
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–|| رشته مدیریت رسانه یکی از رشته های نوپا در دنیا و همینطور در ایران می باشد. همانطور که مطلع هستید این رشته از مقطع کارشناسی ارشد شروع شده (مقطع لیسانس ندارد) و در دانشگاه های تهران (دانشکده مدیریت و پردیس فارابی قم، مجازی)، علامه طباطبایی، صدا وسیما، پژوهشگاه علوم انسانی، دانشگاه آزاد، پیام نور و… هم چنین دوره دکتری آن نیز در دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد ارائه می شود.
انتخاب رشته تک رقمی ها بین دانشگاه صدا و سیما و دانشگاه تهران:
به نظر می رسد کسی که موفق به کسب رتبه تک رقمی می شود نگرانی بابت انتخاب رشته نداشته باشد، اما این افراد با مسائل مربوط به خود مواجه می شوند. مثلا تهران بهتر است یا صدا و سیما یا علامه و…. ؟؟
بنده به دلیل تجربه ی تحصیل در دانشگاه تهران و صدا سیما و ارتباط با دانشگاه های دیگر توصیه ای که به شما دارم این است که با توجه به علاقه اصلیتان که منجر به انتخاب رشته مدیریت رسانه برای ادامه تحصیل شما شده است، دقت لازم را در انتخاب خود داشته باشید که در آینده از انتخاب خود پشیمان نشوید. (مثلا داوطلبانی که به فکر حضور در صدا وسیما و فعالیت در آنجا هستند این نکته را مدنظر داشته باشند که دانشگاه صدا و سیما بهترین راه برای ورود می باشد، اما راه های دیگری هم وجود دارد!)
برای آینده تحصیلی خود چشم انداز داشته باشید و بخاطر یک هدف کوچک اهداف بزرگ خود را فدا نکنید. به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر توجه کنید. شاید با انتخاب دانشگاه صدا و سیما (روزانه) فرصت ادامه تحصیل مشکل تر شود. هرچند که غیر ممکن نیست. یعنی همزمان با کار می شود در فضای دانشگاهی بوده و حتی تدریس هم کرد.
اما اگر صرفا به دکتری فکر می کنید دانشگاهی را انتخاب کنید که تعهد استخدامی برای شما نداشته باشد( تهران، علامه، پژوهشگاه و…) و با توجه به اینکه دکترای این رشته فقط در دانشگاه تهران ارائه می شود اولویت با این دانشگاه و دانشجویان آن می باشد.
مطلبی که لازم به آن اشاره شود عدم پذیرش دانشجویان خانم در مجموعه رشته ارتباطات دانشگاه صدا وسیما می باشد.
انتخاب بین دانشگاه تهران یا علامه:
دانشگاه علامه طباطبایی در سال 93 پذیرش در رشته مدیریت رسانه نداشت. (در سال های اخیر مجددا پذیرش دارد) دانشگاه علامه به دلیل سابقه طولانی در رشته علوم ارتباطات اجتماعی دارای اساتید با سابقه بیشتری در رشته ارتباطات می باشد. اما وضع مدیریت رسانه به دلیل نو بودن آن در هر دو دانشگاه تهران و علامه بنظر تفاوت چندانی ندارد. مزیت دانشگاه تهران به دلیل ادامه تحصیل در مقطع دکتری می باشد که پذیرش آن نیز کم می باشد ( 5 نفر) این را هم مدنظر داشته باشید که ممکن است امسال این دانشگاه ها هم برای ورودی ارشد! مصاحبه داشته باشند به هر حال آمادگی هر گونه تغییرات را داشته باشید.
نظر شما درباره پژوهشگاه علوم انسانی:
پژوهشگاه علوم انسانی سال 93 یکباره تصمیم به پذیرش دانشجو در رشته مدیریت رسانه گرفته است و امسال نیز باید تا موقع انتخاب رشته صبوری کرد.
اما تجربه نشان می دهد ماهیت پژوهشگاه علوم انسانی بیشتر کارهای پژوهشی کاربردی و تحقیقات میدانی می باشد هر چند انجام هر گونه کار پژوهشی بستگی به شخص دانشجو دارد.
نظر شما درباره پردیس فارابی یا قم دانشگاه تهران:
تعدادی از اساتید دانشکده مدیریت در پردیس قم نیز تدریس دارند هر چند در مدرک شما نام پردیس قم قید خواهد شد.
انتخاب بین مجازی دانشگاه تهران یا پیام نور:
انتخاب مجازی یا پیام نور بستگی به شخص دارد اگر فرصت حضور در سرکلاس را ندارید مجازی به دلیل ارتباط مجازی و اینترنتی آنلاین با اساتید و دانشجویان مجازی دانشگاه تهران بهتر است، حضور دانشجو فقط ایام امتحانات و هم چنین جلسه معارفه برای آشنایی بیشتر با اساتید و دانشجویان که معمولا در اواخر ترم برگزار می گردد، الزامی است.
سجاد کرمی نامیوندی رتبه 2 کنکور ارشد 93
مشاور تحصیلی و کنکوری skn.karami@gmail.com
|
نظر بدهید