3 پیش‌بینی برای روزنامه‌نگاری سلامتی در سال 2023

متخصصان معتبر تغذیه امروزه به یکی از مهم‌ترین صداها در رسانه تبدیل شده‌اند. روزنامه‌نگاران و مصرف‌کنندگان در مورد تغذیه خواستار صدای معتبرتری هستند. آنها میل به شفافیت در خصوص تغذیه دارند. متخصصان تغذیه، مأموریت دارند تا با پیام‌های علمی دقیق، از گل‌آلود شدن آب جلوگیری کنند.

پیش‌بینی‌های جدید FRESH Communications در بوستون، دیدگاه تازه‌ای درباره چگونگی تحول روزنامه‌نگاری متمرکز بر سلامت، غذا و سبک زندگی در سال 2023 ارایه می‌کند:

اعتبار پادشاه است

بر اساس گزارش مرکز تحقیقات پیو، 94 درصد از روزنامه نگاران می گویند که اطلاعات نادرست یک مشکل مهم در ایالات متحده است. متاسفانه اخبار تغذیه نیز از این قاعده مستثنی نیست.

متخصصان معتبر تغذیه امروزه به یکی از مهم‌ترین صداها در رسانه تبدیل شده‌اند. روزنامه‌نگاران و مصرف‌کنندگان در مورد تغذیه خواستار صدای معتبرتری هستند. آنها میل به شفافیت در خصوص تغذیه دارند. متخصصان تغذیه، مأموریت دارند تا با پیام‌های علمی دقیق، از گل‌آلود شدن آب جلوگیری کنند.

 

خبرنگاران این مسئولیت را درک می کنند. در عین حال، می‌دانند که متخصصان معتبر، مرجع غذا و تغذیه هستند.

غذا به عنوان دارو – به روش های شگفت‌انگیز

در سال جدید، روزنامه نگارانی را خواهیم دید که غذا را به عنوان دارو در سطح عمیق‌تری بررسی می کنند.

ما در حال صحبت با رسانه ها در مورد تعاملات بین غذا و خواب، سلامت مغز، سلامت روده، سلامت تولید مثل هستیم… این فهرست ادامه دارد!


“تغذیه”، “رژیم غذایی” جدید است

رسانه‌ها در مورد ارتباط بین علم تغذیه و علوم رفتاری آگاهی بیشتری پیدا می کنند. آنها می دانند که محدودیت غذایی می تواند عواقب بدی برای سلامت داشته باشد. در نتیجه در سال جدید، تغییر از رژیم‌ و برنامه‌های غذایی افراطی به سمت تغذیه به عنوان بخشی از مراقبت را مشاهده خواهیم کرد.

FRESH Communications پیش بینی می‌کند که روزنامه‌نگاران به جای «رژیم غذایی» روی «تغذیه» تمرکز خواهند کرد و محتوای بیشتری در مورد آنچه که باید بخورند به جای اینکه چه چیزی نخوریم تولید می‌کنند.
 

ریچارد کاروفل | 10 ژانویه 2023 |
منبع: publicrelationstoday