شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– نخستین نشست هم اندیشی هنر و ارتباطات روز یکشنبه همزمان با روز روابط عمومی و ارتباطات در مرکز علمی کاربردی اراک برگزار شد.
به گزارش به نقل از ایرنا ، این نشست با هدف بازتعریف روابط تخصصی هنر و ارتباطات، جایگاه و وظایف متقابل این دو رشته و کارکردهای آنان در مهندسی افکار عمومی و انتقال مفاهیم راهبری و اهداف برنامه محور برگزار شد.
رییس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر اراک در این نشست گفت: در سالی که با عنوان همدلی و همزبانی نام گرفته ، تقویت فضاهای هم اندیشی بین دانشجویان و اساتید از اهمیت زیادی برخوردار است.
مهدی قاسمی افزود: هنر و ارتباطات قابلیت های مشترک زیادی در راستای ارتباط موثر با مخاطب دارند و راهبری مناسب و شناخت و بهره گیری حداکثری از ظرفیت های این دو بخش در استان ضروری است.
وی گفت: با توجه به اینکه دانشکده هنر و ارتباطات علمی و کاربردی اراک میزبان این دو رشته است باید با پیگیری تخصصی مباحث، زمینه اثرگذاری مناسب کانون های علمی و بازخورد موثر آن در جامعه با باروری ظرفیت های این دو بخش مهیا شود.
مدیر گروه گرافیک و بازی های رایانه ای مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر اراک نیز در این نشست گفت: هنر دارای مولفه های زیباشناسی است که می تواند به عنوان ابزاری کارآمد در خدمت ارتباطات سازنده باشد.
بهتاش هزاوه گفت: یکی از شئون اساسی هنر، شأن ارتباطی آن است و از طریق ایجاد یک پدیده هنری یا خلق اثر هنری می توان ارتباطات قوی تری برقرار کرد.
وی ضمن انتقاد به استفاده نکردن از هنرمندان در کارهای هنری روابط عمومی ها، اظهار کرد: مدیران و کارشناسان روابط عمومی هرچند در خصوص هنر و زیبایی اطلاعاتی دارند، ولی این اطلاعات کافی نیست و نیاز است که مراجع دانشگاهی روش های موثر ارتباط تنگاتنگ این دو رشته مهم را شناسایی و عملیاتی کنند.
در ادامه این نشست دانشجویان به بیان نظرات و طرح پرسش های خود در خصوص هنر و ارتباطات پرداختند.
۲۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی نامگذاری شده است.
|
نظر بدهید