طعنه شدید خداداد به علی دایی

در فوتبالی‌که شاگرد استادش را به زندان می‌اندازد، یک‌ریال هم خرج نمی‌کنم | حتی اگر روزی بخواهم سرمایه‌ام را بیرون بریزم قطعا آن را به این فوتبال نمی‌آورم

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- بی‌تردید اگر روزی قرار باشد سرمایه‌ام را بیرون بریزم، یک ریال آن را هم در فوتبالی که با دور زدن قانون، حدود 18 میلیارد بدهی ابومسلم ماستمالی می‌شود، و شاگرد استادش را به زندان می‌اندازد، خرج نمی‌کنم.


پس از اظهارنظر اخیر خادم، معاون وزیر ورزش مبنی بر اینکه “خداداد عزیزی پول دارد، بیاید برای ابومسلم هزینه کند”، عزیزی به این اظهارنظر واکنش نشان داده است. ملی‌پوش اسبق فوتبال کشورمان در گفتگو با یکی از رسانه‌های مشهدی می‌گوید: بهتر است امیررضا خادم براساس داشته‌هایش برای ابومسلم هزینه کند و از خودش مایه بگذارد. همه می‌دانند خداداد چطور ثروت خود را کسب کرده و من از آن دسته افرادی نیستم که یک‌شبه به مال و منالی رسیده باشم و میلیاردر شوم. هرچه در رده باشگاهی داشتم، مربوط به خارج از کشور است و در فوتبال این مملکت چیز خاصی عایدم نشده.

وی با اشاره به وضعیت تیم فوتبال ابومسلم ادامه داد: بی‌تردید اگر روزی قرار باشد سرمایه‌ام را بیرون بریزم، یک ریال آن را هم در فوتبالی که با دور زدن قانون، حدود 18 میلیارد بدهی ابومسلم ماستمالی می‌شود، و شاگرد استادش را به زندان می‌اندازد، خرج نمی‌کنم. متأسفانه در فوتبال ما همه فقط قشنگ حرف می‌زنند و گویا همین افراد هم بلدند چطور این فوتبال را جلو ببرند.


منبع: پارس فوتبال