شبکه اطلاع رسانی روابطعمومی ایران (شارا)–|| مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگر میخواهیم در جامعه این بیماری کاهش پیدا کند تنها راهحل یک مثلث است که مردم، رسانه و تیم بهداشتی را تشکیل میدهد و اگر این مثلث به درستی فعالیت خود را انجام دهد، قطعا میتوانیم بر این بیماری پیروز شویم و بیماری را مهار کنیم.
دکتر حمیدرضا رحیمی در برنامه اینستاگرامی دومین رویداد تداکس سلامت ایران در خصوص نقش اطلاعرسانی در پاندمی کرونا اظهار کرد: نقش روابط عمومی در پیشگیری از اینکه مردم مبتلا شوند و ابتلاء آنها منجربه بستری در بیمارستانها شود، بسیار اهمیت دارد و باید مسیری را ایجاد کنیم که افراد کمتری استرسها و اضطرابها را در این شرایط درک کنند.
وی افزود: نقش افکار عمومی در این زمینه بسیار مهم است و در شرایطی که بیماری کرونا در پیک متوسط قرار داشت، تمام تلاش خود را کردیم تا به مردم اطلاع دهیم که در این شهر چه اتفاقاتی میافتد. همکاران در حوزه بهداشت و درمان سختیهای زیادی را در زمینه کرونا تحمل میکنند. پزشکی که در طول ۲۴ ساعت باید ۱۲ ساعت لباسهای سخت را به تن کند و برای اینکه به سرویس بهداشتی کمتر برود آب کمی میخورد چراکه باید این لباسهای بسیار سخت و سنگین را از تن دربیاورد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: بالاترین و بهترین وسیلهای که ما انسانها در اختیار داریم جانمان است و عدهای ایثار میکنند و جان خود را کف دست میگذارند و ساعتهای زیادی را در کنار بیماران کرونایی قرار میگیرند. اگر میخواهیم در جامعه این بیماری کاهش پیدا کند تنها راهحل یک مثلث است که مردم، رسانه و تیم بهداشتی را تشکیل میدهد و اگر این مثلث به درستی فعالیت خود را انجام دهد، قطعا میتوانیم بر این بیماری پیروز شویم و بیماری را مهار کنیم.
وی بیان کرد: فضای مجازی هم خوب است و هم بد. خوبیها را باید پیدا کنیم و بدیها را کنار بگذاریم. شایعات و اخبار نادرست را باور نکنید؛ چراکه در این فضا بسیاری از افراد با اهداف مشخص اخبار جعلی را منتشر و گسترش میدهند و مردم نباید ابزار دست آنها قرار گیرند. بنابراین باید دانست منابع درست اطلاعاتی را از کجا به دست آوریم و به آنها رجوع کنیم و به اشتراک گذاریم.
رحیمی اضافه کرد: اگر این اتفاق رخ ندهد و اخبار جعلی گسترش پیدا کند، ما به عنوان افرادی که در تیم سلامت فعالیت میکنیم با مشکل بزرگی مواجه میشویم که تعداد زیادی از مردم دچار افکار نادرست هستند و زمانی که به تیم بهداشتی مراجعه میکنند، نمیدانند که چه کاری درست است. بنابراین فضای مجازی تیغ دولبهای است که باید اخبار درست و نادرست را از هم تشخصیص داد و سپس به انتشار آن پرداخت.
|
نظر بدهید