شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–|| مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد با قدردانی از نگاه ویژه فرماندار ابرکوه در تقویت و جایگاه روابط عمومی شهرستان گفت: مسئولان روابط عمومیها نه تنها قلب نهادهای دولتی در ارتباط با مردم هستد بلکه نقش موثری در توسعه و سرمایه گذای استان دارند.
به گزارش شارا، علی صالحی روز یکشنبه در شورای هماهنگی روابط عمومی استان و ۱۰ فرمانداری شهرستان در ابرکوه با اشاره به موقعیت جغرافیایی این شهرستان افزود: روابط عمومیهایی موفق هستند که در معرفی درست دستگاههای دولتی، و شناخت بهتر مردم نقش تأثیرگذاری دارند و با تمام توان توجه مردم را به خدمات دولت جلب کنند.
وی با بیان اینکه روابط عمومیهای با اقناع افکار عمومی نسبت به انعکاس خدمات دولت، تصریح کرد: روابط عمومیها با ابزار هنر در انعکاس خدمات دولت تدبیر و امید، که همان خدمات نظام جمهوری اسلامی به مردم است، تلاش کنند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد تاکید کرد: ابرکوه ظرفیتهای بالایی در حوزه گردشگری و کشاورزی دارد و از این ظرفیتها باید برای جذب گردشگر داخلی و خارجی و افزایش تولید بخش کشاورزی با روشهای نوین استفاده کرد.
صالحی افزود: جاذبههای گردشگری تاریخی و طبیعی میتواند این شهرستان را به قطب مهم گردشگری استان تبدیل کند.
همچنین فرماندار ابرکوه در این نشست با اشاره به نقش روابط عمومیها در اطلاع رسانی خدمات دولت و حاکمیت نظام گفت: روابط عمومیها تریبون دولت و بدنه دولت هستند.
محمد کاظمی نسب اظهار کرد: روابط عمومی دستگاههای دولتی پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند و وظیفه آنها در ارائه خدمات دولت به مردم سنگین است.
رئیس شورای اجتماعی ابرکوه ادامه داد: اطلاع رسانی خدمات و فعالیتهای دولت به مردم و اطلاع رسانی اخبار و اطلاعات داخلی دستگاههای دولتی به مردم ۲ وظیفه مهم مسئولان روابط عمومی است.
فرماندار ابرکوه با اشاره به مشکلات اقتصادی در ۲ سال اخیر تصریح کرد: وضعیت خزانه دولت را اگر بررسی کنیم میبینیم خیلی خوب حجم موجودی خزانه حفظ شده است.
وی ادامه داد: لذا بایستی در حوزه اطلاع رسانی خدمات دولت در بخشهای مختلف مردم را بیش از گذشته آگاه کنیم.
کاظمی نسب همچنین به اعتبار تخصیص یافته در سالهای ۹۷-۹۶ در این شهرستان گفت: برغم مشکلات اقتصادی در ۲ سال اخیر بودجههای خوبی جذب شده است.
فرماندار ابرکوه با اشاره به اینکه، ابرکوه به عنوان یکی از ۱۴ شهر نمونه گردشگری ایران است که با داشتن ۴۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و ثبت ۱۴۳ اثر در فهرست ملی، اضافه کرد: اقدامات مؤثری در چند سال گذشته در حوزه گردشگری شهرستان انجام شده است.
کاظمی نسب افزود: با این تلاشها و اقدامات انجام شده گردشگری محور توسعه شهرستان قرار دارد و درصدد تقویت بیشتر این حوزه هستیم.
وی اجرای چهار هزار هکتار آبیاری نوین، توسعه کشت محصول کم آبخواه، تولید ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی با استفاده از روشهای نوین و علمی و توسعه کاشت محصول گلخانهای را بخشی از فعالیتهای مردمان این دیار در حوزه کشاورزی بیان کرد.
رئیس کار گروه اشتغال ابرکوه همچنین به حوزههای صنعت اشاره کرد و یادآور شد: ساخت چهار واحد تولید فرآوردهای لبنی، ۲ واحد در شرف تأسیس، ساخت و راه ندازی یک واحد تولیدی فولاد و همچنین ساخت یک واحد تولید فولاد با ۷۰ درصد پیشرفت، ساخت و راه اندازی سه واحد تولید کاشی و سرامیک، یک واحد تولید کاشی و سرامیک در شرف تولید بخشی از فعالیتهای انجام شده دولت و نظام در این شهرستان کمتر توسعه یافته است.
وی، تولید ۴۵۰ هزار تن فولاد و ۳۰ هزار تن فرآوردههای لبنی، ۷۰۰ هزار تن انواع موزائیک و سنگهای ساختمانی، هفت هزار تن پلیمرهای صنعتی، چهار هزار تن گاز اکسیژن، ۶۱ هزار تن سنگ آهن ،۶۰ هزار تن خاک صنعتی و خوراک دام، ۳۶ میلیون مترمربع کاشی و سرامیک، ۵۰ دستگاه ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی را بخشی را از تلاشهای کار آفرینان ابرکوه در حوزه صعنت برشمرد که با حمایت دولت انجام شده است.
کاظمی نسب همچنین یادآور شد: از این میزان تولید صنعتی ۵۶ هزار تن میلگرد، هزار تن فرآوردههای لبنی و ۱۵ میلیون مترمربع انواع کاشی و سرامیک که به خارج از کشور صادر میشود.
مدیران و کارشناسان شورای روابط عمومی استان و فرمانداریها در سفر یک روزه به ابرکوه از سرو ۴۵۰۰ ساله و خانه آقازاده دیدن کردند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
|
نظر بدهید