روابط عمومی ها در نمایشگاه مطبوعات نقش فعالی دارند

مدیر کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس در گفتگوی اختصاصی با شارا: – مهدی کیایی در حاشیه بازدید از غرفه شارا در بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفتگوی اختصاصی با شارا تصریح کرد: «روابط عمومی ها و رسانه ها در نمایشگاه مطبوعات نقش فعالی دارند. سازمان ها برای نزدیک شدن به مردم چاره ای ندارند جزء اینکه به رسانه ها نزدیک شوند.»


 

 

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)مهدی کیایی در حاشیه بازدید از غرفه شارا در بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفتگوی اختصاصی با شارا تصریح کرد: «روابط عمومی ها و رسانه ها در نمایشگاه مطبوعات نقش فعالی دارند. سازمان ها برای نزدیک شدن به مردم چاره ای ندارند جزء اینکه به رسانه ها نزدیک شوند.»


 مدیر کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس افزود: «رسانه های اصلی و رسانه های قدرتمند که روابط عمومی های بزرگتر و با امکانات بیشتری دارند، این امکان را داشتند که بهتر در نمایشگاه حضور پیدا کنند.»


مدیر کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس اظهار داشت: «رسانه ها بهترین منتقل کننده اخبار به مردم هستند و برای مثال روابط عمومی مجلس برای انعکاس فعالیت های قوه مقننه و انعکاس دیدگاه های نمایندگان مجلس به مردم چاره ای جز ارتباط نزدیک با مردم ندارد. به همین منظور تلاش کردیم که ارتباط با خبرنگاران را تسهیل کنیم و شرایط امکان حضور آنها را در مجلس فراهم کنیم.»