نشست مدیران و روسای روابط عمومی حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش

نشست مدیران و روسای روابط عمومی حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش ظهر امروز در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی برگزار شد.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) نشست مدیران و روسای روابط عمومی حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش ظهر امروز در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی برگزار شد.

به گزارش پانا، این نشست به منظور انسجام بخشی و هماهنگی سیاست های رسانه ای وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ و با حضور مدیران و روسای روابط عمومی حوزه های ستادی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

نظری رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی با بیان برخی از محورهای اصلی سیاست های رسانه ای وزارت آموزش وپرورش تصریح کرد: نمی توان درهای آموزش و پرورش را به روی جامعه بست . تفکر و روشی که به دنبال دیوار کشیدن دور مدرسه باشد هیچ کمکی به رشد آموزش وپرورش نمی کند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی گفت: وقتی یک عضو ارشد اتاق بازرگانی، یک بازیگر تئاتر و سینما، یک جامعه شناس مشهورکشور، یا یک کارآفرین در رسانه درخصوص مسائل موجود در آموزش و پرورش اظهار نظر می کند،کمترین مسئولیت ما در مقابل این اظهار نظر، استقبال و تشکر از اوست.

وی تصریح کرد: ما به هیچ وجه حق محصور کردن بچه ها در قالب های قدیمی و پیش طراحی شده را نداریم ما حق قطع یا کاهش ارتباط مدرسه با ظرفیت های موجود در مدرسه و واقعیت ها را نداریم.

نظری گفت: سال هاست در دنیا از مغز اجتماعی ( social brain) و ارتباطی صحبت می شود و مغز کودکان و دانش آموزان ما بدون ارتباط محیط بیرونی قادر به رشد نیست.

وی با تاکید بر سخن وزیر محترم در خصوص ذینفعان آموزش و پرورش گفت: به طور شفاف، سیاست خبری و رسانه ای وزارت آموزش و پرورش توجه به ذینعفان این سازمان یعنی معلمان، ‌دانش آموزان و اولیا است. این سه عنصر، پررنگ ترین عناصر خبری ما در این سازمان بزرگ هستند و ما روابط عمومی ها باید تلاش کنیم اخباری را بیشتر پوشش دهیم که این عناصر را به رسمیت بشناسد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی رسالت اصلی مدیران روابط عمومی را بازنشر واقعیت های اجتماعی به مدیران بالادست و به حرکت در آوردن بدنه سنگین اداری دانست و گفت: روابط عمومی های آموزش و پرورش باید به توسعه ارتباط مدرسه با محیط اجتماعی کمک کنند و بدانند که از مدرسه محبوس و منزوی اتفاقی برای توسعه این سازمان و ایران نمی افتد.

وی بر تسهیل و تسریع روابط با خبرنگاران تاکید کرد و تصریح نمود: سرعت پاسخگویی به مسائل و ابهامات جز حقوق ذینفعان و خبرنگاران است که در این خصوص استان ها عملکردی عالی دارند ولی در معاونت های حوزه ستادی باید این امر تسریع شود.

در ادامه جلسه «نجات بهرامی» معاون رسانه مرکز روابط عمومی وزارتخانه در سخنان کوتاهی با اشاره به اهمیت موضوع رسانه‌ها و فضای مجازی گفت: با توجه به اهمیت فضای مجازی، لازم است در هر معاونت یک نیرو صرفا به رصد فضای مجازی بپردازد تا موضوعات این حوزه را رصد کرده و برای آنان پاسخ تهیه کنیم.

بهرامی با بیان لزوم برقرای ارتباط دوسویه و سریع با خبرنگاران و جلب رضایت آنان گفت: برای راضی نگه داشتن خبرنگاران، گاهی لازم است میانبرهایی بصورت فوری به معاونت های حوزه ستادی زده شود تا به برخی سوالات پاسخ سریع داده شودو خبرنگاران درگیر بوروکراسی دست و پاگیر نشوند.

وی ادامه داد: کانال ها و سایت های هر معاونت باید به گونه ای سیاست گذاری و تقویت شود که به عنوان یک مرجع خبری در رابطه با موضوعات همان معاونت، در وزارتخانه به حساب آید.

در ادامه جلسه «حمید محمدی» معاون فرهنگی- هنری مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی در سخنانی کوتاه به اهمیت موضوع مستندسازی و به اشتراک گذاری بانک اطلاعات پرداخت.

سپس مدیران و روسا روابط عمومی‌های معاونت‌های حوزه ستادی با اشاره به احساس نیاز برای تهیه نظام‌نامه روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش خواستار چاپ یک نشریه مکتوب و اختصاص یک برنامه تلویزیونی و رادیویی جهت بازتاب فعالیت‌های آموزش‌وپرورش شدند.