شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || متاسفانه رفتارهای اغراقآمیز در روابطعمومی و برخی افراد در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای موبایلی هم مشاهده میشود.
برخی از افراد و روابطعمومیها برای جلب توجه، دست به اغراق گویی میزنند. این اغراق گویی میتواند در قالب استفاده از کلمات و عبارات و تصاویر و عناوین اغراقآمیز و غیرواقعی باشد.
این نوع رفتارها می تواند پیامدهای منفی زیادی برای افراد و روابطعمومی داشته باشد. از جمله این پیامدها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
از دست دادن اعتماد مخاطبان: زمانی که مخاطبان متوجه شوند که اطلاعات ارائه شده توسط افراد و روابطعمومی اغراق آمیز یا غیرواقعی است، اعتماد خود را به آن روابطعمومی از دست میدهند. این امر می تواند به کاهش اثربخشی فعالیتهای روابطعمومی منجر شود.
ایجاد رسوایی: در مواردی که اغراق گویی افراد و روابطعمومی به حد افراط برسد و منجر به انتشار اطلاعات نادرست شود، می تواند موجب ایجاد رسوایی برای آن روابطعمومی و سازمان مربوطه شود.
تضعیف جایگاه روابطعمومی: رفتارهای غیراخلاقی و غیرحرفهای روابطعمومی و متخصصان آن میتواند به تضعیف جایگاه این حرفه در جامعه منجر شود.
برای جلوگیری از این پیامدهای منفی، متخصصان و روابطعمومیها باید از اغراق گویی در فعالیتهای خود خودداری کنند.
روابطعمومیها و متخصصان روابطعمومی باید بر اساس صداقت و شفافیت، اطلاعات صحیح و واقعی را به مخاطبان ارائه دهند.
در اینجا چند نکته برای جلوگیری از اغراق گویی در روابطعمومی ارائه شده است:
از استفاده از کلمات و عبارات اغراقآمیز خودداری کنید. به جای استفاده از کلماتی مانند “عالی”، “فوقالعاده”، “بینظیر”، و “تازهترین” از کلمات و عبارات دقیق و واقعبینانه استفاده کنید.
از بزرگنمایی دستاوردها خودداری کنید. اگر دستاوردی دارید، آن را به طور واقعی و بدون اغراق بیان کنید.
قبل از ارائه اطلاعات، صحت آن را بررسی کنید. از منابع معتبر برای جمعآوری اطلاعات خود استفاده کنید و از ارائه آمار و ارقام غیرواقعی خودداری کنید.
با رعایت این نکات، روابطعمومیها میتوانند از اغراق گویی در فعالیتهای خود جلوگیری کنند و جایگاه حرفهای خود را در جامعه حفظ کنند.
انتهای پیام/
نظر بدهید