متن سخنرانی دبیر دهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
گامی موثر برای نوگرایی و تحول در انتشارات روابط عمومی
همکاران گرامی، میهمانان عزیز و سروران ارجمند
حضور ارزشمند شما را در دهمین هم نشینی خانواده بزرگ روابط عمومی سازمان ها، نهادها و مراکز دولتی و خصوصی که با محوریت موضوع “انتشارات در روابط عمومی” و توسط انجمن متخصصان روابط عمومی برگزار می شود، صمیمانه خیرمقدم و خوشامد عرض می کنم.
اکنون و پس از برگزاری نه دوره جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی که آغاز آن از سال 1381 بوده است، دهمین دوره این جشنواره در مردادماه سال 1394 یعنی امروز برگزار می شود. خرسندیم که اعلام کنیم این جشنواره همانند گذشته با حضور پرشور و با همکاری دستاندرکاران روابط عمومی سازمانها، موسسات دولتی و غیردولتی، استادان، کارشناسان و دانشجویان این رشته برگزار می گردد.
همان طور که می دانید موضوع نشر و انتشار منابع مکتوب و غیر مکتوب، منابع دیداری و شنیداری و اسناد مکتوب و الکترونیکی از اهم موضوعات با اهمیتی است که از زمان های قدیم و بحث شکل گرفتن صنعت چاپ همواره مطرح بوده است و با همه پیشرفت های شگفت انگیز در دنیای فن آوری ارتباطات و اطلاعات همچنان جایگاه ارزشمند و موثر خود را حفظ کرده است.
البته شکی نیست که این پیشرفت های حیرت انگیز، چشم اندازهای جدیدی را فرا روی همه پویندگان این وادی شوق انگیز و البته سخت قرار داده است که گاه معنا و مفهوم نشر را در دنیای معاصر شکل و هویتی تازه بخشیده است و پویایی جشنواره ای مانند جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی که امروز ده سالگی خود را جشن می گیرد، نیز در گرو و به خاطر همین اتفاقات تاثیرگذار و گاه ساختار شکن بوده است.
اصولا روابط عمومی برای برقراری ارتباط با مخاطبان و انعکاس نظرات آنان به سازمان و همچنین انعکاس نظرات سازمان به مخاطبان نیاز به انتشارات و یا قالب های مکتوبی دارد که می تواند از این طریق بخشی از مسئولیت های خود را عملیاتی کند. این موضوع وقتی اهمیت بیشتری پیدا می کند که توجه داشته باشیم با ورود فن آوری های جدید این مفهوم گسترش یافته و در عین حال که ماهیت خود را از دست نداده است، اما باعث شده است که روابط عمومی هایی که به این مهم توجه داشته اند و این فن آوری ها را به خدمت گرفته اند، از این رهگذر موفقیت های زیادی به دست بیاورند. ما هم طی این سال ها تلاش کرده ایم تا با رصد این اتفاقات و رخدادهای مهم، همواره به زمینه های جدیدی که در این خصوص بروز و ظهور پیدا کرده است توجه ویژه ای داشته باشیم و به همین دلیل همه ساله دستور کار جشنواره گسترش پیدا کرده و در سال جدید هم این موضوع مورد توجه بوده است.
از آنجایی که جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی یک جشنواره رقابتی و صحنه ای مناسب برای محک زنی و همچنین معرفی آثار برتر روابط عمومی در زمینه های متعدد در حوزه انتشارات روابط عمومی است امسال نیزآثار حاصله در هفت بخش؛ انتخاب بهترین برنامه انتشاراتی، انتخاب نشریه داخلی برتر، انتخاب انتشارات برتر روابط عمومی، انتخاب برترین ارتباط الکترونیکی، انتخاب بهترین تبلیغ مکتوب، انتخاب بهترین تحلیل محتوا و انتخاب کارشناس برتر انتشارات روابط عمومی مورد بررسی و داوری قرار گرفت.
علاوه بر این، امسال با توجه به درخواست کارشناسان، شاخه “عکس” از بخش ” انتخاب نشریه داخلی برتر” حذف و به صورت مجزا در زیر مجموعه بخش “انتشارات برتر روابط عمومی” قرار گرفت. همچنین شاخه ” برنامه های کاربردی(اپلیکیشن ها)” به بخش ” انتخاب برترین و بهترین ارتباط الکترونیکی” اضافه شد.
همان طور که در دوره های قبلی جشنواره هم تاکید کردیم، هدف از برگزاری این جشنواره معرفی الگوهای قابل اعتنا و موثر در زمینه انتشارات روابط عمومی است و از سویی دیگر قصد داریم در این زمینه آموزش هایی هم ارایه کنیم و شرکت کنندگان با حضور در کارگاه های آموزشی توشه ای برای استفاده خود برگیرند. لذا امسال همزمان با برگزاری جشنواره، دو کارگاه “مستندسازی در روابط عمومی” و “مهارت ها و شیوه های سرمقاله نویسی” طراحی و با حضور علاقه مندان برگزار شد.
در پایان لازم می دانیم از همه کسانی که در برگزاری این رخداد بزرگ علمی ما را یاری کردند، صاحبنظران و دانشگاهیان، دستاندرکاران روابط عمومی سازمانها، اعضای دبیرخانه دائمی و اجرایی و همچنین داوران جشنواره، صمیمانه تشکر و قدرشناسی نماییم.
مهدی باقریان
رییس انجمن متخصصان روابط عمومی
دبیر دهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
|
نظر بدهید