یادداشت/ انتظار زیادی از جلسه پوتین- ترامپ نداشته باشید

ترامپ و پوتین باید بحث کنند: اختلاف نظر در مورد اوکراین، سوریه، سلاح های هسته ای و ادعاهای مداخله مسکو در انتخابات سال 2016 ایالات متحده، کشیدن کشورهایشان به آستانه درگیری است.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، روسای جمهور روسیه و آمریکا در اجلاس G-20 که در ماه ژوئیه در هامبورگ برگزار می شود احتمالا  با هم دیدار خواهند کرد.

بله، هر دو رؤسای جمهور در آلمان در 7 و 8 ژوئیه برای جلسه G-20 که رهبران کشورهای صنعتی بزرگ حضور دارند، خواهند بود. اکنون مسکو و واشنگتن تایید می کنند که دو رئیس جمهور در این نشست دیدار خواهند کرد، البته جزئیات آن منتشر نشده است.

تماشاگران کرملین در مسکو و واشنگتن می گویند بدون شک پوتین می خواهد برای دیدار با ترامپ – و ترامپ، به احتمال زیاد، می خواهد با پوتین ملاقات کند.


ترامپ و پوتین باید بحث کنند: اختلاف نظر در مورد اوکراین، سوریه، سلاح های هسته ای و ادعاهای مداخله مسکو در انتخابات سال 2016 ایالات متحده، کشیدن کشورهایشان به آستانه درگیری است.


جلساتی مانند این معمولا با دقت برگزار می شود، حتی اگر این یک فرصت شلوغ در راهرو باشد، اما هیچ یک از طرفین هیچ پیش نمایشی از این که دو رییس جمهور ممکن است با هم متحد شوند، ارائه نشده است.


دمیتری پِسکوف سخنگوی پوتین می گوید کرملین برای برگزاری هر جلسه ای به لحاظ زمانی و مکانی آمادگی دارد.


رئیس جمهور ترامپ با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه دیدار کرد.


ترامپ و پوتین اعلام کرده‌اند مایل به تلاش برای ترمیم روابط روسیه و آمریکا هستند. این روابط در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما بر سر بحران‌های اوکراین و سوریه به‌شدت به تیرگی گرایید و به پایین‌ترین سطح خود از زمان جنگ سرد رسید.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین بار دیگر اتهام دخالت این کشور در انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا را رد کرد و در پاسخ به این سؤال که آیا روسیه درصدد تأثیر بر این انتخابات بوده است به‌صراحت گفت: «خیر».

روزنامۀ واشنگتن‌پست چندی پیش در گزارشی با نام «ارزیابی محرمانۀ سیا» اعلام کرد روسیه برای کمک به پیروزی ترامپ در روند انتخابات مداخله کرده است. روسیه بارها این اتهام را بی‌اساس دانسته و رد کرده است.


اما نشستن با پوتین – حتی دست انداختنش – می تواند یک میدان جذاب و شیرین روابط عمومی باشد.


به نظر می رسد پوتین معضل ترامپ را درک می کند که ایالات متحده را به عنوان “اسکیزوفرنی سیاسی” قفل کرده و مانع ترامپ از بهبود روابط می شود.


“آندری کورتونوف” مدیرکل شورای امور بین الملل روسیه، می گوید ما پیچیدگی این وضعیت را درک می کنیم. ما عجله نداریم، می توانیم صبر کنیم تا گرد و خاک ها فروکش کند.


به اعتقاد تحلیل گران حتی اگر این یک نشست نمادین باشد، نمایش عزم طرفین برای عادی کردن روابط می تواند مثبت باشد و در این حال زمینه را برای نشست های مهمتر بعدی فراهم می کند.

 

منبع مرجع: شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)

 

 

  •  اسکیزوفرنی سیاسی سندرم یا مجموعه علائمی است که از گسیختگی افکار، توهم توطئه و دسیسه، بدبینی و سوءظن و فرافکنی شکل می گیرد.