زینب کاظم‌خواه مدیر روابط عمومی چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر شد
با حکم روح‌الله حسینی، زینب کاظم‌خواه به عنوان مدیر روابط عمومی چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر منصوب شد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || با حکم دبیر چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر مدیر روابط ‌عمومی این رویداد سینمایی معرفی شد.

به گزارش هفت صبح، دبیر چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر در حکمی زینب کاظم‌خواه را به سمت مدیر روابط عمومی این دوره از جشنواره منصوب کرد.

در بخشی از حکم مدیر روابط عمومی جشنواره که به امضای روح‌الله حسینی رسیده، خطاب به کاظم‌خواه آمده است:

«انتظار دارم با تجربه و تعهدی که در حوزه مطبوعات دارید و نیز تسلط‌تان به زبان خارجی، شرایطی را فراهم آورید، که این رویداد مهم در سطح ملی و به‌ویژه بین‌المللی به خوبی و شایستگی دیده شود.»

کاظم‌خواه مترجم بیش از ۱۰ جلد کتاب است که از جمله آنها می‌توان به «دختر هلندی: ادری هیپورن و جنگ جهانی دوم»، «آخرین دختر»، «حسرت نمی‌خوریم» و «کیم جونگ اون شدن» اشاره کرد.

او همچنین بیش از ۲۳ سال است در عرصه مطبوعات فعالیت می‌کند و در رسانه‌هایی، چون ایسنا، خبرآنلاین، اعتماد، جامعه‌فردا، هم‌میهن و … به عنوان دبیر سرویس و خبرنگار فعالیت داشته است.

چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر آذرماه سال جاری به دبیری سید روح‌الله حسینی برگزار می‌شود.

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:

https://telegram.me/sharaPR

انتهای پیام/