مدیرکل روابط‌عمومی سازمان تات: خلاقیت و نوآوری از ارکان مهم اثر بخشی روابط‌عمومی است

یدالله دالوند مدیرکل اداره روابط‌عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این کارگاه آموزشی با اشاره به اثربخشی، تبیین و نقش آفرینی مدیران روابط‌عمومی موسسات و مراکز تحقیقاتی ملی و استانی در جهت اطلاع رسانی دستاورد های سازمان تات تصریح کرد: این سازمان نقش موثری در زندگی مردم با تامین امنیت غذایی پایدار، بهره وری در کشاورزی با استفاده از دانش فناورانه و تولید محتوای یکپارچه دارد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || کارگاه آموزشی مختص مدیران روابط‌عمومی موسسات و مراکز تحقیقاتی ملی و استانی در مرکز امام خمینی برگزار شد.


به گزارش روابط‌عمومی سازمان تات؛ یدالله دالوند مدیرکل اداره روابط‌عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این کارگاه آموزشی با اشاره به اثربخشی، تبیین و نقش آفرینی مدیران روابط‌عمومی موسسات و مراکز تحقیقاتی ملی و استانی در جهت اطلاع رسانی دستاورد های سازمان تات تصریح کرد: این سازمان نقش موثری در زندگی مردم با تامین امنیت غذایی پایدار، بهره وری در کشاورزی با استفاده از دانش فناورانه و تولید محتوای یکپارچه دارد.


وی با اعلام اینکه تا پایان سال جاری ۲۸ نفر مصاحبه شونده دهمین آزمون استخدامی کشور در روابط‌عمومی موسسات و مراکز استانی مشغول به کار خواهند شد اظهار امیدواری کرد با انتقال این تعداد نیروی انسانی شاهد افزایش اثربخشی و عملکرد روابط‌عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خواهیم بود.

مدیر کل روابط‌عمومی سازمان تات، با تاکید بر رشد تکنولوژی‌های جدید در حرفه روابط‌عمومی گفت: خلاقیت و استفاده از این تکنولوژی‌های فناورانه، اخبار و محتواهای تولید شده در روابط‌عمومی موسسات و مراکز تحقیقاتی ملی و استانی را بیش از گذشته تاثیرگذار خواهد کرد.


وی بیان کرد: ایجاد امنیت غذایی و رفع چالش‌های بخش کشاورزی از ریل گذاریی‌های سازمان تات است.


دالوند افزود: نقش آفرینی مجموعه روابط‌عمومی با آموزش، ارتقاء و استفاده از هوش مصنوعی در راستای پیشبرد اهداف سازمان موثر است.


وی از برگزاری دو کارگاه دیگر تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: تبیین دستاوردهای سازمان تات در دولت مردمی سیزدهم بیش از پیش حائز اهمیت بوده است.


گفتنی است در این دوره مدیران روابط روابط‌عمومی موسسات و مراکز تحقیقاتی سوالاتی مطرح و توسط مدیر کل روابط‌عمومی سازمان تات پاسخ داده شد. همچنین کارگاه آموزشی خبر نویسی دو ساعته با حضور بحرینیان مدیر خبرگزاری ایانا برگزار شد .

 

انتهای پیام/

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>