شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || در سالهای اخیر، کارکنان صنعت فناوری با شرایط سختی مواجه شدهاند. اخراجهای ناگهانی و عمل نکردن به وعدههایی که به آنها داده شده بود، فشار زیادی بر آنها وارد کرده است.
از سال ۲۰۲۲، کاهش سرمایهگذاریها و کمبود منابع مالی، بسیاری از استارتآپهای فناوری را که در مراحل اولیه بودند، به مشکلات بزرگی دچار کرد. این شرکتها همیشه در دو سطح متفاوت عمل کردهاند: در یک سو، شرکتهای بزرگ و سرمایهگذاران قدرتمند قرار دارند؛ و در سوی دیگر، کارآفرینان کوچکی که بیسروصدا در حال فعالیتاند. با ورود هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۳، فاصله بین این دو گروه بیشتر شد.
بسیاری از مشکلات صنعت فناوری به هوش مصنوعی نسبت داده شده است، اما در واقع این فناوری تنها نشانهای از تغییرات بزرگتر در این صنعت است. سرمایهگذاران بهجای تمرکز بر نوآوری واقعی، بهدنبال سود سریع از هوش مصنوعی رفتند، و این تغییرات فشار مضاعفی را به کارکنان فناوری وارد کرد. آنها از یک سو احساس میکنند که جایگزینپذیر شدهاند و از سوی دیگر، به خاطر عملکرد شرکتهای بزرگ، مورد انتقاد قرار گرفتهاند.
با کاهش نیروی انسانی توسط شرکتها، کارکنان فناوری احساس ناامنی شغلی و نگرانی از جایگزین شدن توسط هوش مصنوعی پیدا کردهاند. این شرایط باعث شده است که آنها به اعتراض و احقاق حقوق خود فکر کنند. پیشبینی میشود که در سال ۲۰۲۵، شاهد حرکتهای اعتراضی گسترده در میان کارکنان فناوری باشیم که به دنبال حفظ ارزش انسانی در صنعت خود هستند.
نویسنده: جو پروکوپیو، مؤسس
منبع انگلیسی: مجله Inc.
منبع فارسی: شارا
تاریخ انتشار: ۳۱ اکتبر ۲۰۲۴
انتهای پیام/
<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>
با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:
نظر بدهید