شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شوراها، شهرداری تهران در جمع مدیران روابط عمومی معاونت ها و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران برنامه سوم شهر تهران راتشریح کرد و گفت: «این برنامه سرنوشت ۵ ساله پایتخت را رقم می زند.»
به گزارش شارا به نقل از خبرگزاری برنا، حجت الله میرزایی، رویکرد برنامه سوم شهر تهران را مشارکتی و اجتماع محور دانست و افزود: این طرح علاوه بر ۲۲ منطقه، ۱۲۳ ناحیه و ۳۵۴ محله پایتخت را نیز درگیر خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه تهران، مسائل و مشکلات فراوانی دارد اما در این میان ۷ مسأله اصلی مورد توافق است، تأکید کرد: آلودگی های محیط زیستی به ویژه آلودگی هوا و ترافیک توانفرسا و حمل و نقل نامناسب از جمله اصلی ترین مسائل شهر تهران محسوب می شوند.
میرزایی با بیان اینکه نابرابری فضایی بین مناطق مختلف تهران، تاب آوری و ایمنی پایین شهر در مقابل حوادث و بلایا از دیگر مسائل پایتخت هستند، تصریح کرد: جامعه بی تفاوت و بی تفاوتی جامعه در مقابل مسائل و مشکلات دیگران، موضوع مالیه شهری و ساز و کار سنتی حاکم بر اقتصاد شهری در کنار حکمرانی بد شهری، مشکلات دیگری هستند که تهران با آنها رو به رو است.
وی با اشاره به توافق اجمالی برای حرکت در مسیر حل مشکلات مذکور و ابراز امیدواری نسبت به تصویب برنامه سوم شهر تهران از سوی شورای شهر، اظهار کرد: این برنامه در واقع انعکاسی از مسائل شهر تهران و مشکلاتی است که شهروندان تهرانی با آنها سر و کار دارند.
میرزایی با بیان اینکه روابط عمومی ها زبان گویای شهرداری تهران هستند، تصریح کرد: کارکرد اصلی روابط عمومی ها، برقراری گفت وگوی دو جانبه مدیریت شهری و شهروندان است و اعتقاد دارم مدیران شهری بیش از آنکه به سخن گفتن با شهروندان احتیاج داشته باشند، به شنیدن سخن شهروندان نیاز دارند.
وی با اشاره به ایکنه قبل از اجرای پروژه های عمرانی باید آثار و پیامدهای این پروژه ها بر مردم مورد ارزیابی قرار بگیرد، اظهار کرد: روابط عمومی ها باید بیش از آنکه به مدیران خود تعهد داشته باشند، باید نسبت به مردم متعهد باشند .
میرزایی با بیان اینکه مشارکت شهروندان در امور شهر از طریق مسیر ارتباطی فعال ممکن می شود، تصریح کرد: تردید نکنیم بهترین راه حل ها برای هر محله و هر منطقه را مردم همان محله و همان منطقه می دانند و سیاست های موفق در زمینه تجربه های توانمندسازی بر مبنای اعتمادسازی شکل گرفته است.
رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران نیز در این جلسه با اعلام اینکه برنامه ۵ ساله، نوع نگاه و رویکرد های مدیریت شهری را ترسیم می کند، گفت: برنامه های کوتاه مدت و میان مدت مبتنی بر برنامه ۵ ساله تدوین و روند فعالیت های شهرداری تهران بر مبنای این برنامه ترسیم می شود.
امین عارف نیا با اعلام اینکه انعکاس و انتقال نوع نگاه شهروندان نسبت به مسائل شهر به مدیریت شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: ارتباطات مردمی و اجتماعی در کنار ارتباط رسانه ای و تبلیغاتی باید به کمک تبیین و تشریح برنامه ۵ ساله برای شهروندان بیایند.
گفتنی است در این جلسه مدیران روابط عمومی حاضر، نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با برنامه ۵ ساله سوم شهر تهران و مسائل و مشکلاتی که در حوزه ارتباطی از منظر برنامه ریزی قابل تبیین است را تشریح کردند.
|
نظر بدهید