شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || مدیر روابطعمومی و مدیر رسانهای نیکاپارس چالوس تمدید کرد.
به گزارش رسانه رسمی باشگاه نیکاپارس چالوس، اسماعیل بابائی دوست مدیررسانهای مدیر روابطعمومی و مدیررسانهای فصل گذشته نیکاپارس، قرارداد خود را با باشگاه تمدید کرد و در جمع چالوسیها ماندنی شد.
محسن بنگر کاپیتان سابق پرسپولیس و مربی نام آشنای فوتبال ایران هدایت نیکاپارس را برعهده دارد و چالوسیها در رقابت های لیگ دسته دوم حضور دارند و از آن ها به عنوان یکی از مدعیان اصلی صعود به لیگ دسته اول یاد میشود.
اسماعیل بابائی دوست همراه زندی بتن کلاردشت سابقه حضور در لیگ برتر و لیگ دسته اول فوتسال کشور به عنوان مدیررسانهای و مدیر روابطعمومی در کارنامه دارد و حتی طعم قهرمانی در لیگ یک و صعود به لیگ برتر را چشیده است. همچنین مدیررسانهای تیم فوتبال شهرداری نوشهر و اترک بجنورد نیز بوده است.
گفتنی است او پیش از این به عنوان مدیر روابطعمومی و مدیررسانهای به مدت دو فصل در لیگ یک والیبال نیز فعالیت کرده است که هر دو فصل به رتبه سوم همراه ایرانشید چالوس رسیده است.
انتهای پیام/
نظر بدهید