شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–||نویسنده| بلک جینجر |||مترجم|مریم میرعبدالحق|| کلمه “پادکست” قبل از فیس بوک، یوتیوب و توییتر بوجود آمده است. پادکست ها یک رسانه مردمی هستند که فرصت بزرگی را برای متخصصان روابط عمومی فراهم می کنند. در اینجا چند دلیل وجود دارد، برای اینکه چرا باید آنها را در اولویت استراتژی برای ارتباطات بعدی خود قرار دهید:
محتوای کیفیت
با داشتن پادکست های بسیار زیاد، به معنای واقعی کلمه همه چیز دارید. با محتوایی که برای مخاطبان و جایگاه خاص خود طراحی کرده اید، بلافاصله آن را به یک وسیله هدفمند تبدیل کنید تا بتواند سلیقه های فردی را تأمین کند؛ خواه یک روند در حال اجرا، داستان های مجرمانه، رهبری یک تجارت و یا حتی یک طالع بینی باشد.
به همین ترتیب وقتی نوبت به پادکست ها می رسد، دلیل بر این است که اگر پادکست خاصی را بارگیری یا به اشتراک گذاشته باشید یعنی علاقه خاصی به موضوع دارید. شنوندگان نیز در حال حاضر درگیر هستند و احتمالا بیشتر گوش می دهند. برای جلب توجه نیازی به دکمه طعمه کلیک یا مجانی نیست!
بنابراین، اگر یک نام تجاری با جایگاه مناسب دارید که نیاز دارید تا آن را معرفی کنید، به دنبال پادکست با موضوع مشابه باشید. رویکرد پادکست به همان روشی عمل می کند که شما به یک روزنامه نگار یا سردبیر نزدیک می شوید زیرا احتمالاً در آنجا فرصت دارید تا به عنوان سخنگوی مربوطه و به عنوان میهمان حضور داشته باشید.
به یاد داشته باشید: از پادکست ها به عنوان یک ابزار فروش استفاده نکنید. شنوندگان پادکست داستان خوبی می خواهند، بنابراین حتماً آنچه که باید بگویید را به گونه ای تهیه کنید که ارزش گوش دادن داشته باشد.
بدون مرز و زمان
پادکست ها یک بستر جهانی هستند. این سطح از دسترسی صدا، مخاطبان انبوهی را جذب می کند. اکنون محتوای شما می تواند بسیار فراتر از بازاری که در آن ثبت شده است، گسترش یابد و یکی از بهترین قسمت های پادکست این است که افراد می توانند هفته ها، ماه ها یا حتی سال ها پس از انتشار اولین بار، محتوای آن را پیدا کنند.
این بدان معناست که به عنوان بخشی از محتوا، مدتها پس از بسته شدن کمپین شما یا مشتری هایتان، پادکست کار خود را ادامه می دهد. می توان بارها و بارها به آن مراجعه، به راحتی با آن ارتباط برقرار کرد و از آن برای تأمین فرصتهای دیگر مانند صحبت کردن در هنگام وقایع استفاده شود.
مشارکت تضمین شده (خوب، تقریبی)
یک واقعیت جالب اینجاست: در هر روز ساعت گوش دادن به پادکست بیشتر از ساعت تماشای فیلم است. متخصصان روابط عمومی می توانند از این واقعیت استفاده کنند که پادکست ها “رسانه ثانویه” هستند به این معنی که می توانید هنگام انجام کارهای دیگر به آنها گوش دهید (مانند رفت و آمد، دویدن و غیره). یک فیلم (که مدت زمان بیشتری را می طلبد و معمولاً برای ساختن آن پول نیاز است) توجه کامل و اختصاصی یک شخص را می طلبد که بیاید بنشیند و با آن روبرو شود که بسیار سخت است.
دوم اینکه پادکست به نفع شماست. ۸۰ درصد از شنوندگان پادکست به همه قسمتهای مشترک آنها گوش می دهند! (در مقایسه با مقدار کاهش یافته فیلم های مشاهده شده در یوتیوب!) میانگین زمان پادکست ۴۰ دقیقه طول می کشد، این بدان معناست که مردم وقت زیادی را برای گوش دادن به آنها اختصاص می دهند.
شنوندگان پادکست در حال تغییر هستند
شاید شما علاقه مند باشید بدانید که میانگین سنی شنوندگان پادکست ۳۸.۵ سال است، اما آمارها نشان می دهد که این میزان به آهستگی در حال کاهش است و به سمت جوانتر شدن مخاطبان می رود.
فضای پادکست در حال توسعه و متنوع تر شدن است. با بزرگ شدن آن، یک فرصت شگفت انگیز برای بازاریاب هایی بوجود می آید که برای نام تجاری خود به دنبال مخاطبان هدف هستند. تنها باید موقعیت خود را پیدا کنید.
بنابراین با آمدن روز بین المللی پادکست در تاریخ ۳۰ سپتامبر، به این فکر کنید که چگونه یک پادکست می تواند بستر مناسبی برای داستان شما باشد.
منبع مرجع: شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)
|
نظر بدهید