مدیرعامل خبرگزاری فارس گفت:جهاد دانشگاهی با برخورداری از ظرفیت های بی نظیر ایمانی و تخصصی می تواند کلیشه های موجود در عرصه روابط عمومی را بشکند و الگویی موفق در این زمینه ارائه نماید.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری فارس، دومین گردهمایی مدیران روابط عمومی جهاد دانشگاهی با حضور دکترمحمدحسین یادگاری رئیس این نهاد و سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس در مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی در کرج آغاز بکار کرد.
در این همایش، مدیرعامل خبرگزاری فارس طی سخنانی با ابراز خوشوقتی از حضور در جمع مدیران روابط عمومی های جهاد دانشگاهی کشور به عنوان نمایندگان یک قشر متعهد و متخصص ، گفت:رسانه و روابط عمومی از منظر خاستگاه و آموزش های آکادمیک بسیار به یکدیگر نزدیکند اما بنا به دلایل متعدد، کارویژه های این دو ساختار از هم جدا شده و در برخی موارد در مقابل یکدیگر هستند.
وی افزود:صبغه غالب در رسانه های ما ، انعکاس اخبار و گزارش های منفی و انتقادی است و در مقابل روابط عمومی ها صرفا” بر نقاط مثبت و تکذیب هر نوع عیب و ایراد تاکید دارند که این دو نگاه متفاوت ، بعضا” به تقابل میان رسانه ها و روابط عمومی ها می انجامد.
مدیرعامل خبرگزاری فارس با اشاره به وجود دو دیدگاه درباره کارویژه رسانه ها تصریح کرد: عده ای ماهیت و هدف فعالیت رسانه را انتقاد می دانند اما عده ای نیز بر این باورند که نقد ، هدف اصلی نیست و واقع نمایی هدف است و رسانه باید آینه تمام نمای واقعیت باشد.
موسوی همچنین با اشاره به تداوم شیوه های کلیشه ای و کم اثر در فعالیت روابط عمومی ها گفت:اخبار منتشره از سوی بسیاری از روابط عمومی های دستگاه ها فاقد جذابیت برای رسانه ها و مخاطبان انهاست و همین عامل موجب شده تا دستاوردهای بزرگی که در کشور شاهد آن هستیم کمتر در افکار عمومی مطرح شود.
دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان با تاکید بر ضرورت کاربست شیوه های نوین در اخبار و گزارش های روابط عمومی ها افزود: تحولات ساختاری در روابط عمومیها ضرورتی جدی است و در صورت ایجاد این تحولات ، تعاملمیان این نهادها با رسانه ها افزایش یافته و اهداف مشترکی که وجود دارد در پرتو این تعامل ، تحقق خواهد یافت.
وی همچنین ، تاثیرگذاری خبری و رسانه ای را یکی از مولفه های مهم قدرت نرم در جهان امروز ذکر کرد و با ارائه مثال هایی درباره نحوه تبلیغات رقبا و دشمنان جمهوری اسلامی ، اظهار داشت: رقبای ما در عرصه جهانی از عنصر«وانمودگی» قدرت در حوزه رسانه بهره می گیرند و حتی کارهای نکرده خود را در سطح وسیعی تبلیغ می کنند و در مقابل تلاش دارند تا نقاط قوت نظام ما و دستاوردهای بزرگ و پیشرفتهای کشور ایران را با حاشیه سازی ، تبدیل به نقطه ضعف کنند.
مدیرعامل خبرگزاری فارس به توفیقات بزرگ جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از رویش های بزرگ انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی از آنجا که نماد پیوند ایمان و تعهد و تخصص است طی بیش از سه دهه فعالیت، در حوزه های مختلفی ورود موفقیت آمیز داشته و در عرصه هایی چون تحقیقات پزشکی و مهندسی توفیقات در تراز ملی کسب کرده که مایه افتخار است.
موسوی از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به عنوان یک نمونه کار موفق رسانه ای جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود:با وجود ظرفیت های مناسب در روابط عمومی جهاددانشگاهی ، انتظار می رود که این نهاد انقلابی کلیشه های رایج را در هم شکند و الگویی مناسب از روابط عمومی پویا و تاثیرگذار و دارای تعامل با رسانه ها را ارائه نماید.
|
نظر بدهید