اما نکته مورد اهمیت در این نشریهها، هزینههایی اعم از نیروی انسانی، اعتباری و زمانی است که برای تهیه آنها صرف میشود و در نهایت نیز گاهی مورد استقبال کارکنان آن مجموعه نیز قرار نمیگیرد.
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– نشریه نگاه، هفتهنامه خبری، تحلیلی و آموزشیای است که توسط مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش منتشر میشود و طی سالهای گذشته هر بار افرادی از بیرون یا درون آموزش و پرورش، سکان انتشار این نشریه را به دست گرفتند.
به گزارش شارا، انتشار نشریههای داخلی در وزارتخانهها و سازمانها، این روزها روال طبیعی است و این نشریهها در جهت جمعآوری عملکرد مجموعه و اطلاعرسانی به سایر کارکنان منتشر میشود.
اما نکته مورد اهمیت در این نشریهها، هزینههایی اعم از نیروی انسانی، اعتباری و زمانی است که برای تهیه آنها صرف میشود و در نهایت نیز گاهی مورد استقبال کارکنان آن مجموعه نیز قرار نمیگیرد.
مدت زمانیست که نشریه «نگاه» آموزش و پرورش نیز به این وضعیت دچار شده است تا جایی که علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در مراسم معارفه رئیس جدید مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی این وزارتخانه به موضوع «وزیرنامه» بودن نشریه آموزش و پرورش اشاره کرد.
وی با بیان اینکه روابط عمومی نباید نهادی باشد که وزیر را یک عنصر ملکوتی، آسمانی و بی نقص معرفی کند، گفت: «روابط عمومیها باید ضعفهای مدیران را به آنها گوشزد کنند و واقعیات جامعه را به آنها انعکاس دهند».
وی با تأکید بر ایجاد تحول در نشریه نگاه و بیان این مطلب که «وزیر نامه بودن را از نشریه نگاه بگیرید»، یادآور شد: «نگاه یک نشریه تخصصی وابسته به رویدادهای آموزش و پرورش است که باید در این زمینه فعالیت کند».
نشریه نگاه، هفته نامه خبری، تحلیلی و آموزشی وزارت آموزش و پرورش است که توسط مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی این وزارتخانه منتشر میشود و طی سالهای گذشته هر بار افرادی از بیرون یا درون آموزش و پرورش، سکان انتشار این نشریه را به دست گرفتند.
مشکلات نشریه نگاه را میتوان در بخشهای محتوایی، نیروی انسانی و مالی بررسی کرد؛ بخش محتوایی نشریه نگاه طی سالهای اخیر روند انتشار اخبار روزمره وزارتخانه را به خود گرفت که بر محور وزیر آموزش و پرورش رقم میخورد.
عدم استفاده از گزارشها و مقالات فرهنگیان سراسر کشور، عدم انتشار نقد، تحلیل، نکات آموزنده و تک محوری شدن محتوای آن بر اساس اطلاعات وزیر، مدیران و معاونان موجب شده است که فرهنگیان کمتر به خواندن آن رغبت داشته باشند.
نمونهای از نشریه نگاه را میتوانید نشریه نگاه مشاهده کنید؛ حتی در همین شماره، یک خبر دو بار در دو صفحه تکرار شده است (خبر «تأسیس مدارس غیردولتی در راستای کوچک شدن و چابکسازی دولت است» در صفحه 6 و 9 کار شده است) و نشان از عدم تسلط بر محتوای نشریه را دارد.
اما در بخش نیروی انسانی باید گفت که هر بار، با گرفتن مسئولیت نشریه توسط یک فرد، نیروهای جدیدی نیز با نشریه همکاری میکردند که مشکلات مالی از عدم پرداخت به موقع دستمزدها موجب میشد تا کار انتشار نشریه با حرف و حدیثهای متعدد همراه باشد.
امید است در دوره جدید مدیریت مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش، فضای نشریه نگاه متحول شد و به نشریهای از «وزیر نامه» برای فرهنگیان تبدیل شود.
فارس
دریافت فایل کامل نشریه نگاه
|
نظر بدهید