کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات: مدیریت یکپارچه ارتباطات بدون دسترسی به اطلاعات یکپارچه نشدنی است

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- سیروس دهقان کارشناس ارشدفناوری اطلاعات و متخصص سیستم های هوشمند ارتباطات در دهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی با بیان این مطلب گفت: عصر کنونی را می بایست عصر کشف دانش دانست.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) سیروس دهقان کارشناس ارشدفناوری اطلاعات و متخصص سیستم های هوشمند ارتباطات در دهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی با بیان این مطلب گفت: عصر کنونی را می بایست عصر کشف دانش دانست. وی افزود، عصری که سپری شد، عصر اطلاعات نام داشت؛ لیکن در حال حاضر دنیا مملو از اطلاعات شده است. در هر 60 ثانیه بیش از 72 ساعت فیلم در یوتیوب قرار داده می شود، بیش از 121.000 توئیت در توئیتر قرار داده می شود، بیش از 694.000 جستجو در گوگل انجام می شود، بیش از 208.000 عکس و 695.000 پست در فیس بوک آپلود می شود. حجم عظیم اطلاعات، دنیا را به جنگلی از اطلاعات مبدل نموده است. بیش از 80% اطلاعات موجود در قالب متن هستند. سایر رسانه های صوتی، ویدیویی و کاغذی نیز با بهره گیری از نرم افزارهای خاص قابل تبدیل به نسخ متنی را دارند. این اطلاعات متنی عموما ساخت نایافته و غیر منظم هستند فلذا قابل بهره وری نیستند. علم متن کاوی با منظم نمودن اطلاعات و سپس گروه بندی و خلاصه سازی آنها توسط الگوریتم های داده کاوی، سبب کشف و تولید دانش از اطلاعات و تبدیل آنها به اطلاعات یکپارچه و منظم می گردد.
 
 این دانش در کلیه علوم علی الخصوص سیستم های ارتباط با مشتریان، صدای مشتری، سیستم های تجمیع اخبار و رسانه ها و… کاربرد فراوانی دارد. وی افزود در حال حاضر و آینده نزدیک، روابط عمومی و بازاریابی بخش بزرگی از کاربران دانش متن کاوی و داده کاوی خواهند بود. روابط عمومی ها با بکارگیری این دانش قادر خواهند بود اطلاعات سیستم های مدیریت ارتباطات مشتریان، نظرات و پیشنهادات مشتریان، ایمیل ها و خبرهای حوزه را توسط نرم افزارهای متن کاوی و داده کاوی تجزیه تحلیل نمایند و از نتایج این اطلاعات، سازمان خود را در مسیر مناسب قراردهند. دهقان در ادامه سخنرانی اش با اشاره به این مطلب که در آینده جنگ بر سر استعدادهاست؛ به آینده دنیای ارتباطات پرداخت. ابزارهای ارتباطاتی مانند عینک های گوگل، موبایل های نسل بعد، تکنولوژی نمایشگرهای هوشمند، سیستم های آموزشی نسل بعد و آینده وب سایت های اینترنتی از جمله موارد عنوان شده بوده است.