شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش طی حکمی جواد ذاکری را به عنوان مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شورای عالی آموزش و پرورش منصوب کرد.
به گزارش شارا به نقل از خبرگزاری تسنیم، مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، طی حکمی جواد ذاکری را به عنوان «مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شورای عالی آموزش و پرورش» منصوب کرد.
بنابراین گزارش در این حکم آمده است: نظر به توانمندی و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این ابلاغ به عنوان «مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شورای عالی آموزش و پرورش» منصوب می شوید.
امید است با اتکاءبه خداوند بزرگ، تعامل سازنده با همکاران، بهره گیری از فرصت ها و ظرفیت های درون و برون سازمانی، تبیین اطلاع رسانی و اشاعه موثر اسناد تحولی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و بکارگیری روش های مناسب برای ایجاد ارتباط و تعامل دو سویه با رسانه ها، مردم ، فرهنگیان و سایر سازمان ها و نهادهای مرتبط و بهره مندی از روش های نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات ، زمینه انجام وظایف بهینه و تحقق اهداف پیش بینی شده را بیش از پیش فراهم آورید. مهدی نوید – دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش
یادآور می شود جواد ذاکری، کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی قبل از این ابلاغ مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران بوده اند.
|
نظر بدهید