شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–|| “این دروس ارزش تکرار دارند و اگر شرکت های بیشتری احساس پیروزی می کنند از توصیه آقای پینک پیروی می کنند، پس بهتر است.” ~ وال استریت ژورنال
به گزارش شارا، اکثر مردم بر این باورند که بهترین راه برای ایجاد انگیزه، پاداش هایی مانند پول است – رویکرد هویج و چماق. دانیل اچ. پینک می گوید، این یک اشتباه است.
وی در این کتاب جدید تحریک آمیز و اقناع آمیز، ادعا می کند که راز کارایی بالا و رضایت در کار، مدرسه و خانه، نیاز عمیق بشر به کارگردانی زندگی ما، یادگیری و ایجاد چیزهای جدید و انجام دادن آن است. بهتر توسط خودمان و جهانمان.
پینک با استفاده از چهار دهه تحقیق علمی در مورد انگیزه انسانی، عدم تطابق بین آنچه را که دانش می داند و چه تجارت انجام می دهد – و اینکه چگونه این جنبه های زندگی را تحت تأثیر قرار می دهد، آشکار می کند.
در حقیقت، او سه عنصر انگیزه واقعی – استقلال، تسلط و هدف – را بررسی می کند و تکنیک های هوشمندانه و غافلگیرکننده ای را برای عملی کردن این موارد در یک کتاب بی نظیر ارائه می دهد که نحوه تفکر و زندگی ما را تغییر می دهد.
نظر بدهید