مدیر شبکه یک منصوب شد

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- مرتضی میرباقری معاون سیما در حکمی علی‌رضا برازش را به عنوان مدیر شبکه یک سیما منصوب کرد.

 شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) مرتضی میرباقری معاون سیما در حکمی علی‌رضا برازش را به عنوان مدیر شبکه یک سیما منصوب کرد.

به گزارش شارا به نقل از روابط عمومیسیما، در این حکم معاون سیما مدیر شبکه یک را به بهره‌گیری از الگوی کارآمد و اثربخش مدیریت پیام و عمق‌بخشی برنامه‌ها با توجه بر مطالعات مخاطب‌پژوهی توصیه کرد.

وی در بخشی از حکم خود مقابله با جنگ نرم و ارتقای سطح کیفی برنامه‌سازی را موجب گسترش و تعمیق دین‌باوری و ارزش‌های اخلاقی معنوی و افزایش سرمایه اجتماعی کشور دانست.

ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی، ارتقای کیفیت زندگی، ایجاد نشاط و امید در جامعه از دیگر موضوعاتی است که در حکم معاون سیما، بر آن تاکید شده است.

علی‌رضا برازش پیش از این نیز مدیریت شبکه یک و دو سیما را برعهده داشته است.