ممنوعیت چت‌جی‌پی‌تی برای کارمندان اپل

طبق گزارش وال استریت ژورنال، اپل برای توسعه فناوری مشابه خود، استفاده کارمندان از چت جی‌پی‌تی و سایر ابزارهای هوش مصنوعی خارجی را محدود کرد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || طبق گزارش وال استریت ژورنال، اپل برای توسعه فناوری مشابه خود، استفاده کارمندان از چت جی‌پی‌تی و سایر ابزارهای هوش مصنوعی خارجی را محدود کرد.

نگرانی از نقض حریم خصوصی


اپل نگران است که اطلاعات محرمانه شرکت توسط ابزارهای هوش مصنوعی فاش شود. بسیاری از شرکت‌ها، مانند بانک‌ها، خدمات مالی و مؤسسات بهداشتی، از ترس آن که کارمندانشان ناخودآگاه اطلاعاتی محرمانه‌ و حساس به چت‌بات ارسال کنند از به‌کارگیری چت جی‌پی‌تی خودداری کرده‌اند.

اپل تنها نیست


سامسونگ هم پس از کشف اینکه کارمندانش اطلاعات حساس کد منبع را در این پلتفرم آپلود کرده‌اند، استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مانند آن را ممنوع کرد.

محدودیت‌ها ادامه دارد؟


علاوه بر محدود کردن استفاده از چت جی‌پی‌تی، اپل استفاده از  GitHub را برای کارمندانش ممنوع کرده‌است. سامسونگ نگران است که داده‌های منتقل شده به پلتفرم‌های هوش مصنوعی مانند Bing و Bard ممکن است در اختیار سایر کاربران قرار بگیرد.

راه حل مایکروسافت


مایکروسافت در حال کار روی نسخه‌ای از چت جی‌پی‌تی برای مشتریان تجاری است که به منظور رفع نگرانی‌های حریم خصوصی طراحی شده است./ فکت‌یار

 

انتهای پیام/

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>