیم به مسافرت نوروزی گرفته اید و یا در نظر دارید برای مدتی از محل دائمی تان دور شوید، در این صورت شرایط جدیدی را تجربه خواهید کرد که بر وضعیت جسمی اتان تأثیر می گذارد.
جمعه، 9 اسفند 1392 - 08:21

فرصت طلایی متا با معرفی یک شبکه اجتماعی جدید فرصت طلایی متا با معرفی یک شبکه اجتماعی جدید
سخنگوی متا اعلام کرد که این شرکت در حال بررسی ایجاد یک شبکه اجتماعی مبتنی بر متن مستقل است که در آن عموم کاربران می‌توانند علایق خود را به‌روزرسانی کنند و به اشتراک بگذارند. ازآنجاکه شبکه‌های اجتماعی متا در میان کاربران در سراسر جهان محبوبیت بالایی دارند، انتظار می‌رود که این پلتفرم جدید با اقبال خوبی مواجه شود و بتواند رقیب جدید و قدرتمندی برای توییتر باشد.
دوشنبه، 22 اسفند 1401 - 21:55

مجله‌ «پیک سعادت نسوان» مجله‌ «پیک سعادت نسوان»
مجله‌ی «پیک سعادت نسوان» در مهرماه ۱۳۰۶ در رشت و به ابتکار روشنک نوع‌دوست منتشر شد. هدف این نشریه بیداری و آگاهی زنان بود. برابری جنسیتی، اهمیت تعلیم و تربیت دختران، استقلال مالی زنان و لزوم حضور آنها در عرصه‌ی اجتماع از جمله مباحث کانونی این نشریه در عمر کوتاه آن بود.
پنجشنبه، 18 اسفند 1401 - 16:50

تیک‌تاک، اینستاگرام و یوتیوب در دل اسپاتیفای تیک‌تاک، اینستاگرام و یوتیوب در دل اسپاتیفای
اسپاتیفای به‌تازگی تغییرات اساسی در اپلیکیشن موبایل خود ایجاد کرده است تا کاربران راحت‌تر بتوانند به محتوای بصری دسترسی داشته باشند. همین مسئله موجب شده است تا ظاهر آن شبیه شبکه‌های اجتماعی مثل تیک‌تاک،‌ اینستاگرام و یوتیوب شود.
پنجشنبه، 18 اسفند 1401 - 16:28

 نشست مدیران روابط‌عمومی ادارات کل راه و شهرسازی نشست مدیران روابط‌عمومی ادارات کل راه و شهرسازی
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره اینکه کارکنان روابط‌عمومی علی‌رغم سختی و مشکلات به طور جهادی آگاهی‌بخشی و انتقال اطلاعات به جامعه هدف در محلات هدف بازآفرینی شهری را مورد توجه قرار دهند، گفت: بازآفرینی شهری با توجه به شرایط روز جامعه و تاکیدات مسئولان عالی رتبه کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.
سه شنبه، 16 اسفند 1401 - 18:28

نخستین همایش استانی مدیریت تشریفات در یزد برگزار شد نخستین همایش استانی مدیریت تشریفات در یزد برگزار شد
نخستین همایش استانی مدیریت تشریفات به همت اداره کل روابط‌عمومی استانداری یزد و با مشارکت مدیران و کارشناسان روابط‌عمومی سازمانهای دولتی و شرکتهای بخش خصوصی در شهر یزد برگزار شد.
یکشنبه، 14 اسفند 1401 - 23:52

چت جی‌پی‌تی سریع‌ترین برنامه رو‌به‌رشد در جهان است چت جی‌پی‌تی سریع‌ترین برنامه رو‌به‌رشد در جهان است
تعداد پست‌های جدید درباره چت جی‌پی‌تی در وب تاریک – بخشی از اینترنت که از طریق مرورگرهای وب عادی نمی‌توان به آن راه یافت- بین ژانویه تا فوریه هفت برابر و محبوبیت آن نزدیک به یک‌ونیم برابر افزایش یافته است.
یکشنبه، 14 اسفند 1401 - 08:32

روسیه اکثر پیامرسان‌های خارجی را ممنوع می‌کند روسیه اکثر پیامرسان‌های خارجی را ممنوع می‌کند
سرویس ارتباطات فدرال روسیه سازمان‌ها و موسسات دولتی را از برخی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های پیام رسان اجتماعی جهان از جمله اسنپ چت، تلگرام، واتساپ و دیسکورد منع کرده است.
شنبه، 13 اسفند 1401 - 23:27

 پایان شوک مالیاتی رسانه‌ها پایان شوک مالیاتی رسانه‌ها
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال۱۴۰۲ کل کشور، با معافیت مالیاتی فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی، قرآنی و موسسات رسانه‌ای موافقت کردند. مصوبه‌ای که می‌توان از آن به‌عنوان پایان شوک مالیاتی رسانه‌ها یاد کرد. طی روزهای گذشته اهالی فرهنگ و رسانه نسبت به «حذف معافیت مالیاتی مطبوعات و رسانه‌ها» هشدار داده بودند.
جمعه، 12 اسفند 1401 - 12:53

ساخت هوش مصنوعی با سلول‌های مغز انسان ساخت هوش مصنوعی با سلول‌های مغز انسان
گروهی از پژوهشگران دانشگاه جانز هاپکینز معتقدند این فناوری قابلیت‌های رایانه‌های امروزی را افزایش می‌دهد و حوزه‌های مطالعاتی جدیدی ایجاد می‌کند. در دو دهه گذشته، دانشمندان با استفاده از اندام‌واره‌های کوچک‌ــ بافت‌های آزمایشگاهی مشابه اندام‌های کامل‌ــ روی کلیه، ریه و سایر اندام‌ها آزمایش کرده‌اند.
پنجشنبه، 11 اسفند 1401 - 18:33

اولین ماهواره نسل دوم استارلینک در مدار زمین قرار گرفت اولین ماهواره نسل دوم استارلینک در مدار زمین قرار گرفت
اسپیس ایکس می‌خواهد با افزودن یک ماژول به ماهواره‌های استارلینک، امکان برقراری لینک مستقیم با گوشی‌ها را فراهم کند. تا کنون، چندین درخواست ثبت اختراع از سوی اسپیس ایکس برای کمیسیون FCC ارسال و تایید شده است.
چهارشنبه، 10 اسفند 1401 - 00:55

صفحه بعد
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  پایانی امیدوارکننده بر هفته روابط‌عمومی


  راهنمای ارتقاء امنیت کاربری برای خبرنگاران در شبکه‌های اجتماعی


  مدیر حوزه‌های علمیه خواهران تأکید کرد: از ضرورت اعتلای روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مراکز حوزوی تا هم‌صدایی مراکز حوزوی در کشور


  نقدی بر روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شهرداری پرند


  شکایت یک شرکت روابط‌عمومی از توییتر


  چت جی پی تی و صنعت رسانه: تغییر بازی یا باخت؟


  همایش استانی مدیریت استراتژیک روابط عمومی در یزد برگزار شد


  صداقت در اطلاع‌رسانی اولین اصل در روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مترو تهران است


  رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خراسان‌رضوی: روابط‌عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مدرسه یک طرح انگیزشی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است


  منع خبرنگاران تایوانی از پوشش خبری مجمع جهانی بهداشت


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: فراخوان نخستین اجلاس ملی مدیران روابط‌عمومی منتشر شد