پنج روند غذایی برتر برای سال 2025 که نباید از دست دهید

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || شرکت کروگر (Kroger) پنج روند غذایی اصلی برای سال 2025 را پیش‌بینی کرده است. این روندها شامل:

1. خرده‌فروشان مواد غذایی فریبنده:
مشتریان به سمت محصولات با برچسب خصوصی (مانند برند فروشگاهی) تمایل بیشتری دارند که کیفیت مشابهی با برندهای ملی ارائه می‌دهند اما قیمت کمتری دارند.

2. طعم‌های اسیدی و شور:
غذاهای تخمیر شده و شور مانند زیتون، ترشی، و کیمچی محبوبیت بیشتری پیدا می‌کنند و مشتریان به دنبال ترکیب این طعم‌ها در وعده‌های غذایی خود هستند.

3. رنسانس پروتئین:
مشتریان به پروتئین به عنوان منبعی برای حفظ انرژی و سلامت توجه بیشتری نشان می‌دهند و استفاده از پروتئین‌های گیاهی و مکمل‌هایی مانند کلاژن افزایش می‌یابد.

4. علاقه به طعم‌های تند:
گرایش به استفاده از ادویه‌ها و فلفل‌های جدید از جمله چیلی کالابریایی و چیلی هاچ به منظور افزایش طعم غذاها در حال رشد است.

5. نوآوری در سالاد سزار:
ترکیبات جدید با سس سزار در کنار غذاهایی مانند پیتزا و سبزیجات متنوع، فراتر از استفاده سنتی آن در سالاد، مورد استقبال قرار می‌گیرند.

این روندها نشان‌دهنده تمایل به طعم‌های جدید، استفاده از پروتئین‌های گیاهی و توجه بیشتر به قیمت و کیفیت محصولات هستند.

تاریخ انتشار: 24 اکتبر 2024

منبع انگلیسی: prnewswire

منبع فارسی: شارا

انتهای پیام/

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:

https://telegram.me/sharaPR