ضعف روابط عمومی های خراسان جنوبی در حوزه اطلاع رسانی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: باید خبرنگاران در حوزه های تخصصی فعالیت داشته و رسانه به سمت تخصص گرایی حرکت کنند.

 شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: باید خبرنگاران در حوزه های تخصصی فعالیت داشته و رسانه به سمت تخصص گرایی حرکت کنند.
 
 به گزارش شارا به نقل از مهر، علی اسماعیلی بعد از ظهر سه شنبه در نشست هم اندیشی با مدیران رسانه های استان، اظهار داشت: نخستین مجریان قوانین باید نخبگان، خبرنگاران و فعالان حوزه اطلاع رسانی است.
 
 وی با تأکید بر رسالت سخت و حساس رسانه ها در حوزه اطلاع رسانی، بیان کرد: اگر از سوی دستگاه های اجرایی به رسانه ها بی مه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی همچنین بر لزوم ساماندهی واگذاری آگهی دستگاه های اجرایی به روزنامه ها و رسانه ها تأکید کرد و افزود: هیچ مدیری حق ندارد به واسطه انتقادات رسانه ها، برخورد غیر اخلاقی با آنان داشته باشد و واگذاری آگهی به رسانه را قطع کنند.
 
 ترس برخی از مدیران از پاسخگویی به رسانه ها
 اسماعیلی با اشاره به ترس برخی از مدیران از پاسخگویی به رسانه ها، بیان داشت: نگاه مدیران به  روابط عمومی باید تغییر یابد و از طریق این حوزه خدمات نظام و دستگاه های اجرایی را به مردم اطلاع رسانی کنند.
 
 وی ادامه داد: علاوه بر این باید خبرنگاران در حوزه های تخصصی فعالیت داشته و رسانه به سمت تخصص گرایی حرکت کنند.
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی، برگزاری کارگاه آموزشی حقوق رسانه ویژه مدیران را یکی از نیازهای جدی حوزه اطلاع رسانی دانست و افزود: باید برای مدیران تبیین شود که همه اطلاعات امنیتی نیست تا اطلاعات لازم را در اختیار رسانه ها قرار دهند.
 
 اسماعیلی همچنین زمین را یکی از مشکلات اصلی خانه مطبوعات استان برشمرد و برای پیگیری این موضوع قول مساعد داد.
 
 مدیران کم کار به رسانه ها معرفی و عزل می شوند
 وی از جذب ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته خبر داد و گفت: دستگاه های اجرایی باید اطلاع رسانی بیشتر و دقیق تری از خدماتی خود ارائه دهند تا از این طریق روحیه نشاد و امید در جامعه تزریق شود.
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به تشکیل پایگاه و شورای اطلاع رسانی استانداری خراسان جنوبی، افزود: مدیران دستگاه های اجرایی مکلف هستند تمام اخبار و اطلاعات را به این شورا اعلام کنند و مدیرانی کم کار نیز بدون تعارف به رسانه ها معرفی و عزل خواهند شد.
 
 اسماعیلی با تأکید بر اینکه برای بهبود وضعیت اقتصادی استان چاره ای جز جذب سرمایه گذار نداریم، عنوان داشت: در این راستا نیاز است که سازمان مردم نهادی برای نحوه سرمایه گذاری مردم ایجاد شود.
 
 وی با بیان اینکه مشکل اشتغال از طریق سرمایه گذاری قابل حل است، عنوان داشت: باید بر مبنای واقعیت و توانمندی ها مطالبه گری داشته باشیم.
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی اضافه کرد: همچنین برای فعال شدن اقتصاد مرز خراسان جنوبی در حال تلاش هستیم و از جانب جمهوری اسلامی ایران مشکلی از این جهت وجود ندارد و مشکل اصلی از سوی دولت افغانستان است.
 
 ضعف روابط عمومی های خراسان جنوبی در حوزه اطلاع رسانی
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه خبرنگاران استان همپای مسئولان برای توسعه استان تلاش می کنند، اظهار کرد: رسانه های استان امروز حامی برنامه های دولت هستند.
 
 احمد محبی با تأکید بر اینکه تعامل با رسانه ها سبب حل بسیاری از مشکلات می شود، بیان کرد: قرار نیست رسانه‌ها به مدیران پاسخگو باشند بلکه باید مدیران باید پاسخگوی خبرنگاران باشند.
 
 وی با اشاره به ضعف عملکردی روابط عمومی های خراسان جنوبی در حوزه اطلاع رسانی، بیان داشت: این ضعف توسط رسانه های استان برطرف می شود.
 
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه همکاری دو جانبه رسانه ها و دولت منتج به وحدت عملی جامعه می شود، بیان داشت: امروز باید این گفتمان نهادینه شود چراکه نفع آن به حاکمیت برمی گردد.
 
 به گفته محبی در حال حاضر ۱۰۸ رسانه در خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد ۲۷ نشریه سرپرستی روزنامه های کشور هستند.