
شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا)–|| معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان مدیران کل و روابطعمومیهای این منطقه را از خود سانسوری اخبار برحذر داشت و گفت: شورای تامین استان تنها مرجع شناسایی عوامل تهدید کننده امنیت است و دیگر دستگاهها جایگاه مصلحت اندیشی ندارند.
به گزارش شارا به نقل از ایرنا، محمدرضا جانثاری روز پنجشنبه در نشست شورای اطلاعرسانی اصفهان در محل استانداری افزود: برخی مصلحت اندیشیها برای میز و جایگاه مدیریتی است که چنین چیزی موردقبول نیست و رسانهها به موضوعات مربوطه بهصورت جدی بپردازند.
وی خواهان معرفی مدیر پاسخگو به خبرنگاران در شورای اطلاعرسانی شد و گفت: مدیران ارشد استان باید پاسخگوی رسانهها در تمامی شرایط باشند.
رییس شورای اطلاعرسانی استان اصفهان مدیران را ملزم به پاسخگویی نسبت به رسانهها دانست و گفت: پیوست رسانهای برای طرح و پروژهها در همه نهادهای اجرایی ضروری است و نقش و جایگاه اطلاعرسانی در اجرای یک مأموریت و پروژه باید مشخص و تعریفشده باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان بر اختصاص هزینه و بودجه برای فعالیت رسانهای و آگاهی بخشی توسط دستگاههای اجرایی تأکید کرد و یادآور شد: هزینه برای نقد منصفانه و بجاست و مدیران اداری برای این موضوع وقت و اعتبار مالی اختصاص بدهند.
وی با اشاره به موضوع آب بهعنوان یکی از چالشهای مهم استان اصفهان، خاطرنشان کرد: در این حوزه پیوست رسانهای باید توسط حفاظت محیطزیست، آب منطقهای و شرکت آب و فاضلاب تعریف و در زمان مشخص به شورای اطلاعرسانی ارائه شود.
جانثاری اضافه کرد: تولید محتوا در حوزه آب و انتشار اخبار در این خصوص توسط رسانهها با همکاری نهادهای متولی، دانشگاهها و افراد صاحبنظر ضروری است تا این مقوله مهم مسکوت نماند و مورد فراموشی قرار نگیرد.
وی استفاده از پایاننامههای دانشجویان در این حوزه و سایر عرصههای موردنیاز استان اصفهان را مهم دانست و از نبود برخی همکاریها برای انجام فعالیتهای پژوهشی توسط دستگاههای اداری انتقاد کرد.
معاون استاندار اصفهان همچنین به جایگاه شورای اطلاعرسانی بهعنوان مصدر تشخیص و سیاستگذاری در این حوزه اشاره کرد و گفت: امنیت عمومی و مصالح نظام برای مسوولان مهم است اما دیگر موضوعات حتی موارد جزئی نباید سانسور شود.
در ادامه این جلسه فائزه تقی زاده استاد دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: فضای سیاسی و اخبار این حوزه بر دیگر عرصهها تمرکز بیشتری دارد که باید تعادل برقرار شود .
وی تاکیدکرد: اخبار علمی و پزشکی کمتر مورد اطلاع و آگاهی مردم است و بیشترین وقت خبری صرف مسائل سیاسی میشود.
استاد دانشگاه آزاد اصفهان نسبت به آموزش عمومی مردم و مسوولان در حوزه رسانه تأکید کرد و اظهار داشت: سواد رسانهای در جامعه مطرح و تبدیل به شعار شده است که باید برای تغییر به موضوعات مهارت رسانه و ارتباطات بیشتر پرداخته شود.
وی فعالیت تخصصی در حوزه آب، محیطزیست، بهداشت، شهر، سالمندان و پزشکی توسط رسانهها را برای کیفیت بیشتر کاری توصیه کرد.
تقی زاده فضای حاکم بر رسانهها در اصفهان را یکی از عوامل سختی کار در این خطه نسبت به دیگر مناطق کشور بیان کرد و گفت: مدیریت سووالات خبرنگاران توسط مدیران دستگاههای اداری باروحیه کار خبر سازگار نیست و باید این شرایط به سمت کار حرفهای پیش برود.
|
نظر بدهید