مجمع عمومی فوق العاده بانک انصار
افزایش سرمایه بانک انصار از 4,000میلیارد ریال به 8,000 میلیارد ریال را تصویب کرد
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- مجمع عمومی فوق العاده بانک انصار به اتفاق آراء درخواست هیئت مدیره مبنی بر افزایش سرمایه از 4,000میلیارد ریال به 8,000 میلیارد ریال طی دو مرحله و به مدت دو سال را تصویب نمود. در این مراسم که باحضور اکثریت سهامداران و رأس ساعت 16 روزچهارشنبه بیستم شهریورماه درسالن اجتماعات ساختمان مرکزی بانک تشکیل شد، دکترابراهیمی مدیرعامل بانک انصار گفت با توجه به لزوم ارتقای توان رقابتی بانک و تحقق سود پیش بینی شده جهت سهامداران و ذینفعان ، سرمایه بانک به زودی به 10,000میلیارد ریال افزایش خواهد یافت .
به گزارش اداره کل بازاریابی و تبلیغات، مجمع عمومی فوق العاده بانک انصار که در آستانه زاد روز امام رضا (ع) برگزار شد به منظور تصویب افزایش سرمایه بانک و باهدف بهبود ساختار سرمایه تشکیل شده بود، رأس ساعت مقرر و پس از قرائت قرآن کریم و با اعلام حضور 24/69درصد سهامداران تشکیل شد، سپس آقای رهنما به عنوان رئیس مجمع در جایگاه مستقر و با دعوت از دیگر اعضای هیئت رئیسه، موضوع تشکیل جلسه را اعلام و از مدیرعامل محترم دعوت نمود تا دلایل افزایش سرمایه را تشریح نماید.
پس از آن دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک طی سخنانی ضمن خیرمقدم به حاضران با اشاره به لزوم توسعه فعالیت های بانک در بازار رقابتی بانکداری در ایران، بهبود نسبت کفایت سرمایه بانک با کاهش ریسک مالی از طریق بهبود ساختارسرمایه را بیان کرد و افزایش ظرفیت برای توسعه فعالیت های سودآور و حفظ توان رقابت پذیری در صنعت بانکداری کشور را به عنوان دلایل توجیهی هیئت مدیره بانک برای افزایش سرمایه برشمرد.
مدیرعامل بانک انصار در ادامه به موضوع اقدامات اساسی صورت گرفته در راستای تحول بانک اشاره و همچنین لزوم افزایش سرمایه بانک تا مبلغ 1,000 میلیاردتومان را ضروری دانست.دکتر ابراهیمی پس از آن حوزه های سرمایه گذاری مدنظر بانک را نام برد و برلزوم سرمایه گذاری در حوزه های فنی ، علمی و توجه به نیازهای جامعه و فضای رقابتی در این امر تأکید کرد. عضوهیئت مدیره بانک انصار در پایان به محدودیت های سرمایه گذاری در عرصه بانکداری کشور و مزایای افزایش سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: براساس ضوابط پولی و بانکی و استانداردهای بین المللی ،بانک انصار باید به عنوان بانکی با ظرفیت های بالای توسعه ای به صورت پویا عمل کند. این امر می تواند از طریق افزایش سرمایه براساس تشخیص هیئت مدیره و منطبق با استانداردها و شرایط رقابتی و اقتصادی صورت پذیرد. این جلسه پس از سخنان مدیرعامل با گزارش بازرس قانونی بانک در خصوص تایید گزارش توجیهی افزایش سرمایه و بیان دیدگاه ها و پرسش سهامداران و ناظران ادامه یافت و مدیرعامل و معاونان وی به ابهامات و سئوالات ناظران و سهامداران ازجمله رشد مطمئن سود، دلایل افزایش سرمایه، نقش و سهم شرکت های وابسته در سودآوری و محدودیت های اعمال شده از سوی بانک مرکزی پاسخ دادند.
در پایان ، مجمع به اتفاق آراء مرحله اول افزایش سرمایه از مبلغ 4,000 میلیارد ریال به 6,000 میلیارد ریال (مبلغ 1,500 میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و مبلغ 500 میلیارد ریال از محل سود انباشته ) ، را تصویب نمود و نیز با انجام مرحله دوم افزایش سرمایه از مبلغ 6,000 میلیارد ریال به مبلغ 8,000 میلیارد ریال ( مبلغ 1,500 میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و مبلغ 500 میلیارد ریال از محل سود انباشته ) ، موافقت و بر اساس ماده 162 اصلاحی قانون تجارت ،اجرای فرآیند افزایش سرمایه را به مدت دو سال به هیئت مدیره تفویض نمود تا هیئت مدیره پس از اخذ مجوز از سازمان بورس نسبت به انجام آن اقدام نماید.
|
نظر بدهید