شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، کریستوفر پن- پل هلمز یک سوال بسیار چالش برانگیز پرسید، سوالی تحریک آمیز از آژانس های روابط عمومی در سراسر جهان: ما در چه کسب و کاری قرار داریم؟ در این یادداشت، وی چشم اندازی از رسانه، اعتماد، آگاهی، حمایت، تعامل و روابط ارائه می دهد و ما مطالعه این یادداشت کوتاه را به شما پیشنهاد می کنیم.
پاسخ تغییر به این سوال کمی ملموس تر است و بر مبنای چیزهایی که پل در این یادداشت اشاره می کند ساخته شده است. ما، اصحاب روابط عمومی، ر کسب و کار مخاطبان جدید قرار داریم. وقتی که به بازاریابی، فروش و قیف خدمات برای هر سازمانی نگاه می کنید، سوال بنیادینی دیر یا زود به ذهن خطور می کند این است که: «در چه جایی بیشتر می توانم پیشرو باشم؟» یا «در کجا می توانم مشتریان بیشتری را جذب کنم؟» پاسخی که پیشتر به این سوالات داده می شد است که کسب و کارهای جدید، از مخاطبان جدید سرچشمه می گیرند، افراد جدیدی که کسب و کار جدیدتان می تواند برایشان کاری انجام دهد.
همه مواردی که پل ذکر کرد بخشی از معادله مخاطبان جدید و کسب و کار جدید است. به منظور دستیابی به مخاطبان جدید، ما نیاز به کار با رسانه داریم- کسب، تصاحب و پرداخت. ما نیاز به ایجاد آگاهی و اعتماد داریم که از طریق به اشتراک گذاری داستان هایی که الهام بخش هستند، اتفاق می افتد. ما نیاز داریم که تعاملی را با به اشتراک گذاری داستان هایی که ارزش گفتگو دارند، ایجاد کنیم. با نقل داستان های عالی ما روابطی را با مردم می سازیم و تماس هایی را با رسانه برقرار می کنیم. اما بسیاری از این کیفیت ها لزوما از اهداف کسب و کار ما نیستند.
در پایان روز، مدیر بخش بازاریابی و معاون ارتباطات شرکت باید در خصوص سود و زیان خود پاسخگو باشند. آنها باید قادر باشند به سوالاتی که از جانب مدیران عامل، ذینفعان، و سهامداران مطرح می شود پاسخ گویند. این سوال که «شما برای کسب و کار چه کرده اید؟» در صورتی که روابط عمومی کسب و کاری است که مخاطبان جدید ایجاد می کند، می تواند با اطمینان پاسخ داده شود. ما به عنوان روابط عمومی می توانیم بگوییم که ما به بازاریابی قوت می بخشیم و فروش را تسهیل می کنیم و مشتریان جدیدی را برای کسب و کار به ارمغان می آوریم.
منبع: http://www.business2community.com/public-relations/business-public-relations-0872794#BV6HhiGGbj1WeHof.99
منبع مرجع: www.shara.ir
|
نظر بدهید