اشاره
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–||اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان های تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی، از امروز ۱۳ مرداد، آغاز به کار کرده و تا روز دوشنبه ۱۴ مردادماه ۹۸، ادامه خواهد داشت.
افتتاحیه این اجلاس، با سخنرانی دکتر کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و دکتر محمداسماعیل اکبری، مشاور عالی وزیر بهداشت، آغاز شد، در ادامه نیز، نشست آموزشی تخصصی مدیریت روابط عمومی ها در بحران با حضور اساتید این حوزه، برگزار می شود.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت عنوان کرد: تمرکز بر مدیریت روابط عمومی در بحران ها، حوادث و بلایا
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: برگزاری نشست های فصلی، منجر می شود تا به یک شبکه اطلاع رسانی منجسم در حوزه نظام سلامت دست یابیم، در واقع، هدف غایی ما، تحقق یک شبکه منسجم اطلاع رسانی در نظام سلامت است.
به گزارش شارا به نقل از وبدا، دکتر کیانوش جهانپور در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان های تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی، با بیان اینکه این اجلاس، با تمرکز بر مدیریت روابط عمومی در بحران ها، برگزار شده است، تاکید کرد: با توجه به وقوع رخدادها و بلایای اخیر مانند سیل و زلزله در برخی استان های کشور، اجلاس سال ۹۸، با محوریت مدیریت اطلاع رسانی در بحران ها، حوادث و بلایا، برگزار خواهد شد. در روز نخست این اجلاس، سعی شده با برگزاری یک کارگاه آموزشی، مبحث مدیریت روابط عمومی و اطلاع رسانی در بحران ها و حوادث، در حوزه سلامت مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
وی افزود: همچنین، روز دوم اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان های تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی، به موضوعاتی همچون، تبادل نظر و تبیین اهداف، برنامه ها و راهکارهایی که به منظور تحقق حداکثری اهداف برنامه عملیاتی حوزه روابط عمومی وزارت بهداشت در سال ۹۸ مشخص شده، اختصاص دارد. روز دوم اجلاس، میزبان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز خواهیم بود.
دکتر جهانپور تصریح کرد: امیدواریم متعاقب این اجلاس، نشست های فصلی نیز با حضور مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان های تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی، به عنوان بدنه اصلی اطلاع رسانی در نظام سلامت، برگزار کنیم، برگزاری نشست های فصلی، منجر می شود تا به یک شبکه اطلاع رسانی منجسم در حوزه نظام سلامت دست یابیم. برقراری شبکه اطلاع رسانی در نظام سلامت، دیدگاه ها را به یکدیگر نزدیک کرده و ماهیت شبکه ای روابط عمومی های دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی را محقق کند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: در این اجلاس، همچنین، به مبحث آموزش مداوم، آموزش به صورت مجازی و آموزش از راه دور نیز پرداخته خواهد شد، تا با تربیت مدیران و تقویت بنیه علمی و مهارتی روابط عمومی ها، به صورت آبشاری، این توانمندی ها را به بدنه روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و همچنین، شبکه های بهداشت و درمان کشور، منتقل کنیم. در واقع، هدف غایی ما، تحقق یک شبکه منسجم اطلاع رسانی در نظام سلامت است.
مشاور عالی وزیر بهداشت در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان های تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی: پاسخگویی، وجه مشخصه یک روابط عمومی موفق است
مشاور عالی وزیر بهداشت گفت: روابط عمومی ها در بسیاری مواقع خط مقدم سازمان محسوب شده و مسئولیت بسیاری از مشکلات سازمان را برعهده گرفته و پاسخگو هستند. بنابراین جایگاه عزت مندی دارند.
دکتر محمداسماعیل اکبری در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان های تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی، بیان کرد: از خصوصیات کلی روابط عمومی ها در سازمان ها، این است که عالم و عامل به اخبار و مطالب بوده و قدرت انتشار مطالب را برای گروه های مختلف هدف داشته باشند. انتشار مطالب، باید متناسب با نیاز سه گروه هدف از جمله، مردم، سیاستگذاران و سیاستمداران و مجریان صورت گیرد. هر روابط عمومی که توانست این هماهنگی را درون سیستم ایجاد کرده و ارتباط موثری بین گروه های هدف ایجاد کند، موفق خواهد بود.
مشاور عالی وزیر بهداشت در ادامه، افزود: روابط عمومی ها در بسیاری مواقع خط مقدم سازمان محسوب شده و مسئولیت بسیاری از مشکلات سازمان را برعهده گرفته و پاسخگو هستند. بنابراین جایگاه عزت مندی دارند.
دکتر اکبری با بیان اینکه روابط عمومیهای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در فاز اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشارخون، عملکرد خوبی داشتند، افزود: سالانه حدود ۹۷ هزار نفر در اثر ابتلا به بیماری های منتسب به پرفشاری خون، جان خود را از دست می دهند، لذا وزارت بهداشت بر نقطه حساسی تمرکز و اقدام به برگزاری بسیج ملی کنترل فشارخون کرد. در این زمینه، دانشگاه های علوم پزشکی همکاری بسیار خوبی داشتند. اما آنچه در حال حاضر اهمیت دارد، این است که کار روابط عمومی ها در این زمینه به اتمام نرسیده است، چراکه در این کمپین، ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مورد جدید مبتلا به فشارخون بالا و حدود ۱۰ میلیون مورد در معرض خطر، شناسایی شده است، بنابراین مراقبت، درمان، آموزش و محافظت از سلامت این افراد جزو اولویت های برنامه قرار دارد.
|
نظر بدهید