
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان با صدور احکام جداگانه 25 نفر را به عنوان رابط روابط عمومی منصوب کرد.
به گزارش شارا به نقل از ایسنا، عظیم بلبل آبادی، مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان با صدور احکام جداگانه ای 25 نفر از مدیران و کارشناسان معاونت ها و دفاتر مستقل (منابع انسانی، بهره برداری، مالی و پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات، طرح و توسعه و حراست و امور محرمانه) را به عنوان رابطان روابط عمومی شرکت منصوب کردند.
این احکام در راستای ارسال اخبار و عملکرد شرکت از سوی رابطان روابط عمومی به دفتر روابط عمومی صورت گرفته است .
شایان ذکر است که اعضای رابطان روابط عمومی بر اساس ممیزی یکپارچه صنعت برق و با موافقت مهندس بلبل آبادی، مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان تشکیل شد.
اعضای رابطان روابط عمومی توسط معاونت ها و دفاتر مستقل شرکت به دفتر روابط عمومی معرفی شدند و تاکنون دو دوره آموزشی شامل دوره های آموزشی اهمیت اطلاع رسانی در تحقق اهداف سازمانی و خبرنویسی و گزارش نویسی برای رابطان برگزار شده است تا پس از این دوره های آموزشی، اخبار، عملکرد و گزارش واحدهای مختلف شرکت توسط این اعضا تهیه و جمع آوری شود تا با ارسال آن به دفتر روابط عمومی از طریق مبادی ذیربط اطلاع رسانی لازم صورت گیرد
|
نظر بدهید