اگر اخبار جعلی را به اشتراک بگذارید، مایکروسافت کامپیوتر شما را غیرفعال می‌کند؟!

اخیراً مقاله‌ای در وب‌سایت The People’s Voice منتشر شده که ادعا می‌کند مایکروسافت قصد دارد رایانه کاربران را در صورت به اشتراک گذاشتن یا ارسال اخبار جعلی/ اطلاعات نادرست، غیرفعال کند. این مقاله به سرعت در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و باعث نگرانی بسیاری از کاربران شده است.

ادعا:
اخیراً مقاله‌ای در وب‌سایت The People’s Voice منتشر شده که ادعا می‌کند مایکروسافت قصد دارد رایانه کاربران را در صورت به اشتراک گذاشتن یا ارسال اخبار جعلی/ اطلاعات نادرست، غیرفعال کند. این مقاله به سرعت در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و باعث نگرانی بسیاری از کاربران شده است.
 

بررسی صحت:
این ادعا کاملاً نادرست است.


دلایل:
– مایکروسافت هیچ برنامه‌ای برای غیرفعال کردن رایانه‌ها به دلیل اشتراک‌گذاری اخبار جعلی اعلام نکرده است.
– هیچ منبع معتبر خبری این ادعا را تأیید نکرده است. اگر مایکروسافت چنین برنامه‌ای را اعلام می‌کرد، بدون شک در رسانه‌های سراسر جهان منتشر می شد.
– مقاله The People’s Voice هیچ مدرکی برای اثبات ادعای خود ارائه نمی‌دهد.
– این مقاله فقط به نقل قول مبهمی از ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، اشاره می‌کند که در آن به طور کلی درباره مبارزه با اطلاعات نادرست صحبت می‌کند.
– ساتیا نادلا در مصاحبه خود هرگز نگفت که مایکروسافت قصد دارد رایانه‌ها را غیرفعال کند.
– و فقط به استفاده از فناوری برای شناسایی و مقابله با اطلاعات نادرست اشاره کرد.
– مایکروسافت به صورت جادویی نمی‌تواند رایانه‌ها را از راه دور غیرفعال کند.
– غیرفعال کردن رایانه از راه دور به این سادگی نیست و به هک کردن یا فریب دادن کاربر برای نصب بدافزار نیاز دارد.

– The People’s Voice به دلیل انتشار اخبار جعلی شناخته شده است.
– این وب‌سایت سابقه طولانی در انتشار داستان‌های جعلی و گمراه کننده دارد.


نتیجه:
ادعای “مایکروسافت اگر اخبار جعلی را به اشتراک بگذارید، رایانه شما را غیرفعال می‌کند!” کاملاً نادرست است. این فقط یک داستان جعلی دیگر از The People’s Voice است که برای فریب مردم و ایجاد ترس و اضطراب منتشر شده است.

– همیشه قبل از به اشتراک گذاشتن اخبار و اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی، صحت آن را بررسی کنید.
– به منابع معتبر خبری اعتماد کنید و از وب‌سایت های مشکوک و ناشناس دوری کنید.
– در برابر اخبار جعلی و گمراه کننده هوشیار باشید و اجازه ندهید که شما را فریب دهند.
 

منبع انگلیسی: techarp

منبع فارسی: شارا

 

انتهای پیام/

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>