چهرۀ ماندگار روابط عمومی ایران به خاک سپرده شد

بهشت زهرا، قطعۀ نام آوران. این آدرس خانۀ جدید مردی از جنس ارتباطات و روابط عمومی است که صبح امروز به خاک سپرده شد.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| بهشت زهرا، قطعۀ نام آوران. این آدرس خانۀ جدید مردی از جنس ارتباطات و روابط عمومی است که صبح امروز به خاک سپرده شد.
 
 به گزارش شارا به نقل از عطنا، هوشنگ عباس زاده، اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۰ هجری شمسی در مشهد مقدس به دنیا آمد و تحصیلات خود را در دانشگاه ایالتی اکلاهمای آمریکا سپری کرد.
 
 مردی که به گواه همکاران، دوستان و شاگردانش همیشه لبخند بر لبانش جاری بود و روابط عمومی را همین لبخندها و تسخیر قلب ها می دانست. عباس زاده آرزوی زیبایی داشت. همیشه می گفت «دیده شدن، شنیده شدن و فهمیده شدن» تنها آرزوی من است.
 
 او در پاییز ۸۷ از دانشگاه علامه طباطبائی بازنشسته شد و از سوی استادان دانشکدۀ علوم ارتباطات این دانشگاه به عنوان «چهره ماندگار در تولید علم بومی در حوزه روابط عمومی» نامیده شد.
 
 هادی خانیکی، استاد علوم ارتباطات و همکار او در دلنوشته ای که برای فقدان استاد نوشته است، آورده است: خانواده ارتباطات عضوی صمیمی، نیک‌سرشت و خوش‌رفتار را از دست داد. مرگ برای استاد هوشنگ عباس‌زاده، که هنوز بسیاری از عرصه‌ها با خاطرۀ حضور پرمهرش گرم است، خبری زودرس و تلخ بود. هرجا از جمع‌ها و نشست‌های دوستانه و حرفه‌ای و علمی خبری بود، پای ثابت صحبت و همنشینی بود و از «وصل» و «رفاقت» هرگز دریغ و کوتاهی نداشت. رفیق و شفیق و درست‌پیمان بود و دوست را در هیچ رفتار و گفتاری وا نمی‌نهاد. حرفۀ روابط عمومی را خوب می‌شناخت و به درس‌هایش در این باب خود عامل بود. رفتارش پیشاپیش گفتارش بود و سلوکش گویاتر از زبانش. نزدیک سه دهه در اتاق‌های کوچک گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در همسایگی هم زیستیم و فراز و فرودهای دوران را در کنار هم تجربه کردیم. حاصل آن ایام جز خاطره‌ای خوش از نیک‌ذاتی، نیک‌خویی و خوش‌رویی او برای من نیست. امید آنکه این‌ها همه سرمایه‌اش برای زیستن در دنیای جاودانگی‌ها باشد. و اما صبح امروز در مراسم خاکسپاری او، استاد کاظمی دینان از پیشکسوتان روابط عمومی کشور و محمد مهدی فرقانی، رئیس دانشکدۀ علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی سخنانی در وصف وی بیان کردند.
 
 فرقانی که حدود نیم قرن با استاد همکار بوده، گفت: عباس زاده برای «ارتباطات» خلق شده بود. همیشه لبخند داشت و مهربان بود. او روح زمانۀ ما بود و با روابط عمومی زندگی می کرد و به آن عشق می ورزید.
 
 فرقانی ادامه داد: اصلاً انتظار این فقدان نابهنگام را نداشتیم و هنوز هم باورمان نشده است که او دیگر بینمان نیست.
 
 فرقانی در ادامه سخنانش از خانوادۀ استاد عباس زاده تشکر کرد که در روزهای بیماری استاد، خم به ابرو نیاورند و در نهایت عشق و محبت گِرد او بودند.
 
 رئیس دانشکدۀ ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی گفت: به نمایندگی از جامعۀ ارتباطات و روابط عمومی کشور، استادان، دانشجویان و دانش آموختگان، این فقدان را به خانوادۀ استاد عباس زاده تسلیت می گویم.
 
 او تاکید کرد که استاد هیچوقت از دل و ذهن ما نمی رود و یادش همیشه با ما است.
 
 فرقانی که سال ها با استاد عباس زاده همنشین و همدم بود، اظهار کرد: مشی و منش استاد عباس زاده فراموش شدنی نیست. او «روح مجسم روابط عمومی در جامعۀ فاقد روابط عمومی» بود.
 
 در ادامه، دکتر فرقانی، پیام سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که خطاب به خانواده استاد هوشنگ عباس‌زاده و جامعۀ ارتباطاتی کشور ارسال شده بود، قرائت کرد.
 
 گفتنی است، هوشنگ عباس‌زاده، پیشکسوت عرصه روابط عمومی ایران و عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه علامه طباطبائی، عصر جمعه ۱۷ خرداد ماه بر اثر ایست قلبی در سن ۶۸ سالگی در بیمارستان امام حسین(ع) تهران درگذشت. پیکر این استاد فقید، امروز یکشنبه پس از تشییع بر روی دستان دوستداران، همکاران و شاگردانش در قطعۀ نام‌آوران بهشت زهرا(س) آرام گرفت.