نظرسنجی اینترنتی شارا درباره ارتقای سطح سازمانی روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی

همانطور که می‌دانید‌ بر اساس مصوبه جدید دولت، سطح سازمانی روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی در وزارت خانه‌ها و معاونت‌های رییس‌جمهور به “مرکز” ارتقا می‌یابد و از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه عنوان ادارات روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی به “مرکز روابط ‌عمومی و اطلاع‌رسانی” تغییر می‌کند. در این ساختار سازمانی مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت خانه‌ها و معاونت‌های رییس‌جمهور، اولین سطح پایین‌تر از رییس مرکز، مدیر است و هر مرکز هم حداکثر می‌تواند سه اداره داشته باشد.

همکار گرامی
با سلام، همانطور که می‌دانید‌ بر اساس مصوبه جدید دولت، سطح سازمانی روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی در وزارت خانه‌ها و معاونت‌های رییس‌جمهور به “مرکز” ارتقا می‌یابد و از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه عنوان ادارات روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی به “مرکز روابط ‌عمومی و اطلاع‌رسانی” تغییر می‌کند.  در این ساختار سازمانی مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت خانه‌ها و معاونت‌های رییس‌جمهور، اولین سطح پایین‌تر از رییس مرکز، مدیر است و هر مرکز هم حداکثر می‌تواند سه اداره داشته باشد.
در همین رابطه “شارا” نظرسنجی ای را به همین مضمون ترتیب داده است. در ضمن علاقمندان نظرات مبسوط خود را می توانند در قالب های مختلف برای انتشار در این شبکه همراه با یک قطعه عکس ارسال نمایند.


نظرسنجی شارا/
آیا ارتقای سطح سازمانی روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی در وزارت خانه‌ها و معاونت‌های رییس‌جمهور به “مرکز” تاثیری در تعالی روابط عمومی دارد؟
 از اینکه در این نظرسنجی شرکت می‌کنید سپاسگزاریم: لطفا برای پاسخ به سوال بالا به انتهای صفحه اول- سمت راست رجوع فرمایید.