پرزیدنت ترامپ با تایید ضمن مرگ خاشقجی: تبعات برای سعودی‌ها شدید است

رئیس جمهوری ایالات متحده می گوید جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد عربستان که در کنسولگری سعودی در استانبول ناپدید شد، قطعا کشته شده است.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) رئیس جمهوری ایالات متحده می گوید جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد عربستان که در کنسولگری سعودی در استانبول ناپدید شد، قطعا کشته شده است.

پرزیدنت دونالد ترامپ که پیش از سفر به ایالت «مونتانا» برای شرکت در یک نشست انتخاباتی در پایگاه هوایی اندروز در حومه واشنگتن در جمع خبرنگاران حاضر شده بود، در پاسخ به این سوال که آیا خاشقجی کشته شده، گفت: «قطعا اینطور به نظر می‌رسد. این بسیار ناراحت‌کننده است.»

رئیس جمهوری آمریکا سپس گفت: «اگر ثابت شود که حکام سعودی در آن نقش داشته اند، تبعات این مرگ بسیار شدید خواهد بود…. باید ببینم که چه می‌شود.»

این تازه‌ترین موضع پرزیدنت ترامپ درباره مرگ روزنامه نگار منتقد حکومت عربستان است.

جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد ریاض، ۱۰ مهر ماه به کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه رفت، اما از آن زمان به بعد اثری از او نیست و مقام‌های ترکیه می‌گویند وی به قتل رسیده است. عربستان اتهام قتل را رد کرده، اما در عین حال مدرکی هم دال بر خروج او از کنسولگری ارائه نداده است.